Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Gal kas placiau zinot, kuris is prausikliu maziausiai sausina oda ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazilė @ 2010 12 02, 12:13)
Gal kas siunčiatės šias priemones pigiau iš užsienio? g.gif

tai kad kazin ar pigiau iseina??? as i uk ziurejau is prancuzijos siustis, nes ten apie 8eurus kainuoja, niu bet kai dar tiek kazkur ir uz atsiuntima paskaiciuoja, tai tas pats kas lt pirkti iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranida @ 2010 11 22, 11:37)
Pirma savaite kai naudojau - vakare(zeniac), diena (actipur) tai labai patiko...ir matine spalva atsirado, ir oda tokia lygesne, taciau po savaites pastebejau, kad labai labai issausejo oda...ir ypac tos vietos, kur beria ir kur su zeniac tepiau.  blush2.gif Gal taip turi buti? savaitgali tiesa doliva drekinancia kauke naudojau, bet turbut to buvo maza. taip dziaugiausi naujomis priemonemis, dabar siek tiek esu nusivylusi unsure.gif

Neissigask, jei oda sauseja.Taip pasisalina negyvosios odos lasteles.Kitiems buna, kad nuo zeniac kremu tiesiog "lupasi oda", taciau veliau viskas susitvarko.Kantrybes ir pamatysi rezultatus.Zinoma pasireguliuok, vakare patepk drekinamuoju kremu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2010 11 30, 20:19)
sveiki,

man dermatologe taip pat pasiule Duo Skin naudoti, gal kas galit jo sudeti parasyt, busiu labai labai dekinga  ax.gif

I Duoskin sudeti ieina ir alavijas, Biokeramidai (drekina, regeneruoja),Hialiurono rugstis (drekina), amonio laktatas (lasteliu atsinaujinimas) ir zinoma apsaugine neuzkemsanti poru plevele, kuri apsaugo oda nuo zalojanciu faktoriu.Is ties veiksmingas kremas-dregme odoje atstatoma labai greitai.
Papildyta:
QUOTE(stalazass @ 2010 12 03, 17:28)
Gal kas placiau zinot, kuris is prausikliu maziausiai sausina oda ? smile.gif

Jei klausi riebiai odai-idealiausias variantas Actipur putos-ju sudetyje yra emolientas.Taigi oda nuvaloma svelniai, tuo paciu ir nuramina suerzinta oda.
Papildyta:
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 11 17, 15:57)
Man taip pat labai tinka Zeniac LP thumbup.gif  jau antrą nusipirkau. O su DuoSkin nesusidraugauju, toks jausmas, kad nuo jo nauji spuogai kyla g.gif Tai dabar guli nenaudojamas, gal dar kartą bandyti g.gif
Papildyta:
Kur galėčiau paskaityti apie šią liniją g.gif

www.noreva-led.com
Pabandyk kur yra TRANSLATE-ivesti lietuviu kalba.Tiesa labai daug klaidu gramatiniu. blush2.gif Taciau aprasymai Matidiane yra.
Atsakyti
O Matidiane LT prekiaujama? Neteko niekur matyt
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2010 12 15, 02:16)
O Matidiane LT prekiaujama? Neteko niekur matyt

Vaistinese kuriose prekiaujama Noreva-Led, nauja Matidiane linija - :zalsva spalva.Gal dar ne visose yrabigsmile:
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 12 15, 09:07)
Vaistinese kuriose prekiaujama Noreva-Led, nauja Matidiane linija - :zalsva spalva.Gal dar ne visose yrabigsmile:

Tai ar jau bandete kas nors Matidiane linija riebiai, misriai odai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 10 25, 16:46)
Man asmeniskai Actipur prausiklis ir tas kremas sviesiausio atspalvio llabai issausino oda - kol sunaudojau meginelius tai nieko nenutiko, o kai nusipirkau pilnas pakuotes tai kazkur per 2-3savaites is riebios odos padare misria, aplink lupas ir zandus issausejo, jauciuosi kaip po aha pylingu  smile.gif nors kaip temoj ir patarta pries tepdama krema su atsaplviu tose sausose vietose papildomai drekinau dr.Hauscka aliejuku, bet atsitiko kaip atsitiko.
labai gaila man del to tentee claire kremuko, taip graizai jis man veiduka islygindavo, tokia naturalia sveiko veido spalva padarydavo..kazin kai oda susitvarkys gal vel ji pabandyti naudoti?gal cia suveike vesesni orai, sildymas kambariuose itakojo ir pan?

