Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Emidora @ 2013 06 12, 11:26)
Dar tik uzssisakiau internet, kainos vos ne ps mazesnes, kitur ir dvigubai, raso kad BHA ieina I naktini, o dieninis Matidiane tai daugiau rugsciu turi  4u.gif

Is kur siunciates? ax.gif
Atsakyti
Ltk o kaip tai susije su Noreva priemonemis? ax.gif

Mon Cheri siuciausi is leguidesante.co.uk, kiek teko matyti lyg ir isuncia I lietuva, as isunciausi I UK tai paskaiciavo 7svarus uz siuntima, bet ir priemones 5 pirkau,tai gal del svorio tiek, nzn kiek I lietuva kainuotu, bet net ir su siuntimu,kai ne viena priemone pirkau jauciusi sutaupiusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 12, 11:16)
Ltk o kaip tai susije su Noreva priemonemis?  ax.gif

Mon Cheri siuciausi is leguidesante.co.uk, kiek teko matyti lyg ir isuncia I lietuva, as isunciausi I UK tai paskaiciavo 7svarus uz siuntima, bet ir priemones 5 pirkau,tai gal del svorio tiek, nzn kiek I lietuva kainuotu, bet net ir su siuntimu,kai ne viena priemone pirkau jauciusi sutaupiusi  bigsmile.gif

Nuo seniau esu užsiprenumeravusi šią temą, kadangi esu naudojusi Noreva priemones. Maniau bus aktualu, jei pasidalinsiu šioje temoje, kad yra ir labai pigių būdų išspręsti odos problemas. Jei niekam neaktualu ir neįdomu, tai nekreipkite dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 06 12, 10:07)
Na siandien vaziuosiu i vaistine matysiu ka pasiulys  smile.gif

aš jį naudoju vasarą tik ant kylančių spuogų, o nuo rudens naudosiu ant didesnių plotų smile.gif
kas nors gal naudoja prausiklį exfoliac? ilgiau panaudojus nesausina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 birželio 2013 - 12:14
QUOTE(style18 @ 2013 06 12, 13:13)
aš jį naudoju vasarą tik ant kylančių spuogų, o nuo rudens naudosiu ant didesnių plotų smile.gif
kas nors gal naudoja prausiklį exfoliac? ilgiau panaudojus nesausina?

Apie ta prausikli galesiu parasyti po kokios savaites mirksiukas.gif Bet siaip as naudoju drekinancias priemones kad neissausetu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

gundausi ir aš išbandyti šią kosmetiką. Gal yra naudojusių/-ančių EXFOLIAC® losjoną veidui, nugarai ir krūtinei, ar padeda spuogelių atžvilgiu? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 06 30, 12:17)
Laba diena  4u.gif

gundausi ir aš išbandyti šią kosmetiką. Gal yra naudojusių/-ančių EXFOLIAC® losjoną veidui, nugarai ir krūtinei, ar padeda spuogelių atžvilgiu?  blush2.gif

temoje yra apie jį atsiliepimų. 3 psl. atgal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 birželio 2013 - 12:46
QUOTE(style18 @ 2013 06 30, 13:45)
temoje yra apie jį atsiliepimų. 3 psl. atgal

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 12, 12:16)
Ltk o kaip tai susije su Noreva priemonemis?  ax.gif

Mon Cheri siuciausi is leguidesante.co.uk, kiek teko matyti lyg ir isuncia I lietuva, as isunciausi I UK tai paskaiciavo 7svarus uz siuntima, bet ir priemones 5 pirkau,tai gal del svorio tiek, nzn kiek I lietuva kainuotu, bet net ir su siuntimu,kai ne viena priemone pirkau jauciusi sutaupiusi  bigsmile.gif

Jei kas nors darysite uzsakyma is leguidesante.co.uk i LT as prisijungciau, pasidalintumem siuntimo islaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 30, 15:49)
Jei kas nors darysite uzsakyma is leguidesante.co.uk i LT as prisijungciau, pasidalintumem siuntimo islaidas  4u.gif

Prisijungiau ir as su keliomis prekytemis 4u.gif .
Atsakyti
as irgi pradejau naudoti sia kosmetika, Zeniac linija, ja rekomendavo dermatologe. keista kad eurovaistinej jeigu buna sios kosmetikos, tai visu yra, isskyrus zeniac g.gif perbegau kelias benu vaistines ir kelias eurovaistines, tai viska ko reikejo radau tik hyper maximos eurovaistinej, dar plius 25 procentu nuolaidele gavau 4u.gif
perskaicius tema susimasciau, dabar vasara, gal zeniac lp forte kremo is ryto nenaudoti?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 06 30, 20:21)
as irgi pradejau naudoti sia kosmetika, Zeniac linija, ja rekomendavo dermatologe. keista kad eurovaistinej jeigu buna sios kosmetikos, tai visu yra, isskyrus zeniac  g.gif  perbegau kelias benu vaistines ir kelias eurovaistines, tai viska ko reikejo radau tik hyper maximos eurovaistinej, dar plius 25 procentu nuolaidele gavau  4u.gif
perskaicius tema susimasciau, dabar vasara, gal zeniac lp forte kremo is ryto nenaudoti?

Tada papildomai turite naudoti ir apsauga nuo saules smile.gif
Atsakyti