Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Zivivi @ 2013 01 30, 09:00)
Vajė, kokia numirus tema  doh.gif

Norėjau pasiteirauti, gal kur nuolaida Actipur kremams? Arba gal yra pigiau kažkur iš užsienio siųstis nei LT vaistinėse?  g.gif

http://www.pharmasho...-beauty-noreva-
Atsakyti
Aš sausio pradžioje su nuolaida Eurovaistinėj įsigyjau Actipur ax.gif Patinka maskavimas, bet labai jau skurdus spalvų pasirinkimas, tamsesnė yra per tamsi, o šviesesnė per šviesi, kaklas atrodo gerokai rudesnis nei veidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 01 31, 13:26)
Aš sausio pradžioje su nuolaida Eurovaistinėj įsigyjau Actipur  ax.gif Patinka maskavimas, bet labai jau skurdus spalvų pasirinkimas, tamsesnė yra per tamsi, o šviesesnė per šviesi, kaklas atrodo gerokai rudesnis nei veidas  g.gif

Eurovaistinė jau turi Norevos ? Geras, senai euruose nebuvau, reiks užsukti pažiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2013 01 31, 16:43)
Eurovaistinė jau turi Norevos ? Geras, senai euruose nebuvau, reiks užsukti pažiūrėti...

Na taip, jau seniai, štai straipsnis. ax.gif O pirkau didelėje Eurovaistinėje (Klaipėdos Akropolyje).
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 12 24, 19:09)
Merginos, gal kuri gait palygint actipur ir exfoliac kremukus su spalva?

praktiškai nesiskiria biggrin.gif sunaudojus paprastą actipur perėjau prie exfoliac, jokių skirtumų nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ta Exfoliac linija, gal yra naudojanciu? Svarstau, ka isigyt savo subjurusiai odai, kazko vis lenda ir lenda giluminiai, nespeja vienas uzgyt, jau kitas atsiranda ir taip pasaka be galo doh.gif seniau, pamenu naudojau zeniac lp ir lp forte, tai buvo susitvarkius oda gan ilgai. Tik deja tie kremukai stipriai dziovindavo ir serpetodavo odele nuo ju unsure.gif pamenu tikrai buvo laikas, kai giluminiai nebelindo, bet nebeprisimenu, ka naudojau tiksliai, bioderma ar zeniac. O vasara isvis nieko netepiau rugstiniu ir grazi oda buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 17, 16:01)
Merginos, kaip ta Exfoliac linija, gal yra naudojanciu?

aš naudoju kremą ancomega 200 labai padeda, naudojau 100 - nebuvo jokio efekto. Turėjau kaukę irgi patiko. Dar turiu šveitiklį facial scrub, jame daug aštrių granulių, jos truputį odą drąsko, bet po jo oda labai švelni ir švari, kol būna užteptas odą graužia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 vasario 2013 - 16:04
QUOTE(style18 @ 2013 02 17, 17:04)
aš naudoju kremą ancomega 200 labai padeda, naudojau 100 - nebuvo jokio efekto. Turėjau kaukę irgi patiko. Dar turiu šveitiklį facial scrub, jame daug aštrių granulių, jos truputį odą drąsko, bet po jo oda labai švelni ir švari, kol būna užteptas odą graužia.

ar nesausina tas 200 kremukas? jame yra salicilo rugsties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 17, 17:57)
ar nesausina tas 200 kremukas? jame yra salicilo rugsties? g.gif

man nesausina, jis labai riebus. Nežinau ar yra salicilio rūgšties.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 02 17, 18:38)
man nesausina, jis labai riebus. Nežinau ar yra salicilio rūgšties.

o pudra kaip tepasi? Gal veidas labai riebaluotas lieka po jos g.gif nekemsa?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 17, 21:09)
o pudra kaip tepasi? Gal veidas labai riebaluotas lieka po jos  g.gif nekemsa?

aš ant šito kremo pudros nenaudoju, šitą kremą nakčiai tepu. Porų nekemša kremas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 vasario 2013 - 21:30
Su spuogais kovoju jau tikrai ilgai, ir amzius jau ne paaugles (27), ko tik nebandziau, vienos is paskutiniuju priemoniu tai Acne.org rinkinys, kurio po triju menesiu naudojimo negalejau toliau teptis, nes benzoilio peroksidas alergizavo labai akis ir jau nezinojau ko toliau griebtis.
Na ir nuspirkau pabandymui Exfoliac serijos valancia drekinancia kauke, reikia palaikyti dvi minutes ir nuplauti, tepuosi kas antra vakara na ir po keliu kartu panaudojimu oda pradejo rimti, mazejo raudonumas blink.gif uzdejau toki smailika del to, kad tikrai taip ir reagavau, nes net kokiu tai rugsciu naudojimas ar stipriu priemoniu nedave otkio rezultato. Na patiko ta kaukyte,tai prisiskaiciau geru atsiliepimu apie Zeniac lp kremuka, galvoju iskarto pirksiu ta stipresni, nereik cia zaisti, nes oda baisi, ir jau virs dvieju savaiciu negaliu patiketi, kaip visi spuogai ir raudonumas apmazejo tiek, kiek veidas gali apgyti per toki laika smile.gif Zeniac tepuosi tik nakciai, o diena naudoju apprasta drekinamaji krema, kad per daug neisausinti odos.
Svarstau dabar ka dar tokio efektyvaus nusipirkti is Noreva, bet baisu ir apkrauti oda, nes dabartiniais rezultatais per dvi savaites tai as apakus!

aij beje,dar kuo maziau vandeniu prausiuosi,tik tada kai pudra tepuosi,bet ir poto is kart pavlaau su Biodermos vandenuku zaliu kamstuku - Sebium lyg g.gif
Atsakyti