Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(kucci_kucci @ 2013 04 04, 15:38)
Su spuogais kovoju jau tikrai ilgai, ir amzius jau ne paaugles (27), ko tik nebandziau, vienos is paskutiniuju priemoniu tai Acne.org rinkinys, kurio  po triju menesiu naudojimo negalejau toliau teptis, nes benzoilio peroksidas alergizavo labai akis ir jau nezinojau ko toliau griebtis.
Na ir nuspirkau pabandymui Exfoliac serijos valancia drekinancia kauke, reikia palaikyti dvi minutes ir nuplauti, tepuosi kas antra vakara na ir po keliu kartu panaudojimu oda pradejo rimti, mazejo raudonumas  blink.gif  uzdejau toki smailika del to, kad tikrai taip ir reagavau, nes net kokiu tai rugsciu naudojimas ar stipriu priemoniu nedave otkio rezultato. Na patiko ta kaukyte,tai prisiskaiciau geru atsiliepimu apie Zeniac lp kremuka, galvoju iskarto pirksiu ta stipresni, nereik cia zaisti, nes oda baisi, ir jau virs dvieju savaiciu negaliu patiketi, kaip visi spuogai ir raudonumas apmazejo tiek, kiek veidas gali apgyti per toki laika  smile.gif Zeniac tepuosi tik nakciai, o diena naudoju apprasta drekinamaji krema, kad per daug neisausinti odos.
Svarstau dabar ka dar tokio efektyvaus nusipirkti is Noreva, bet baisu ir apkrauti oda, nes dabartiniais rezultatais per dvi savaites tai as apakus!

aij beje,dar kuo maziau vandeniu prausiuosi,tik tada kai pudra tepuosi,bet ir poto is kart pavlaau su Biodermos vandenuku zaliu kamstuku - Sebium lyg  g.gif

O kokį drėkinantį kremą naudoji?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 04 04, 15:38)

O apie kuri Zeniac LP snekate-Zeniac LP ar Zeniac LP Fort? Kiekviena diena naudojate?
Atsakyti
Zeniac gi rasiau kad stipresni mirksiukas.gif Tepuosi kiekviena vakara.
O drekinamaji kol kas naudoju Acne.org dienai, nes like dar is to rinkinio, uzbaigti noriu, drekinimas patinka, o ir poru nekemsa thumbup.gif is tikruju nezinau, ka reikes rinktis, kai jis pasibaigs, galvoju apie Actipur drekinamaji g.gif
Atsakyti
Kelis kartus patepus Actipur tonuotų kremu, man išberia. Kelis kartus bandžiau. Ar čia sutapimas, ar nuo to kremo tokia reakcija. Gal kam nors irgi taip buvo? Taip pat ir su Zeniac LP.
Atsakyti
QUOTE(Laimesvaikas @ 2013 04 09, 10:48)
Kelis kartus patepus Actipur tonuotų kremu, man išberia. Kelis kartus bandžiau. Ar čia sutapimas, ar nuo to kremo tokia reakcija. Gal kam nors irgi taip buvo?  Taip pat ir su Zeniac LP.

Isberia spuogais ar sualergizuoja? Oda riebi ir problemine jusu?
Na man pradzioje tai tik sausindavo, bet poto oda susitvarke, na ir nepasakyciau kad nuo to daugiau riebaluotis pradejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 04 09, 11:45)
Isberia spuogais ar sualergizuoja? Oda riebi ir problemine jusu?
Na man pradzioje tai tik sausindavo, bet poto oda susitvarke, na ir nepasakyciau kad nuo to daugiau riebaluotis pradejo  rolleyes.gif

Man tiesiog iššaukia spuogelių atsiradimą toje pateptoje vietoje dvigubai. Gal reikia laiko daugiau, nes aš dažniausiai supanikuodavau ir grįždavau prie senų priemonių. Taip ir guli visi produktai nepanaudoti.
Atsakyti
Perskaičius Emidoros patirtį su Noreva priemonėmis gundausi ir as lėktį įsigyti, vis kamuoja pavieniai nuolatos atsirandantys spuogai, vos atsikracius vieno, šast po keletos dienų dar keli ar geriausiu atveju vienas doh.gif kadangi pakaitom naudoju benzoilo peroksida/diferina ir drekinama krema kad nesausint, tai visos linijos nenusipirksiu, tad kuria priemone vertetu isigyti pirmiausia? g.gif
Atsakyti
Zinokit mano spuogai ne pavieniai, visa kavalerija ant zandikauliu, o kakta svari. Patareja is manes nekokia, nes is sios firmos tik tris priemones naudoju - jau n-tasis Actipur su spalva, ir pries menesi pradejau Exfoliate kauke, kuri net nemoku pasakyt ka daro bet patinka- padrekino, lyg jr pravalo bei sutraukia spuogelius, ir Zeniac Lp Forte rolleyes.gif Pvz Diferinas man is is nieko nedaro.
Nezinia ka pirmiausiai norite isbandyti - prausikli ar drekinamaji krema? Ar kauke?
Atsakyti
na svarbiausia kad jauciate pagerejima ir matote pokycius veidrodyje mirksiukas.gif idomu koks palyginimas butu zeniak lp forte ir acnomega 200 g.gif galvoju kazkuri isbandyti ir kaip suprantu gal pirmasis kiek sausina, o acnomega 200 kadangi minejo kazkuri jog yra riebus tai pliusas kad nesausina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 14, 18:22)
na svarbiausia kad jauciate pagerejima ir matote pokycius veidrodyje  mirksiukas.gif  idomu koks palyginimas butu zeniak lp forte ir acnomega 200  g.gif  galvoju kazkuri isbandyti ir kaip suprantu gal pirmasis kiek sausina, o acnomega 200 kadangi minejo kazkuri jog yra riebus tai pliusas kad nesausina  g.gif

acnomega 200 labai riebus
Atsakyti
o galima issamiau, del to "riebus" 4u.gif gelbeja nuo issausejimo kaip privalumas, ar priesingai neigiamas dalykas pasireiskes poru kimsimusi? aisku riebumas norint naudoti diena zinoma ne bus privalumas kad perka naudojimui ryte, taciau naudociau nakti, tai jei tik nekemsa, nesausina ir liaudiskai tariant mačyja (padeda) tau tuomet viskas kaip ir tvarkoj ar yra ryskesniu pokyciu naudojant ji? 4u.gif
Atsakyti
Na jau antras m4nuo naudoju šios kosmetikos priemones spuoguotai,problematiškai odai. Actipur prausiklį, gelį nuo spuogų bei kartais actipur kremą su spalva(tamsesnį).
Na ir ką galiu pasakyti, kadangi be jų dar darausi ir veido valymus,tad sunku pasakyti nuo ko konrečiai, bet pagerėjimas yra.smile.gif
Prausiklis man patinka, gan malonus, per daug neišsausina odos, nemalonaus kvapo nėra,gan ilgai užtenka.smile.gif
Gelis nuo spuogų- įpatingo poveikio nepastebėjau,kaip ir minėjau atlieku ir kitas procedūras,tad...
Kremas su spalva- na...tikėjausi geresnio maskavimo,o ir ta spalva...nežinau, nesu aš iš tamsiųjų, bet man ir ta tamsesnė kažkokia per šviesi..biggrin.gif Na bet gal ir nėra ko tikėtis iš tokio kremuko super maskavimo:)
Na o kuomęt pabaigsiu šį prausiklį, gundausi zeniac linijos prausikliu,kiek girdėjau jis stipresnis,labiau inkštiruotai odai, tad sakau, gal šis mano odai labiau tiks smile.gif
Atsakyti