Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(style18 @ 2013 06 09, 21:28)

ir jūsų klausiu, kurį lp naudojat? rolleyes.gif
aš tą stipresnį turėjau, tai man graužė labai odą...

as ir ta ir ta esu naudojus. Sunku lygint, kadangi ilga pertrauka tarp ju buvo. Bet siai dienai rinkciaus gal silpnesni, nes pamenu buvau su stipresniu labai issausinus oda, kad net pleiskanojo.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 10, 09:15)
tai mano pirmas kremas, kuris iš tikrųjų apgydo spuogus, kol tepi tose vietose jie nekyla wub.gif išbandžiau tikrai labai daug kremų  cool.gif

O vasara jus ji naudojat? Jis su rugstimis?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 06 09, 20:15)
Na aš kolkas lb džiaugiuosi Zeniac LP, būtent tas matizavimas man labai patiko ir paraudimus sumažina iš karto, sausint tai taip, bet tik ryte atsikėlus pasimato pasausėjimai, o kai užsitepi jų neišryškina ir gali eit pro duris iš karto.
Visi maži spuogiukai, kurie man buvo belikę nebekyla kai pradėjau naudoti, dabar tik randeliai šviečia visokie bet čia jau reiks laiko.
Įdomu ar turi ši firma kokiu apsaugų veidui nuo saulės, be spalvos.

Ai dar. Pradžioje LP naudojau ant viso veido, tai kakta kuri buvo jau susitvarkius, vėl pradėjo berti ir aplink nosi pablogėjo, gal ten ir valės, bet nustojau naudot ir susitvarkė vėl viskas. Aš jį dabar naudoju tik smakrui, tai labai patinka.
.

Labai suprantu jusu dziaugsma, kai rezultata per ketuiras dienas pastebejote. Man Zeniac lp fort ta pati padare pries tris menesius bigsmile.gif pagyde visus spuogus, naudojau nakciai, ant jo dar drekinamojo kur reikedavo tepiau, ir rezultatai puikus! (nors iki siol dali nuopelnu skiriu ir kokteiliukui rytais citrina+vanduo) Ir poto laiko, tik pries kelias dienas isdygo keli spuoogiukai, ir tai tik del to kad atsipalaidavau ir prisivalgiau saldumynu cool.gif

Dabar Zeniac pakaitalui nusipirkau Matidiane ta naktini kremuka, kur blizgesi sutvarko, dienai Actipur drekinanti bei Actipur prausikli, nors atsimenu kai dar labai bere pries pora metu as ji naudojau viena is noreva tai atsimenu tiek, kad jis toks svelnus, tuo metu galvojau kad nieko jis man nedaro, o dabar kai jau man norisi odai to svelnumo, galvoju reik vel pabandyti. Taip pad Exfoliax gilaus valymo kauke labia patiko, akivaizdus rezultatai panaudojus kelis kartus su Zeniac'u rolleyes.gif
Gal kuri naudojate Alphacid paakiu kremuka nuo pirmuju rauksliu? uzsisakiau, idomu paziureti ar neidrgins paakiu
user posted image
Nezinojau, kad Noreva turi miceliarini vandenuka, bus idomu palyignti us Biodermos Sebium, jis sunaudojus 500ml. i pabaiga jau pradejo sausinti man oda, nors kaip minejau mano oda ataigauna po acnes, keiciasi...
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 06 10, 23:48)
O vasara jus ji naudojat? Jis su rugstimis?

naudojau nuo rudens iki vasaros ax.gif dabar tepu juo tik spuogus kylančius, rudenį žiemą tepiau nakčiai didesnius plotus - smakrą visą...taip , ten 10 proc. aha ir dar kažkokių yra rūgščių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 11 birželio 2013 - 14:06
QUOTE(style18 @ 2013 06 11, 15:05)
naudojau nuo rudens iki vasaros ax.gif dabar tepu juo tik spuogus kylančius, rudenį žiemą tepiau nakčiai didesnius plotus - smakrą visą...taip , ten 10 proc. aha ir dar kažkokių yra rūgščių g.gif

