acnomega 200 man būtent nuo spuogų padeda
Damt, o aš nusipirkau tika Zeniac LP, skaičiau skaičiau vaistinėje nesupratau kuo jie skiriasi, o savaitgali dar nuolaida taiko tai ir paėmiau, tepsiu tik ant smakro, kolkas kremo su apsauga neturiu, vėliau įsigysiu tik, o ta Zeniac tai tik nakčiai tepsiu. Per kiek laiko pasimatė kažkoks pokytis? ir ar buvo kažkoks ale pablogėjimas tik pradėjus naudot?
kas nors turite aquareva drėkinantį mišriai odai? patinka?
Sveiki. Noreciau aprasyti savo pastebejimus apie Exfoliac losjona veidui, nugarai ir krutinej. Mano oda tikrai riebi, nelygi, pastoviai kankina spuogeliai. Paskutiniu metu ypac pablogejo bukle, isbandziau irgi daug priemoniu..Pries 4 dienas vaistinej pamaciau losjona, sakau, pabandysiu ir jei nepades tada jau leksiu tiesiai pas dermatologe, nes nusibodo kovot su vejo malunais Kazkaip baisu is anksto dziaugtis, bet veido odos bukle atrodo gereja "ant akiu", labai sulygejo, susvelnejo, kazkoks stebuklas naudojant 4 diena. Atrodo, ne mano veidas Bet uztai buvau baisiai issigandusi del krutines odos, atrode, kad ja visa isbere smulkiais spuogeliais, inkstiriukais, dar taip baisiai niekada neatrode. Internete paskaiciau, kad pradedant naudoti priemones su AHA arba BHA rugstimis, galimas odos valymosi periodas kai bukle pablogeja pries pagerejant, tad nusprendziau dar bandyt valyt ir stebet. Tad siandien jau tikrai ir krutines oda po truputi rimsta. Kazkaip baisu dar is anksto dziaugtis, bet tikiuosi po kokios savaites bus dar ryskesnis pagerejimas. Tad kol kas esu labai patenkinta, kai pasiziuriu i veido oda, pasidaro nebegaila nei vieno lito
QUOTE(latte.. @ 2013 05 30, 22:23)
Sveiki. Noreciau aprasyti savo pastebejimus apie Exfoliac losjona veidui, nugarai ir krutinej.
negraužia odos?
QUOTE(style18 @ 2013 05 31, 09:21)
negraužia odos?
Jauciasi pradzioje, kad dilgcioja, bet paskui praeina
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 11, 20:47)
Damt, o aš nusipirkau tika Zeniac LP, skaičiau skaičiau vaistinėje nesupratau kuo jie skiriasi, o savaitgali dar nuolaida taiko tai ir paėmiau, tepsiu tik ant smakro, kolkas kremo su apsauga neturiu, vėliau įsigysiu tik, o ta Zeniac tai tik nakčiai tepsiu. Per kiek laiko pasimatė kažkoks pokytis? ir ar buvo kažkoks ale pablogėjimas tik pradėjus naudot?
Zeniac LP u mikrokempinelemis. Tai jisai matizuoja veida, bet gali pasausinti. O Exfloliac200 toks kaip riebalas atrodo, tirstas, uztepus oda tikrai neatrodo matine. As ji vakarais sunaudojau, gal ir nieko, bet stebuklu nepadare. Siaip man rugstines priemones puikiai patvarke oda, ziurinejau foto pries tris metus, kokia kakta nelygi, grubleta buvo dabar lygut lygutele, tik ant skruostu instiru nemazai, kas matos patempus oda.Siaip inkstiram visokiem geriausiai BHA rugstis. Aha rugstis daugiau siaip eksfolijuoja, lygina rauksles, sviesina demes. Bet nuo paciu spuogu veiksmingesnis manau yra BHA.
Na aš kolkas lb džiaugiuosi Zeniac LP, būtent tas matizavimas man labai patiko ir paraudimus sumažina iš karto, sausint tai taip, bet tik ryte atsikėlus pasimato pasausėjimai, o kai užsitepi jų neišryškina ir gali eit pro duris iš karto.
Visi maži spuogiukai, kurie man buvo belikę nebekyla kai pradėjau naudoti, dabar tik randeliai šviečia visokie bet čia jau reiks laiko.
Įdomu ar turi ši firma kokiu apsaugų veidui nuo saulės, be spalvos.
Ai dar. Pradžioje LP naudojau ant viso veido, tai kakta kuri buvo jau susitvarkius, vėl pradėjo berti ir aplink nosi pablogėjo, gal ten ir valės, bet nustojau naudot ir susitvarkė vėl viskas. Aš jį dabar naudoju tik smakrui, tai labai patinka..
Visi maži spuogiukai, kurie man buvo belikę nebekyla kai pradėjau naudoti, dabar tik randeliai šviečia visokie bet čia jau reiks laiko.
Įdomu ar turi ši firma kokiu apsaugų veidui nuo saulės, be spalvos.
Ai dar. Pradžioje LP naudojau ant viso veido, tai kakta kuri buvo jau susitvarkius, vėl pradėjo berti ir aplink nosi pablogėjo, gal ten ir valės, bet nustojau naudot ir susitvarkė vėl viskas. Aš jį dabar naudoju tik smakrui, tai labai patinka..
QUOTE(WeGa @ 2013 06 09, 20:55)
Zeniac LP u mikrokempinelemis. Tai jisai matizuoja veida, bet gali pasausinti. O Exfloliac200 toks kaip riebalas atrodo, tirstas, uztepus oda tikrai neatrodo matine. As ji vakarais sunaudojau, gal ir nieko, bet stebuklu nepadare.
man 200 man padarė stebuklą jūs kokį lp naudojat? silpnesnį ar kitą?
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 06 09, 21:15)
[i]Na aš kolkas lb džiaugiuosi Zeniac LP,
ir jūsų klausiu, kurį lp naudojat?
aš tą stipresnį turėjau, tai man graužė labai odą...
Aš silpnesnį
QUOTE(style18 @ 2013 06 09, 21:28)
man 200 man padarė stebuklą jūs kokį lp naudojat? silpnesnį ar kitą?
Gal galima placiau koki stebukla padare?
QUOTE(rasabakiene @ 2013 06 09, 22:00)
Gal galima placiau koki stebukla padare?
tai mano pirmas kremas, kuris iš tikrųjų apgydo spuogus, kol tepi tose vietose jie nekyla išbandžiau tikrai labai daug kremų