Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Apie mėnesį jau naudoju Actipur šviesesnio atspalvio, pirkdama nesitikėjau, kad taip patiks tongue.gif Nes man jis toks riebokas pasirodė, plius skirtas labiau spuoguotai odai, bet man tinka puikiai, nors oda mišri matiškumą puikiai išlaiko, nesausina, lengvas, nekemša porų (kol kas smile.gif), taupiai naudojasi.
Atsakyti
Ogi tikrai, užsisakinėjant iš užsienio, parsiuntimas brangus, jeigu pirkti vienam žmogui. Tačiau jau dviems perkant, lyginant su lietuviškomis kainomis, galima išeiti į pliusą. g.gif

http://www.leguidesante.eu/ prekiauja Noreva priemonėmis.

Mano odos kategorija - riebi/jautri. Buvau pasiėmusi porą mėginėlių (Actipur prausiklį, Matidiane naktinį kremą ir Sensidiane dieninį) iš dermatologės, patiko, taigi, planuoju užsisakinėti šių priemonių internetu... Savotiški principai: dvigubos kainos už pačią prekę nemokėsiu, jau geriau sumokėsiu ekstra daug už super greitą pristatymą iš Prancūzijos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2011 06 07, 13:26)
Ogi tikrai, užsisakinėjant iš užsienio, parsiuntimas brangus, jeigu pirkti vienam žmogui. Tačiau jau dviems perkant, lyginant su lietuviškomis kainomis, galima išeiti į pliusą.  g.gif

http://www.leguidesante.eu/ prekiauja Noreva priemonėmis.
Mano odos kategorija - riebi/jautri. Buvau pasiėmusi porą mėginėlių (Actipur prausiklį, Matidiane naktinį kremą ir Sensidiane dieninį) iš dermatologės, patiko, taigi, planuoju užsisakinėti šių priemonių internetu... Savotiški principai: dvigubos kainos už pačią prekę nemokėsiu, jau geriau sumokėsiu ekstra daug už super greitą pristatymą iš Prancūzijos...  blush2.gif

Labas vakaras. O gal žinote koks pristatymo mokestis į LT iš šio puslapio? Aš taip pat naudoju Noreva priemones ir paskutinį kart užsisakinėjau iš www.aposparer.de (siuntimas 10eurų) , bet pažiūrėjau, kad Jūsų rodytame psl.šios prekės dar pigesnės. Gal planuojate užsisakyti, galėtume susikoperuoti, pigiau būtų?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 06 08, 21:21)
Labas vakaras. O gal žinote koks pristatymo mokestis į LT iš šio puslapio? Aš taip pat naudoju Noreva priemones ir paskutinį kart užsisakinėjau iš www.aposparer.de (siuntimas 10eurų) , bet pažiūrėjau, kad Jūsų rodytame psl.šios prekės dar pigesnės. Gal planuojate užsisakyti, galėtume susikoperuoti, pigiau būtų?

paziurekite, kokie siuntimo mokesciai: http://www.leguidesa...DHL_pricing.pdf

lietuva 3 kategorija,
iki 500 gr - 18.66
iki 1000 gr - 23.00 eurai
gal jau geriau is aposparer, jei 10 merginu susirenka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudoju "Zeniac LP Fort". Pasaka! Iš tikrųjų, šis kremas padarė su mano oda stebuklus. Turėjau labai problematiška odą, spuoguotą, tiesiog - tragišką. Dabar rezultatas tikrai pastebimas. Odos būklė labai pagerėjo, spuogas vos vienas kitas (ir tai užtepus kremo iškart, greitai išnyksta). Esu nepaprastai patenkinta, visiems galėčiau rekomenduoti. Tai vienintelė priemonė padėjusi man "nugalėti" spuogus (o išbandžiusi buvau tikrai begalę).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina_22: 03 rugpjūčio 2011 - 19:11
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 08 03, 19:11)
Naudoju "Zeniac LP Fort". Pasaka! Iš tikrųjų, šis kremas padarė su mano oda stebuklus. Turėjau labai problematiška odą, spuoguotą, tiesiog - tragišką. Dabar rezultatas tikrai pastebimas. Odos būklė labai pagerėjo, spuogas vos vienas kitas (ir tai užtepus kremo iškart, greitai išnyksta). Esu nepaprastai patenkinta, visiems galėčiau rekomenduoti. Tai vienintelė priemonė padėjusi man "nugalėti" spuogus (o išbandžiusi buvau tikrai begalę).

O gal bandete Biodermos Sebium Linija? Renkuosi tarp Sebium ir Zeniac.
P.S. Jei kuri uzmatytumete akciju Noreva produkcijai - butinai paskelbkite 4u.gif
Atsakyti
Gal jau yra daugiau isbandziusiu Matidiane linija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 27, 23:00)
Gal jau yra daugiau isbandziusiu Matidiane linija?  ax.gif

Naudoju matidiane naktinį kremą ir kaukę veidui. Kremas toks pakankamai riebokas, bet kadangi nakčiai, tai visai tinkamas. Kauke tai esu labai patenkinta, labai švelni oda po jos lieka. Taip pat naudoju Zeniac LP kremą bei prausiklį, nes oda linkusi į spuogus. Negalėčiau pasakyti, kad šios priemonės daro stebuklus, bent jau man taip nenutiko, tačiau nežinia kaip būtų be jų ax.gif
Beja, gal būtų norinčių užsisakyti kremukų internetu, tikrai pigiau nei lt gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju DuoSkin kremuką veidui, nerealiai geras poveikis, sutvarkė odos problemą per porą dienų, naudoju ir toliau kad atstatyčiau odos drėgmę maximaliai. Dar joks kremas tokio poveikio man nepadarė, tikrai veikia thumbup.gif
Atsakyti

i 
Čia ne kooperavimosi tema. Rašykit AŽ, neterškit temos žinutėm "aš noriu", "aš jungčiaus" ir pan.
Atsakyti
Pries Actipur pudra reikia papildomai naudoti krema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 20, 08:10)
Pries Actipur pudra reikia papildomai naudoti krema? g.gif

Ne, nereikia. Ten ir kremas, ir spalva kartu sudėta ax.gif
Atsakyti