Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Bet ji kiek sausina ax.gif Be kremo aš neišsiverčiu.
Atsakyti
Išbandžiau Actipur pudrą. Ėmiau šviesesnio atspalvio, bet vis tiek tamsoka unsure.gif Tai kai pagerės odos būklė, pirksiu kokią paprastesnę (t.y. ne gydomąją) labai šviesaus atspalvio ir maišysiu smile.gif O šiaip, tai jei nemaišau su kremu, maskuoja gerai, dar atskirai ant spuogu pateplioju. Matysim, kaip oda reaguos po ilgesnio naudojimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 20, 08:10)
Pries Actipur pudra reikia papildomai naudoti krema? g.gif

as naudoju ir krema ir pudra smile.gif man su kremu labiau oda susidrekina ,tai pudra geriau uzsitepa
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2011 10 28, 12:56)
Išbandžiau Actipur pudrą. Ėmiau šviesesnio atspalvio, bet vis tiek tamsoka  unsure.gif Tai kai pagerės odos būklė, pirksiu kokią paprastesnę (t.y. ne gydomąją) labai šviesaus atspalvio ir maišysiu  smile.gif O šiaip, tai jei nemaišau su kremu, maskuoja gerai, dar atskirai ant spuogu pateplioju. Matysim, kaip oda reaguos po ilgesnio naudojimo  g.gif

na man pries veido lygu padengima tik uztepus, pudra irgi atrodo kiek tamsoka, bet paskui istepus ja sepeteliu ,tai labai normaliai tai spalva atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 09 27, 15:09)
Naudoju DuoSkin kremuką veidui, nerealiai geras poveikis, sutvarkė odos problemą per porą dienų, naudoju ir toliau kad atstatyčiau odos drėgmę maximaliai. Dar joks kremas tokio poveikio man nepadarė, tikrai veikia  thumbup.gif

O kokia problema buvo?
Atsakyti
Merginos ,kur uzsisakinet NOREVOS produkcija internete ? Konkreciai domina prausiklis actipur, tik deja aposparer jo nera verysad.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema, bet apie NOREVA tonika nieko neradau 4u.gif

man kosmetologe patare nusipirkti Noreva tonika,sake gerai porus sutraukia 4u.gif
prasau padeti 4u.gif
padekite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.

As NOREVA kosmetikos priemones uzsisakineju is cia http://www.farmapliu....html?man=30237
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 09 27, 15:09)
Naudoju DuoSkin kremuką veidui, nerealiai geras poveikis, sutvarkė odos problemą per porą dienų, naudoju ir toliau kad atstatyčiau odos drėgmę maximaliai. Dar joks kremas tokio poveikio man nepadarė, tikrai veikia  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Dar tokio kremo neesu turejusi. Man buvo prasidejes perioralinis dermatitas, net sitas sumazejo.

Patiko ir actipur serija, bet sis nepalyginamai geriau. Gerai drekina. Noriu ir kunui nusipirkti sios serijos produktu.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 03 29, 20:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Dar tokio kremo neesu turejusi. Man buvo prasidejes perioralinis dermatitas, net sitas sumazejo.

Patiko ir actipur serija, bet sis nepalyginamai geriau. Gerai drekina. Noriu ir kunui nusipirkti sios serijos produktu.

Sudomino, man dabar labai reikia drėkinti, spuogai beveik išnykę, kita ligelė atsiradus... reiks gal išbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 03 29, 22:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Dar tokio kremo neesu turejusi. Man buvo prasidejes perioralinis dermatitas, net sitas sumazejo.

O kokia jūsų oda? Kažin kaip su matiškumu? Nors, ko gero, naivu tikėtis, kad naudojant stipriai drėkinantį kremą, blizgesys neišlįs bent 5 val.
Atsakyti
turiu missria oda, Tzona riebi.
labai domina NOREVA ACTIPUR tamsus kremas, nes esu tamsesnes odos, (pavaikstau ir i soliariuma)
tik niekur nerandu realios foto su spalvos palygimu , kaip ji atrodo ant rankos ar ant veiduko ... gal matet kur ?
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti drekinama kremuka, kursi nekemsa poru ?
Atsakyti