Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(lauryna @ 2012 04 05, 08:09)
Gal galite rekomenduoti drekinama kremuka, kursi nekemsa poru ?

avene visa serija nekemšanti porų, iš vaistinės... tik brangūs jie, bet man prilipo.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 04 05, 13:17)
avene visa serija nekemšanti porų, iš vaistinės... tik brangūs jie, bet man prilipo.

Gal bandete ka nors is avene su spf ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 05, 13:48)
Gal bandete ka nors is avene su spf ?

Taip, Antirougeous seriją (SPF 10) ir tonuotą kremą (SPF 10)
Ups, nepažiūrėjau kokia tema doh.gif Iš norevos kremų nebandžius, bet jų pudrytė efektyviai džiovino spuogelius ir nekimšo porų.
Dabar nusipirkau Duoskin kremuką iš Norevos ,dar nebandžiau, bet rašo, kad "leidžia odai kvėpuoti" ir "non-oily", tai turėtų būti nekemšantis porų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 05 balandžio 2012 - 16:05

QUOTE(Alinva @ 2012 04 05, 16:47)
Dabar nusipirkau Duoskin kremuką iš Norevos ,dar nebandžiau, bet rašo, kad "leidžia odai kvėpuoti" ir "non-oily", tai turėtų būti nekemšantis porų... g.gif

As db naudoju Duoskin krema veidui ir prausimosi muila, labai patinka, oda atrodo atsigauna ax.gif butinai kartosiu
O po to tepu Actipur pudryte, bet ji man tamsoka, nors ir sviesesnis atspalvis, pasausina siek tiek, reikia kazka kito isbandyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 04 26, 11:20)
As db naudoju Duoskin krema veidui ir prausimosi muila, labai patinka, oda atrodo atsigauna ax.gif butinai kartosiu
O po to tepu Actipur pudryte, bet ji man tamsoka, nors ir sviesesnis atspalvis, pasausina siek tiek, reikia kazka kito isbandyti tongue.gif

O man Actipur tiko, kai buvo spuoguota oda, dabar neberizikuoju - ir taip pleiskanoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 26 balandžio 2012 - 20:10
QUOTE(Alinva @ 2012 04 26, 21:09)
O man Actipur tiko, kai buvo spuoguota oda, dabar neberizikuoju - ir taip pleiskanoja...

Mano oda linkusi i tokias problemas, bet del hormonu pokyciu sios problemos kaip ir neliko, bet pudryte nekemsa poru, lengvai tepasi, todel jos nepaleidziu vis doh.gif is tikro reik ieskot kitos ax.gif
Atsakyti
Apie menesi naudoju Norevos Matidiane prausikli ir krema ryte (su matinanciu efektu), vakare - naudoju Zeniac LP forte, ir taip pat kaip dauguma cia pasisakusiu esu labai patenkinta sia produkcija smile.gif mano oda riebi, vargino spuogai, demeles, o po šių produktu naudojimo oda tapo skaistesne, demeles beveik isnyke thumbup.gif (negaliu sakyt, kad spuogu neiskyla, bet jie iskyla ne tiokie uzdegiminiai (giluminiai) kaip anksciau, o ir siaip greiciau gyja) smile.gif nusipirkau naujos produktu linijos exfoliac apsaugini nuo saules skysti su 50 SPF, dar nespejau isbandyti, bet manau tikrai tiks 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 05 22, 21:05)
nusipirkau naujos produktu linijos exfoliac apsaugini nuo saules skysti su 50 SPF, dar nespejau isbandyti, bet manau tikrai tiks  4u.gif  bigsmile.gif

Domins atsiliepimai apie si skysti su SPF. Beje, kur pirkote, kiek kainavo? 4u.gif Vakar ziurejau Seimos vaistinej Panoramoj, tai nebuvo sios linijos produktu.
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2012 05 24, 12:02)
Domins atsiliepimai apie si skysti su SPF.  Beje, kur pirkote, kiek kainavo?  4u.gif  Vakar ziurejau Seimos vaistinej Panoramoj, tai nebuvo sios linijos produktu.

Žirmūnų Rimi Šeimos vaistinėje dar irgi nėra šios linijos. O pirkau Oze esančioje Saluks vaistinėje, kainavo apie 65 Lt kažkur 4u.gif kremą išbandyt ruošiuosi dar kitą savaitę, kai važiuosiu prie jūros, nes dabar dienai (kai nebūnu daug lauke) naudoju kitą priemonę smile.gif atsiliepimus parašysiu smile.gif
Atsakyti
Labas, mano kakta sausa, skruostai riebesni, ar tiks Actipur kremukas su spalva, nesausins labiau? smile.gif
Atsakyti
galima pabandyt kombinuoti su kita pudra. probelmines vietas tepti Actipur, o kitas kita pudra, kuri nesausina
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2012 05 24, 12:02)
Domins atsiliepimai apie si skysti su SPF.  Beje, kur pirkote, kiek kainavo?  4u.gif  Vakar ziurejau Seimos vaistinej Panoramoj, tai nebuvo sios linijos produktu.

Isbandziau Exfoliac krema su 50 SPF, tai patiko bigsmile.gif kremo tekstura tokia "idomi", net nezinau kaip cia pasakyti, labai gerai ir greit geriasi i oda, is pradziu lyg toks lipnumas jauciasi, bet greit tokiu pojuciu nebelieka smile.gif kad poras kimstu nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 12 birželio 2012 - 07:18