Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Mon Cheri @ 2013 07 01, 13:20)
Tada papildomai turite naudoti ir apsauga nuo saules  smile.gif

o kas geriau, naudoti zeniac forte plus ryte ir vakare, plius ryte dar kremas nuo saules ar geriau zeniac naudoti tik vakare, o ryte kazkoki kita, tarkim Duoskin? nes is ryto pasitepus zeniac kremu negaliu pudruotis vietomis labai issauseja oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 06 30, 19:21)
as irgi pradejau naudoti sia kosmetika, Zeniac linija, ja rekomendavo dermatologe. keista kad eurovaistinej jeigu buna sios kosmetikos, tai visu yra, isskyrus zeniac  g.gif  perbegau kelias benu vaistines ir kelias eurovaistines, tai viska ko reikejo radau tik hyper maximos eurovaistinej, dar plius 25 procentu nuolaidele gavau  4u.gif
perskaicius tema susimasciau, dabar vasara, gal zeniac lp forte kremo is ryto nenaudoti?

O ar jau naudojote Zeniac fort preis tai? nes pilnai manau uzteks odelei jei naudosite tik nakciai, jei dar ir ryte tai jau per daug, nes jis tikrai stiprokas. o ir Zeniac fort su Duoskin man jau per stipriai skamba zinokit, as pvz visas stipresnias priemones tepu nakciai, o dabar kai siltos dienos, tai rytaais paprastu Neutrogenos drekinanciu kremuku ir apskauga nuo saules tepu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 07 01, 15:49)
o kas geriau, naudoti zeniac forte plus ryte ir vakare, plius ryte dar kremas nuo saules ar geriau zeniac naudoti tik vakare, o ryte kazkoki kita, tarkim Duoskin? nes is ryto pasitepus zeniac kremu negaliu pudruotis vietomis labai issauseja oda  g.gif

Na sunku patarti kazka, nes kai mano odai Zeniac linija yra per stipri, tai viskas priklauso nuo jusu odos poreikio smile.gif Kaip supratau is komentaro kad oda jau jusu pasausejus, tai tada dienai netepciau, o tik nakciai smile.gif Dienai kazka lengvesnio, drekinancio, bet turbut ir apsauginis kremas nuo saules bus reikalingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 07 01, 16:22)
Na sunku patarti kazka, nes kai mano odai Zeniac linija yra per stipri, tai viskas priklauso nuo jusu odos poreikio  smile.gif

kaip tau tos exfoliac putos? ar nesausina ilgiau panaudojus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 liepos 2013 - 17:31
QUOTE(style18 @ 2013 07 01, 18:31)
kaip tau tos exfoliac putos? ar nesausina ilgiau panaudojus?

Pas mane gelines konsistencijos, ne putos smile.gif Siaip labai patinka thumbup.gif Bet naudoju ji tik nakciai kartu su actipur naktiniu geliu smile.gif Ryte naudoju kita prausikli kremines konsistencijos + karts nuo karto koki drekinanti kremuka, pagal poreiki smile.gif Bet siaip manau jei oda riebi tai tikrai nenusausintu naudojant tiek ryte ir vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 07 01, 18:40)
Pas mane gelines konsistencijos, ne putos  smile.gif Siaip labai patinka  thumbup.gif Bet naudoju ji tik nakciai kartu su actipur naktiniu geliu  smile.gif Ryte naudoju kita prausikli kremines konsistencijos + karts nuo karto koki drekinanti kremuka, pagal poreiki  smile.gif Bet siaip manau jei oda riebi tai tikrai nenusausintu naudojant tiek ryte ir vakare  smile.gif

toks pas tave http://www.balticpha...utojantis-gelis? su rūgštim?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 01, 19:07)

Aha toks smile.gif Visa exfoliac ir zeniac linija su rugstimis, tas prausiklis irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 07 01, 15:22)
Na sunku patarti kazka, nes kai mano odai Zeniac linija yra per stipri, tai viskas priklauso nuo jusu odos poreikio  smile.gif Kaip supratau is komentaro kad oda jau jusu pasausejus, tai tada dienai netepciau, o tik nakciai  smile.gif Dienai kazka lengvesnio, drekinancio, bet turbut ir apsauginis kremas nuo saules bus reikalingas  g.gif

anksciau merginos minejo kad rytais naudoja actipur krema, tai gal jis siek tiek drekinantis, seip zeniac man patinka, bet truksta drekinimo g.gif jei is ryto nedeciau egipto zemes viskas tvarkoj butu, bet kai uzdedu ant tos vietos kur buve spuogeliai ar zaizdeles pradeda pleiskanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 07 01, 20:04)
anksciau merginos minejo kad rytais naudoja actipur krema, tai gal jis siek tiek drekinantis, seip zeniac man patinka, bet truksta drekinimo  g.gif  jei is ryto nedeciau egipto zemes viskas tvarkoj butu, bet kai uzdedu ant tos vietos kur buve spuogeliai ar zaizdeles pradeda pleiskanoti  g.gif

Vadinasi jusu odai truksta dregmes, maitinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 07 01, 21:58)
Vadinasi jusu odai truksta dregmes, maitinimo  mirksiukas.gif

na as irgi taip manau, ir po tokio stipraus kremo drekinimo reikia dar labiau, nenoriu maisyti kosmteikos gamintoju, tai vis neissirenku ka papildomai drekinancio nusipirkti is noreva g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 07 03, 01:07)
na as irgi taip manau, ir po tokio stipraus kremo drekinimo reikia dar labiau, nenoriu maisyti kosmteikos gamintoju, tai vis neissirenku ka papildomai drekinancio nusipirkti is noreva  g.gif

kodėl negalima maišyti gamintojų g.gif aš turiu aquareva light, neblogas
Atsakyti

Gal galetu kuri palyginti Biodermos sebium su Norevos priemones riebiai misriai odai? kurios vertesnes demesio? 4u.gif

Atsakyti