Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(meddeina @ 2013 08 12, 16:47)
o kuo skiriasi actipur nuo exfoliac linijos? ax.gif

Prisidedu prie klausimo!? smile.gif
Atsakyti
Gal kas atkreipėt dėmesį, kur dabar nuolaidos Norevai geriausios vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 12 07, 01:11)
Gal kas atkreipėt dėmesį, kur dabar nuolaidos Norevai geriausios vaistinėse?

Dabar eurovaistinėje nemažos nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meddeina: 07 gruodžio 2013 - 08:34
QUOTE(egluciukas @ 2013 10 24, 23:29)
Prisidedu prie klausimo!? smile.gif

Jei labai elementariai ir trumpai, tai exfoliac su rugstimis, rugstine linija. Actpur be rugsciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2013 12 11, 23:12)
Jei labai elementariai ir trumpai, tai exfoliac su rugstimis, rugstine linija. Actpur be rugsciu  4u.gif

Taip, tačiau jei rinksitės toninį kremą su spalvą, Actipur labiau sausinantis, Exfoliac mažiau mirksiukas.gif atrodo turėtų būti atvirkščiai, tačiau exfoliac toninian kreman įdėta drėkinančių medžiagų kurių nėra actipure smile.gif
Atsakyti
gal kas naudojate exfoliac losjoną? ar padeda nuo spuogų ir inkštirų ant nugaros? esu kažkur skaičiusi, kad veidą graužią labai, įdomu kaip ant nugaros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 gruodžio 2013 - 20:51
Sveikos, ar bandete kuri Noreve drekinancia veido kauke? Kaip atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Sveikos, dermatologė rekomendavo man šią kosmetiką. Gal kas turit atsiliepimų apie exfoliac nc gel?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 16:48)
Sveikos, dermatologė rekomendavo man šią kosmetiką. Gal kas turit atsiliepimų apie exfoliac nc gel?

Čia panašiai kaip duaco tepaliukas spuogams, rimta priemonė,, tepti tik pažeistą vietą, iš pradžių gali graužti, deginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2013 08 12, 16:47)
o kuo skiriasi actipur nuo exfoliac linijos? ax.gif

UAB Balticpharma atsakymas:

Actipur : linija sukurta uždegiminės aknės priežiūrai, nefotosensibilizuoja – idealu vasarai/saulėtam periodui!

Exfoliac : linija sukurta prižiūrėti į retencinę aknę ir epidermio storėjimą linkusią odą: omega ir alfa ir beta hidroksi rūgštys padės sumažinti šį storėjimą.

Zeniac : linija sukurta padėti į retencinę aknę linkusiai odai su perdideliu riebalų išskyrimu – mikro kempinėlių matinis efektas ir greta eksfoliacija.

Papildyta:
QUOTE(meddeina @ 2014 01 23, 16:56)
Čia panašiai kaip duaco tepaliukas spuogams, rimta priemonė,, tepti tik pažeistą vietą, iš pradžių gali graužti, deginti smile.gif

O man jį rekomendavo vietoj kremo g.gif
Dėl veido prausimo aišku - rinkausi putojantį gelį. O dėl kremo man Akropolio Eurovaistinėje panelė su kavos puodeliu rankoje negalėjo nieko patarti. Kiek studijavausi internetiniame puslapyje, tai supratau, kad Acnomega 100 ir Acnomega 200 skirti inštirams gydyti. O odai, kuri yra mišri/riebi ir linkusiai į giluminius spuogus tada naudoti Exfoliac atkuriamasis kremas 40 ml?
Nes Duac dabar tik pradėjau naudoti
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 17:02)
O odai, kuri yra mišri/riebi ir linkusiai į giluminius spuogus tada naudoti Exfoliac atkuriamasis kremas 40 ml? 
Nes Duac dabar tik pradėjau naudoti

Atkuriamąjį kremą labai gerai naudoti su duacu ar exfoliac nc geliu, nes pastarieji labai išsausina odą, tarsi nuvalgo ją, tada atkuriamasis atstato ir nuramina, gražina drėgme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2014 01 23, 17:19)
Atkuriamąjį kremą labai gerai naudoti su duacu ar exfoliac nc geliu, nes pastarieji labai išsausina odą, tarsi nuvalgo ją, tada atkuriamasis atstato ir nuramina, gražina drėgme smile.gif

Dėkui 4u.gif Bandysiu tada atkuriamąjį nusipirkti smile.gif
Atsakyti