QUOTE(Niktise @ 2013 04 15, 23:27)
o galima issamiau, del to "riebus" gelbeja nuo issausejimo kaip privalumas, ar priesingai neigiamas dalykas pasireiskes poru kimsimusi? aisku riebumas norint naudoti diena zinoma ne bus privalumas kad perka naudojimui ryte, taciau naudociau nakti, tai jei tik nekemsa, nesausina ir liaudiskai tariant mačyja (padeda) tau tuomet viskas kaip ir tvarkoj ar yra ryskesniu pokyciu naudojant ji?
riebus, ant odos jaučiasi, porų nekemša, aš nakčiai naudoju, odos nesausina,man padeda
gal kas bandėte exfoliac 50 spf apsaugą nuo saulės?
QUOTE(style18 @ 2013 04 30, 18:05)
Kaip tik ir aš mąstau apie šį kremuką, būtų visai įdomūs atsiliepimai bandžiusiųjų
QUOTE(Juodčke @ 2013 05 06, 21:36)
Kaip tik ir aš mąstau apie šį kremuką, būtų visai įdomūs atsiliepimai bandžiusiųjų
jeigu skruostai normalūs, o t zona riebi, įdomu ar jis tiktų visam veidui? ar nesausins skruostų?
dar yra noreva Noresun® XL SPF 50+ apsauginis skystis nuo saulės, tokio niekas neturėjo?
Sveikos, del apsauginio kremo SPF 50. Turejau, pats prasciausiai is visu mano turetu: sunkus, tepasi blogai, padaro balat veida, net puses nesugebejau sunaudoti
QUOTE(Tasmane @ 2013 05 08, 18:33)
Sveikos, del apsauginio kremo SPF 50. Turejau, pats prasciausiai is visu mano turetu: sunkus, tepasi blogai, padaro balat veida, net puses nesugebejau sunaudoti
kurį turėjote? jūsų oda riebi?
QUOTE(style18 @ 2013 04 30, 19:05)
Bandžiau, man patiko, kai tepasi atrodo riebokas, bet greit susigeria, tada galima dar pasipudruot apsaugo tikrai gerai nuo saules
Aš anksčiau esu pasisakius dėl šių priemonių, tai lb patenkinta irgi, nėra kad oda pasidarė ideali, bet tikrai lb gerų rezultatų davė, net kosmetologė stebėjosi dabar naudoju tik matidiane prausiklį, kremukų atsisakiau, nes esu o naudojau iš pradžių zeniac lp forte, ryte matidiane nuo blizgesio, bet kartu drėkinantį kremą, po to nusipirkau acnomega 200, bet tiek šį, tiek zeniac galima tik nakčiai naudot, nes yra rūgščių. Nors dieną aš visad naudoju apsaugą nuo saulės
QUOTE(Au_soleil @ 2013 05 11, 11:33)
Bandžiau, man patiko, kai tepasi atrodo riebokas, bet greit susigeria, tada galima dar pasipudruot apsaugo tikrai gerai nuo saules
mano skruostai normalūs, o t zona riebi, įdomu ar jis tiktų visam veidui? ar nesausins skruostų? aš apie exfoliac spf50
Galvoju kokį kremą įsigyti, tik dar nelabai gerai susipažinus, tema peskaičiau tai šiek tiek aiškiau, labiausiai įstrigo Zeniac LP ir Acnomega 200, ar gerai supratau, kad pirmasis daugiau spuogam o kitas inkštiram? gal kas palyginti abu galite.
Mėgstu degintis, tai mąstau jei naudosiu rūgštini vakare kartu su drekinančiu kremu ar ant dienos jau būtinai reikės apsaugos, ar užteks nuvalyt veidą ryte ir drekinančiu patept arba niekuo.
Šiaip ieškau priemonės smakrui, giluminius užsigydžiau, bet lenda maži spuogeliai su baltom viršunėlėm nuolatos dar, ir dėmės likusios tai vaizdas negerėja, tai net nežinau jau kokia priemonė tiktų.
Mėgstu degintis, tai mąstau jei naudosiu rūgštini vakare kartu su drekinančiu kremu ar ant dienos jau būtinai reikės apsaugos, ar užteks nuvalyt veidą ryte ir drekinančiu patept arba niekuo.
Šiaip ieškau priemonės smakrui, giluminius užsigydžiau, bet lenda maži spuogeliai su baltom viršunėlėm nuolatos dar, ir dėmės likusios tai vaizdas negerėja, tai net nežinau jau kokia priemonė tiktų.
QUOTE(style18 @ 2013 05 11, 14:00)
mano skruostai normalūs, o t zona riebi, įdomu ar jis tiktų visam veidui? ar nesausins skruostų? aš apie exfoliac spf50
Manau nesausins aš draugei daviau pabandyt, kurios oda jautri ir tiko vaistinėse didesnėse kur yra konsultantės - pabandyk jų dar paklausti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 11, 15:49)
Galvoju kokį kremą įsigyti, tik dar nelabai gerai susipažinus, tema peskaičiau tai šiek tiek aiškiau, labiausiai įstrigo Zeniac LP ir Acnomega 200, ar gerai supratau, kad pirmasis daugiau spuogam o kitas inkštiram? gal kas palyginti abu galite.
Man atrodo acnomegoj200 daugiau AHA rūgščių, abu kovoja tiek su spuogais, tiek sutraukia poras, kiek mažina inkštirus vasarą manau būtina apsauga nuo saulės po tokių priemonių, pamenu vaistinėj kai pirkau acnomega200, patarė žiemą naudot arba tada kai mažiau saulės, tai aš jį žiemą naudojau. Gali pabandyt čia paklausti http://www.balticpha...jo-konsultacija , aš rašiau - atsakymą gavau