Kazi jei naudociau tik nakciai, dienai vis tiek reiktu kremo su apsauga? g.gif Juo reikia tepti tik problemines vietas? Ne visa veida?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 11, 09:17)

Dabar Zeniac pakaitalui nusipirkau Matidiane ta naktini kremuka, kur blizgesi sutvarko,

O kaip tas Matidiane, ar padeda? Ar jis irgi su rugstim?
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 06 11, 16:31)
Kazi jei naudociau tik nakciai, dienai vis tiek reiktu kremo su apsauga?  g.gif Juo reikia tepti tik problemines vietas? Ne visa veida?

mano skruostai normalūs, ten netepu schmoll.gif kiek žinau tai juo tepti reikia tik tuos plotus kur yra problemų pvz kakta, smakras...ten kur spuogai, inšktirai, o jūs visą veidą tepat?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 11, 20:45)
mano skruostai normalūs, ten netepu schmoll.gif kiek žinau tai juo tepti reikia tik tuos plotus kur yra problemų pvz kakta, smakras...ten kur spuogai, inšktirai, o jūs visą veidą tepat?

As dar jo neturiu, bet noreciau isigyti, nes paskutiniu metu su oda darosi kosmarai doh.gif Bet galvoju jei vasara naudoti negalima, o degintis norisi biggrin.gif tai vis mastau ar verta g.gif
Galvoju gal pabandyti Actipur intensyvios priežiūros geli nakčiai g.gif Raso kad tinka ir vasara naudoti thumbup.gif Nesat bandziusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon Cheri: 11 birželio 2013 - 22:03
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 06 11, 22:45)

Galvoju gal pabandyti Actipur intensyvios priežiūros geli nakčiai  g.gif Raso kad tinka ir vasara naudoti  thumbup.gif Nesat bandziusi?

ne 4u.gif tai gal naudokit tik nakčiai, arba iki rudens palaukit
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 12, 09:25)
ne 4u.gif tai gal naudokit tik nakčiai, arba iki rudens palaukit

Na siandien vaziuosiu i vaistine matysiu ka pasiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 06 11, 15:55)
O kaip tas Matidiane, ar padeda? Ar jis irgi su rugstim?

Dar tik uzssisakiau internet, kainos vos ne ps mazesnes, kitur ir dvigubai, raso kad BHA ieina I naktini, o dieninis Matidiane tai daugiau rugsciu turi 4u.gif
Atsakyti
Laba. Noriu pasidalinti savo patirtimi ir atradimu. Mano veido oda ir ne tik nuo paauglystės niekada nebuvo švari. Šiuo metu mišri ir jautri. Vis kokie 5 guziukai iškildavo prieš mėnesines ir ovuliaciją. Ko esu tik nebandžiusi - ir brangių, ir ne tokių priemonių, bet jau mėnuo kaip bandau veido valymą aliejumi. Atradau vienos merginos blog'ą - ji puikiausiai susitvarkė savo odą. Esmė: mišriai odai 3 dalys šalto spaudimo ricinos aliejus ir 1 dalis kito aliejaus - šalto spaudimo alyvuogių, jojobos ir pan. Vakare prieš miegą įmasažuojame apie minutę į odą, tada labai karštą drėgną rankšluostį uždedame ant odos arba virš puodo, bet pakanka ir pirmojo varianto, apie minutę pagariname, aliejaus likučius švelniai nuvalome su rankšluosčio kraštais, viskas. Dar galima prieš tokį valymą 1 ar 2 sykius per savaitę su soda nušveisti odą. Tai puikus būdas ir makiažą nuvalyti. Svarbiausia, pigus ir efektyvus. Aš jau po pirmo karto likau patenkinta oda, švytėjo visa. Lyginasi randeliai. Po kelių savaičių gali paūmėti bėrimai, man taip nebuvo. Svarbiausia, išlaukti ir toliau naudoti. Darau šią procedūrą kiekvieną vakarą, ryte pakanka su vandeniu nusiplauti veidą ir viskas. Įdedu nuorodą anglų k., galima ir daugiau info rasti apie šį metodą http://www.healthydi...all-complexion/
Atsakyti