QUOTE(Amellie @ 2012 07 19, 12:06)
Maciau, kad vaistinese atsirado nauja linija, pudrytes tokios kaip actipur. Tik nesupratau, kuo jos skirias nuo actipur
Vaistininkė sakė, kad tik pakuotės atsinaujino. Bet aš įsigijau teintee claire spalvytę, tai ji tikrai šviesesnė už prieš tai turėtą senąją
QUOTE(Bazilė @ 2012 07 19, 12:26)
Vaistininkė sakė, kad tik pakuotės atsinaujino. Bet aš įsigijau teintee claire spalvytę, tai ji tikrai šviesesnė už prieš tai turėtą senąją
apie sita kalbam? Nesuprantu kam du vienodi gaminiai skirtingais pavadinimais
QUOTE(Amellie @ 2012 07 21, 11:00)
apie sita kalbam?
Nea, ne šitą turėjau omeny Šios dar neteko užmatyt.
QUOTE(Bazilė @ 2012 07 19, 12:26)
Na, o man vaistininkė sakė, kad čia nauja linija. Actipur'o irgi pakuotė atnaujinta, bet man kažkaip Actipur'as iš atnaujintos pakuotės nepatiko, lyg ir tas pats turėtų būt, bet praėjus kelioms valandoms po Actipur užtepimo oda ima blizgėti, ko anksčiau nebūdavo.
Kas zinote kada ir kur bus nuolaidos???
Gal yra daugiau isbandziusiubbaujaja exfoliac linija ir galetu palyginti su actipur ar zeniac? Buciau labai dekinga
Papildyta:
Gal reiktu bandyti i didziasias eurovaistines uzlekt, skelbiasi kad savaitgali visai kosmetikai - 15% nuolaida
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 09 24, 16:08)
Kas zinote kada ir kur bus nuolaidos???
Gal reiktu bandyti i didziasias eurovaistines uzlekt, skelbiasi kad savaitgali visai kosmetikai - 15% nuolaida
naudoju dabar krema acnomega 200 ir šveitikli. reikia ilgiau panaudoti,kad suprasti ar duoda efekta
QUOTE(style18 @ 2012 10 06, 10:01)
naudoju dabar krema acnomega 200 ir šveitikli. reikia ilgiau panaudoti,kad suprasti ar duoda efekta
O acnomega 200 naudojat nakciai ar dienai? Pagal tai jog i sudeti ieina rugsciu dienai jis butu netinkamas ar ne
vargina inkstirai ir vis pasirodantys spuogai tai galbut nakciai butu puiki prevencine priemone ir gal kuri galetumet rekomenduoti kanors nuo intensyvaus odos rievalavimosi ? Zeniac, actipur o gal ka kita? Taip norisi pamirsti ta diskonforta del t zonos blizgejimo
QUOTE(Niktise @ 2012 10 06, 14:06)
O acnomega 200 naudojat nakciai ar dienai? Pagal tai jog i sudeti ieina rugsciu dienai jis butu netinkamas ar ne
vargina inkstirai ir vis pasirodantys spuogai tai galbut nakciai butu puiki prevencine priemone ir gal kuri galetumet rekomenduoti kanors nuo intensyvaus odos rievalavimosi ? Zeniac, actipur o gal ka kita? Taip norisi pamirsti ta diskonforta del t zonos blizgejimo
naudoju acnomega 200 nakciai,nes jis labai riebus. diena per riebus man. nuo odos riebalavimosi - esu turejusi kremu kurie suteikia matinį efektą,bet su jais oda dar labiau riebaluojasi.man geriausia naudoti lengva drekinati krema ar emulsija,tada maziau riebaluojasi.
Dekoju uz ispudzius
Jusu pastebejimui turiu pritarti del matizuojanciu priemoniu, nes toks jausmas juo stengiesi kovoti su tuo riebalavimusi juo odo labiau tam priesinasi ir efektas gaunasi toks pat lyg nenaudotum po prausiklio jokio kremo-jau po poros valandu T zona kaip taukuota blizga
Jusu pastebejimui turiu pritarti del matizuojanciu priemoniu, nes toks jausmas juo stengiesi kovoti su tuo riebalavimusi juo odo labiau tam priesinasi ir efektas gaunasi toks pat lyg nenaudotum po prausiklio jokio kremo-jau po poros valandu T zona kaip taukuota blizga