Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Niktise @ 2012 10 06, 16:40)
Dekoju uz ispudzius  blush2.gif
Jusu pastebejimui turiu pritarti del matizuojanciu priemoniu, nes toks jausmas juo stengiesi kovoti su tuo riebalavimusi juo odo labiau tam priesinasi ir efektas gaunasi toks pat lyg nenaudotum po prausiklio jokio kremo-jau po poros valandu T zona kaip taukuota blizga sad.gif

as žiemą kartais naudoju kremą sausai odai,bet reikia tokio,kuris porų nekimštų,o pavasariui vasarai kremą-emulsiją mišriai/normaliai odai. Vengiu pirkti tokius,kur parašyta ,,suteikia matinį efektą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 spalio 2012 - 17:21
Jusu oda kaip suprantu misri:)
Gal galit pasidalinti atrastomis emuslijomis/geliais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 10 06, 19:49)
Jusu oda kaip suprantu misri:)
Gal galit pasidalinti atrastomis emuslijomis/geliais? blush2.gif

mišri,bet su spuogais ant smakro ir kaktos kartais. vasara naudoju URIAGE AQUA PRECIS ,CAUDALIE VINOSOURCE CREME SORBET HYDRATANTE, avene hydrance optimale.žiema vichy aqualia thermal light krema.Jie ne nuo spuogų,tik drėkina. kas tinka vienam,nebūtinai tiks kitam,gali būti ,kad šios priemonės kažkam kemša poras....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 spalio 2012 - 18:56

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais.
Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
Merginos, kokios vaistines prekiauja Noreva?
vakar dvejose vaistines buvau ( Seimos ir Eurovaist ), neradau ju produkcijos..
Atsakyti
Panoramoje tikrai yra ten buvo SEIMOS vaistine ar tai BENU

QUOTE(ingapoc @ 2012 11 16, 12:42)

Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2012 11 16, 12:51)
Panoramoje tikrai yra ten buvo SEIMOS vaistine ar tai BENU

Supratau..reiks tada didesnese vaistinese pasiziuret..
( Benu db Seimos vaist. vadinasi )
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 16, 12:42)

Saluks vaistinėj Oze yra nemazas pasirinkimas, dabar dar ir nuolaidos ten kai kuriem produktam yra. Euro Akropolio maciau kazka turi, bet tikrai ne visos linijos, taip pat Panoramos Benu.
Atsakyti
Merginos, gal kuri gait palygint actipur ir exfoliac kremukus su spalva?
Atsakyti
Actipur krema su spalva vis panaudoju karts nuo karto, patinka, labai lengvas, dengiasi gerai, lengva paskirstyti, maskavimas labai mazas, bet pakanka. Uzfiksuoju biria pudra, tai blizgesys greit neislenda. Verta demesio priemone toms, kurios nenori apkrauti veido ir kurioms nereikia didelio maskavimo.
Beje, poru kimsimo taip pat nepastebejau.
Atsakyti
man actipur geriausia tokio tipo priemone (ale kremas su spalva), daugiausiai ir graziausiai maskuojanti ir labiausiai panasi i pudra is visu. exfoliaco tokio nebandziau dar g.gif
Atsakyti
Vajė, kokia numirus tema doh.gif

Norėjau pasiteirauti, gal kur nuolaida Actipur kremams? Arba gal yra pigiau kažkur iš užsienio siųstis nei LT vaistinėse? g.gif
Atsakyti