Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(stalazass @ 2011 04 10, 20:52)
Jei jaunatviniai spuogai, maza tikimybe, kad atradus priemone ji sunaikins problema. Geros priemones gali tik sumazinti/palengvinti problema..

Nejaunatviniai, o ir oda nėra itin problemiška.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Girdėjau, kad šį mėnesį "Šeimos" vaistinėse akcija šios firmos priemonėms. Galbūt yra pirkusių toninį Actipur kremą? Norėčiau jį įsigyti ir domina kaina su nuolaida. Ačiū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2011 04 13, 06:33)
Sveikos.  smile.gif  Girdėjau, kad šį mėnesį "Šeimos" vaistinėse akcija šios firmos priemonėms. Galbūt yra pirkusių toninį Actipur kremą? Norėčiau jį įsigyti ir domina kaina su nuolaida. Ačiū!  smile.gif

Turiu ir baiginejas, galvoju imti nauja! Uzteko mazdaug 3 menesiams -naudoju beveik ksasdien. kainos nepamenu, apie 60 lt gal be nuolaidos? Siaip paguglinus galima rasti kaina. "Šeimos" vaistinėse si menesi akcija berods visai veido kosmetikai -20% thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai pradėjau naudoti Zeniac valomąją želę - prausiklį, ją man išrašė dermatologas. Kadangi Zeniac linija yra stipresnė už Actipur, tai liepė vėliau pradėti naudoti Actipur kremuką, jei, žinoma, Zeniac bus veiksminga. Nieko daug apie pagerėjimą kol kas negaliu pasakyti, bet oda pasidarė švelnesnė, tačiau dar nesausina. Be to, turiu tą prausiklį naudoti ne tik veidui, bet ir nugarai, tai manau, kad užteks neilgam.
Atsakyti
Liuks vakar apsipirkau su 20 proc nuolaida Šeimos vaistinėj. Tikrai dabar labai apsimoka, ypač jei norisi išbandyti. ne taip skaudžiai kišenę drasko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 04 14, 14:37)
Liuks vakar apsipirkau su 20 proc nuolaida Šeimos vaistinėj. Tikrai dabar labai apsimoka, ypač jei norisi išbandyti. ne taip skaudžiai kišenę drasko smile.gif

O kortelės kokios nuolaidų reikia? Ar čia be kortelių?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 14, 16:09)
O kortelės kokios nuolaidų reikia? Ar čia be kortelių?
4u.gif

BE, cia visiems ir visai kosmetikai taiko 20 procentu
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2011 04 08, 00:21)
perskaiciau visa tema,bet atsakymo kaip ir neradau.mano didziausia problema ,kad labai tersiasi oda.mano veidas vienas didelis inkstiras lotuliukas.gif gal kas patartu ka pasirinkti ar is sios kompanijos nera tinkamo kremuko g.gif ir ar pvz. ant actipur kremuko graziai pasiskirsto pudryte,ar jis tinkamas kaip makiazo pagrindas?

As naujoke noreva kosmetikoj, taciau su siomis odos problemomis kovoju daugybe metu. Galiu pasakyti tik tiek, kad neseniai atradau bioderma kosmetika (tikrai nereklama, o tik pasidalinimas patirtimi.) Mano drauge naudoja noreva kosmetika ir dziaugiasi, as ryzausi pabandyti tonuota kremuka vietoj pdros, kol kas patinka. O kas liecia bioderma, man patiko tai kad nekemsa poru, kas paprastai buna tik mitas. (jei daugiau kas domins brukstelk i az.)
Atsakyti
QUOTE(allmutte @ 2011 05 13, 14:21)
As naujoke noreva kosmetikoj, taciau su siomis odos problemomis kovoju daugybe metu. Galiu pasakyti tik tiek, kad neseniai atradau bioderma kosmetika (tikrai nereklama, o tik pasidalinimas patirtimi.) Mano drauge naudoja noreva kosmetika ir dziaugiasi, as ryzausi pabandyti tonuota kremuka vietoj pdros, kol kas patinka. O kas liecia bioderma, man patiko tai kad nekemsa poru, kas paprastai buna tik mitas. (jei daugiau kas domins brukstelk i az.)

Aš prieš norvea naudojau bioderma, man ji nieko gero nepadarė, o su norvea Actipur prausikliu, Zeniac LP ir DuoSkin drėkinančiu kremu rezultatas tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 15 gegužės 2011 - 18:14
Sveikos. Noreva naudoju jau labai ilgai, visuomet iš komsetologės nusipirkdavau. Pradėjau nuo actipuro, naudojau tiek prausimosi gelį, tiek kremą be spalvos, tiek su spalva. Tikrai veideliui padėjo, nes jaunatviška oda visgi. Kadangi mano oda linkus į egzemą, tai ji sausėja, tai riebėja, nes ir mišri, tai actipurą kuriam laikui iškeičiau į duoskiną, kad susitvarkyčiau odos išsausėjimą. Iš tikro duoskinas irgi labai patiko, malonios konsistencijos kremukas, labai drėkina ir neapsunkina. Dabar prasidėjus vasarai, kai oda ir vėl riebaluotis pradeda, kosmetologė pasiūlė pabandyti dar kitą seriją-matidianą, pagal ją , jis truputį padrėkins, truputį pavalys, nes dabartine odos būklė tikrai gera, bent jau lyginant su ankstesne būkle. Taigi va, nusipirkau matidiane dieninį, naktinį kremą, bei prausimosi gelį. Jis labai malonus, oda nesiriebaluoja ir tampa matine, jokio riebumo pojūčio, o ir nesausėja. Beje šį mėnesį norevos priemonėms taikoma nuolaida Saduks vaistinėje, Oze 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot ir Actipur dienini krema ir Matidiane Anti-shine day treatment ir galetu palyginti? 4u.gif Niekaip tarp siu neissirenku. Noriu, kad islaikytu matiskuma, bet per daug nenusausintu odos, na ir aisku poru nekimstu.
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 06 06, 16:35)
Gal kuri naudojot ir  Actipur dienini krema ir Matidiane Anti-shine day treatment ir galetu palyginti?  4u.gif  Niekaip tarp siu neissirenku. Noriu, kad islaikytu matiskuma, bet per daug nenusausintu odos, na ir aisku poru nekimstu.

Iš šių turėjau tik Actipur dieninį. Man jis visiškai nelaikė matiškumo (oda mišri).
Atsakyti