Dar tik uzssisakiau internet, kainos vos ne ps mazesnes, kitur ir dvigubai, raso kad BHA ieina I naktini, o dieninis Matidiane tai daugiau rugsciu turi
Mon Cheri siuciausi is leguidesante.co.uk, kiek teko matyti lyg ir isuncia I lietuva, as isunciausi I UK tai paskaiciavo 7svarus uz siuntima, bet ir priemones 5 pirkau,tai gal del svorio tiek, nzn kiek I lietuva kainuotu, bet net ir su siuntimu,kai ne viena priemone pirkau jauciusi sutaupiusi
Mon Cheri siuciausi is leguidesante.co.uk, kiek teko matyti lyg ir isuncia I lietuva, as isunciausi I UK tai paskaiciavo 7svarus uz siuntima, bet ir priemones 5 pirkau,tai gal del svorio tiek, nzn kiek I lietuva kainuotu, bet net ir su siuntimu,kai ne viena priemone pirkau jauciusi sutaupiusi
Nuo seniau esu užsiprenumeravusi šią temą, kadangi esu naudojusi Noreva priemones. Maniau bus aktualu, jei pasidalinsiu šioje temoje, kad yra ir labai pigių būdų išspręsti odos problemas. Jei niekam neaktualu ir neįdomu, tai nekreipkite dėmesio.
aš jį naudoju vasarą tik ant kylančių spuogų, o nuo rudens naudosiu ant didesnių plotų
kas nors gal naudoja prausiklį exfoliac? ilgiau panaudojus nesausina?
aš jį naudoju vasarą tik ant kylančių spuogų, o nuo rudens naudosiu ant didesnių plotų
kas nors gal naudoja prausiklį exfoliac? ilgiau panaudojus nesausina?
as irgi pradejau naudoti sia kosmetika, Zeniac linija, ja rekomendavo dermatologe. keista kad eurovaistinej jeigu buna sios kosmetikos, tai visu yra, isskyrus zeniac perbegau kelias benu vaistines ir kelias eurovaistines, tai viska ko reikejo radau tik hyper maximos eurovaistinej, dar plius 25 procentu nuolaidele gavau perskaicius tema susimasciau, dabar vasara, gal zeniac lp forte kremo is ryto nenaudoti?
as irgi pradejau naudoti sia kosmetika, Zeniac linija, ja rekomendavo dermatologe. keista kad eurovaistinej jeigu buna sios kosmetikos, tai visu yra, isskyrus zeniac perbegau kelias benu vaistines ir kelias eurovaistines, tai viska ko reikejo radau tik hyper maximos eurovaistinej, dar plius 25 procentu nuolaidele gavau
perskaicius tema susimasciau, dabar vasara, gal zeniac lp forte kremo is ryto nenaudoti?