Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Emidora @ 2013 08 12, 11:27)
si naudoju jau daugiau nei menesi laiko, tai bent nauju spuogu ar inkstiru tikrai neskatina  4u.gif

padeda nuo spuogų? ar jis kaip paprastas kremas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 rugpjūčio 2013 - 15:48
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 30, 15:49)
Jei kas nors darysite uzsakyma is leguidesante.co.uk i LT as prisijungciau, pasidalintumem siuntimo islaidas  4u.gif

ir kiek pvz pigiau gaunasi kazkoks tai kremas? Galite man koki pvz parasyti, kiek kremas kainuoja cia, ir kokia galutine kremo kaina gaunasi parsisiuntus?
Atsakyti
as meginau siustis is sio puslapio, man neleido i LT, ar kitoms pavyko parsisiust? smile.gif
Atsakyti
gal kas bandėte kūno kremus? ar palieka riebią plievelę? drėkina?

http://noreva.lt/sau...o-kremas-detail

http://noreva.lt/sausai-odai/xerodiane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 07 spalio 2013 - 21:14
Gal zinote kur nusimato nuolaidos Norevai? Man irgi taip ir nepavyko uzsakyti is uzsienio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 10 08, 12:12)
Gal zinote kur nusimato nuolaidos Norevai? Man irgi taip ir nepavyko uzsakyti is uzsienio sad.gif

šį mėnesį Eurovaistinėje -25% nuolaida visai kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
As nusipirkau Vakar Noreva pudryte su spalva tokia:) paziuresiu kaip cia bus, siandien pirma akrt tepiausi, tai labai liux
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2013 09 21, 22:48)
ir kiek pvz pigiau gaunasi kazkoks tai kremas? Galite man koki pvz parasyti, kiek kremas kainuoja cia, ir kokia galutine kremo kaina gaunasi parsisiuntus?

dabar labai geros kaineles yra www.pharmashopdiscount.com
tik reiktu kad kas rinktu uzsakymeli.
manau atsirastu mamyciu kurioms aktualu ir Noreva, ir Uriage ir Bioderma ir kitos.
Atsakyti
QUOTE(Esmeja @ 2013 10 11, 12:22)
dabar labai geros kaineles yra www.pharmashopdiscount.com
tik reiktu kad kas rinktu uzsakymeli.
manau atsirastu mamyciu kurioms aktualu ir Noreva, ir Uriage ir Bioderma ir kitos.

bet reikia, kad užsakymas būtų nelabai didelis, nes jeigu per sunkus siuntinys, jie atšaukia užsakymą
Atsakyti
Kazin kaip Aquareva kremukas misriai odai, gal kas naudojote/naudojate? 4u.gif
Ar neriebina, ar nekemsa poru, pakankamai padrekina? g.gif
Atsakyti
O Zeniac LP tinka dienai prieš makiažą? g.gif nes kiek skaičiau daugiausia visos juo vakarais tepasi..
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 10 23, 23:26)
O Zeniac LP tinka dienai prieš makiažą? g.gif nes kiek skaičiau daugiausia visos juo vakarais tepasi..

Na šiaip, galima bandyti, jis labai matizuoja, bet gali pasausėjimus paryškinti, drėkinimo truks ir gali negražiai pudra gulti g.gif .
Atsakyti