Aš irgi naudoju tą kremuką Actipur teintee claire, man taip pat patinka jo maskavimas ir spalva, ir man taip pat šiek tiek sausina. Bet ne taip, kad negalėčiau naudoti. Per savaitę kokius 3 kartus tesitepu su tuo kremu, o drėgmei palaikyti naudoju Biodermos kremą.
Atsakyti
Merginos, patarkit ką nusipirkt, kad pagelbėt odai. Pas mane labai daug didelių porų, jos kemšasi nuolatos doh.gif Darosi spuogai iš jų, žodžiu vargas. Gal kokią kaukę, prausiklį patartumėt? Šiaip odą tempia kai nusiprausiu, o aplink nosį tai toks riebumas jaučiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 02, 17:51)
Merginos, patarkit ką nusipirkt, kad pagelbėt odai. Pas mane labai daug didelių porų, jos kemšasi nuolatos doh.gif Darosi spuogai iš jų, žodžiu vargas. Gal kokią kaukę, prausiklį patartumėt? Šiaip odą tempia kai nusiprausiu, o aplink nosį tai toks riebumas jaučiasi doh.gif

Lietuvoje pasirode nauja Noreva-Led linija misriai, blizgesio kamuojamai odai:Tai rekomenduociau:

1. Plovikli su mikrosferom kasdieniniam veido nuplovimui

Giliai ir švelniai išvalo poras: Valymo mikrosferos
Išvalo odą, poras sutraukiantis (astringento) veikimas: Vario druskos
2. Naktini krema, kuris detoksikuoja, labai stipriai mazina riebalu sekrecija odoje ir stipriai drekina giliuosiuose odos sluoksniuose.Švelni fermentinė eksfoliacija + astringento poras sutraukiantis veikimas.

3. Ir kaip trecias variantas - Matidiane deguonies kauke, isotina oda deguonimi,, skaistina jau po pirmo pavartojimo ir veikia pries akne, t.y. spuogus.

Trumpai tiek. mirksiukas.gif

Jei megsti maskuoti veida, tai diena gali rinktis Actipur maskuojanti krema-kuris maskuoja, gydo spuogus ir drekina oda.
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2011 02 02, 20:09)
Lietuvoje pasirode nauja Noreva-Led linija misriai, blizgesio kamuojamai odai:Tai rekomenduociau:

1. Plovikli su mikrosferom kasdieniniam veido nuplovimui

Giliai ir švelniai išvalo poras:  Valymo mikrosferos
Išvalo odą, poras sutraukiantis (astringento) veikimas:  Vario druskos
2. Naktini krema, kuris detoksikuoja, labai stipriai mazina riebalu sekrecija odoje ir stipriai drekina giliuosiuose odos sluoksniuose.Švelni fermentinė eksfoliacija + astringento poras sutraukiantis veikimas.

3. Ir kaip trecias variantas - Matidiane deguonies kauke, isotina oda deguonimi,, skaistina jau po pirmo pavartojimo ir veikia pries akne, t.y. spuogus.

Trumpai tiek. mirksiukas.gif

Jei megsti maskuoti veida, tai diena gali rinktis Actipur maskuojanti krema-kuris maskuoja, gydo spuogus ir drekina oda.

Labai dėkoju už tokį išsamų atsakymą bigsmile.gif
Gal dar galėtumėt parašyti tų priemonių pavadinimus? Ir kur Šiauliuose galėčiau jų įsigyti? Ir kokios maždaug kainos? ax.gif
Jūs gal studijuojat šituos dalykus, ar dirbat toj srity? rolleyes.gif Ne bet kas gali taip atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 03, 09:37)
Labai dėkoju už tokį išsamų atsakymą bigsmile.gif
Gal dar galėtumėt parašyti tų priemonių pavadinimus? Ir kur Šiauliuose galėčiau jų įsigyti? Ir kokios maždaug kainos? ax.gif 
Jūs gal studijuojat šituos dalykus, ar dirbat toj srity? rolleyes.gif Ne bet kas gali taip atsakyti smile.gif

Oi tikrai pamirsau parasyti pavadinima. 4u.gif MATIDIANE.Siauliuose yra Valerijono vaistineje. Kainos prausiklio 66 lt, o kremai apie 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2011 02 03, 15:52)
Oi tikrai pamirsau parasyti pavadinima. 4u.gif MATIDIANE.Siauliuose yra Valerijono vaistineje. Kainos prausiklio 66 lt, o kremai apie 80 lt.

Labai labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti