Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 10 25, 16:46)
Man asmeniskai Actipur prausiklis ir tas kremas sviesiausio atspalvio llabai issausino oda - kol sunaudojau meginelius tai nieko nenutiko, o kai nusipirkau pilnas pakuotes tai kazkur per 2-3savaites is riebios odos padare misria, aplink lupas ir zandus issausejo, jauciuosi kaip po aha pylingu  smile.gif nors kaip temoj ir patarta pries tepdama krema su atsaplviu tose sausose vietose papildomai drekinau dr.Hauscka aliejuku, bet atsitiko kaip atsitiko.
tai jau is nezinojimo ir kuom tepti ir kuom prasuti ta veida, nusiprikau Paula's Choise priemones, siandien gavau, tai jau sedziu nusiprausus ir pasitepus Bha 2% geliu, tai zinok toks gaivumo ir lengvumo jausmas, nes dar ryte kol nebuvo siuntinys atejes drekinau veida senomis priemonemis tai dar jauciau sausuma.
labai gaila man del to tentee claire kremuko, taip graizai jis man veiduka islygindavo, tokia naturalia sveiko veido spalva padarydavo..kazin kai oda susitvarkys gal vel ji pabandyti naudoti?gal cia suveike vesesni orai, sildymas kambariuose itakojo ir pan?

Jei pajutai, kad oda pradejo sausinti- iskart reikia nakciai drekinanti krema naudoti, tam, kad atstatyti odos balansa.Actipur bespalvis sausina maziau, nes jame nera molio derivatu.Manau atstaciusi oda drekinanciais kremais, gali toliau naudoti maskuojanti actipur.Bet papildomai vakarais nepamirsk drekinimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 10 26, 19:47)
Jei pajutai, kad oda pradejo sausinti- iskart reikia nakciai drekinanti krema naudoti, tam, kad atstatyti odos balansa.Actipur bespalvis sausina maziau, nes jame nera molio derivatu.Manau atstaciusi oda drekinanciais kremais, gali toliau naudoti maskuojanti actipur.Bet papildomai vakarais nepamirsk drekinimo bigsmile.gif

taigi as ir drekinau - ir ne tik nakti, bet ir rytais pries Actipur tepdamasi sausesnes vietas padrekindavau...
idomiai, siandien antra diena kai naudoju kitas priemones, sausumo jau beveik nebeliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 10 27, 01:41)
taigi as ir drekinau - ir ne tik nakti, bet ir rytais pries Actipur tepdamasi sausesnes vietas padrekindavau...
idomiai, siandien antra diena kai naudoju kitas priemones, sausumo jau beveik nebeliko  smile.gif

Jei jusu oda dehidratuota, taciau turite spuogeliu-gali buti, kad actipur sausins.Pirmiausia reikia atstatyti dregme odoje.Idealiausiai butu drekinantis kremas, o ant spuogeliu actipur naktinis gelis (jis tepamas lokaliai).
Lietuvoje jau pasirode nauja NOREVA-LED linija MaATIDIANE riebiai, misriai odai (nuo 25 m.)-kurios tikslas, kad oda neblizgetu.Turi drekinanti efekta taip pat. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 10 27, 07:34)
Jei jusu oda dehidratuota, taciau turite spuogeliu-gali buti, kad actipur sausins.Pirmiausia reikia atstatyti dregme odoje.Idealiausiai butu drekinantis kremas, o ant spuogeliu actipur naktinis gelis (jis tepamas lokaliai).
Lietuvoje jau pasirode nauja NOREVA-LED linija MaATIDIANE riebiai, misriai odai (nuo 25 m.)-kurios tikslas, kad oda neblizgetu.Turi drekinanti efekta taip pat. bigsmile.gif

oda mano pries naudojima actipurr dehidratuota nebuvo, o riebi, taciau po panaudojimo galvojau kad tapo dehidratuota, bet panasu kadd ne, nes per tris dienas viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi jungiuosi prie pagyru Norevai thumbup.gif
Dermatologe pasiule sias priemones, tai kolkas vieninteles priemones kurios man padejo,o ju buvo daug! nes jau nebezinojau ,ka daryti... schmoll.gif tiesa, kai pradejau naudoti Noreva , tai kartu geriau ir antibijotikus, kad apmalsintu man uzdegimini procesa. Mano oda gana jautri, kakta labai riebaluojasi, kitos sritys ne taip, kazkaip neratos T zonos, tik kakta riebalas baisus doh.gif Spuogai buvo ant kaktos pagrinde ir ant skruostu link ausies toje vietoje, ten net ne spuogai o giluminiai guzai. Daktare man paskyre tokia kombinacija:

Prausikli actipur putas (pagal poreikia ryte ir/arba vakare)- man asmeniskai labai jos geros, suplaki buteliuka paspaudi nedideli kieki putu ant kaktos ir abieju zandu ir masazuoju kokia 1 -2min, jei buvau su pudra procedura pakartoju. siaip plaunu ryte ir vakare, bet jei matau,kad zandai jau sausetinori, tada tik kakta kiekviena ryta/vakara plaunu, nes kakta visai nesauseja.

Dienai kremukas DuoSkin - drekinantis kremas, siaip man jis gal net per daug drekina,bet kadangi naudoju nakciai Zeniac LP su aha-bhb rugstimis, tai kaip ir reikia atstatyti dregme.

Nakciai tas pats minetas Zeniac LP su rugstelem

Dar vienas dalykas, as pradejau diena kombinuoti DuoSkin ir Zeniac LP su rugstimis: kakta tepu Zeniac, o likusia veido dali DuoSkin.

Zadu nusipirkti krema su tonu.

Aisku yra tu spuogu dar , iskyla vienas kitas, ypac megsta kie zandu sristy ties ausim, na bet kovojam kovojam thumbup.gif

Dar toks dalykas spuogus gali itakoti kiti negalavimai: skrandzio problemos, hormonu dibalansas, ginekologines ligos. Tai, jei jum sunkiai padeda kremai ,siulyciau atkreikti demesi i mano paminetus negalavimus ir visu pirma gydyti tuos negalavimus, o tada ir patys spuogai apmazes ir tie kremai kitaip veiks ir pades.. Mano atveju, spuogai prasidejo kazkur nuo 19 metu, ko as tik nedariau,kur tik nesikreipiau...viskas per niek ir kuo toliau tuo blogiau... Kol nepapuoliau pas gera ginekologa, jis mane ir nukreipe tinkama linkme. Padare tyrimus is jo puses, tada paminejau jam, kad turiu bedu su skrandziu, sunkiai virskina ir pan, nusiunte pasidaryt skrandzio tyrima (reikejo zarna suvalgyt). Na ir ka, turiu gastrita ir refliuksa ,kas ir itakoja mano spuogus, pradejau gydyti skrandi teptis kremais ir viskas pradejo tvarkytis zaibiskai, dabar dar einu pas endokrinologa issitirti hormonu ir ziuresim smile.gif
Tikiuosi kazkam pades mano istorija, nes as pati beveik 5metus negalejau susitvarkyti su jais kol nepasidariau situ tyrimu...
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 11 17, 14:59)
Dienai kremukas DuoSkin - drekinantis kremas, siaip man jis gal net per daug drekina,bet kadangi naudoju nakciai Zeniac LP su aha-bhb rugstimis, tai kaip ir reikia atstatyti dregme.

Man taip pat labai tinka Zeniac LP thumbup.gif jau antrą nusipirkau. O su DuoSkin nesusidraugauju, toks jausmas, kad nuo jo nauji spuogai kyla g.gif Tai dabar guli nenaudojamas, gal dar kartą bandyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(rvrv12 @ 2010 10 27, 09:34)

Kur galėčiau paskaityti apie šią liniją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 11 17, 15:57)
Man taip pat labai tinka Zeniac LP thumbup.gif  jau antrą nusipirkau. O su DuoSkin nesusidraugauju, toks jausmas, kad nuo jo nauji spuogai kyla g.gif Tai dabar guli nenaudojamas, gal dar kartą bandyti g.gif

as tai tarkim ne kiekviena diena tepu DuoSkin, ziuriu pagal odos bukle,jei matau ,kad linkusi riebaluotis tai kelias dienas is eiles, o jei reikia ri ilgiau tepuosi Zeniac smile.gif reikia odai ir dregmes kartais smile.gif
Atsakyti
Pirma savaite kai naudojau - vakare(zeniac), diena (actipur) tai labai patiko...ir matine spalva atsirado, ir oda tokia lygesne, taciau po savaites pastebejau, kad labai labai issausejo oda...ir ypac tos vietos, kur beria ir kur su zeniac tepiau. blush2.gif Gal taip turi buti? savaitgali tiesa doliva drekinancia kauke naudojau, bet turbut to buvo maza. taip dziaugiausi naujomis priemonemis, dabar siek tiek esu nusivylusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranida @ 2010 11 22, 10:37)

Zeniac priemonės sausina odą, juk su rūgštim. Po rūgštinių priemonių reiktų tepti ką nors drėkinančio
man Zeniac LP irgi sausina odą, todėl tepu drėkinantį gelį kas vakarą.
Atsakyti
QUOTE(Baranida @ 2010 11 22, 11:37)
Pirma savaite kai naudojau - vakare(zeniac), diena (actipur) tai labai patiko...ir matine spalva atsirado, ir oda tokia lygesne, taciau po savaites pastebejau, kad labai labai issausejo oda...ir ypac tos vietos, kur beria ir kur su zeniac tepiau.  blush2.gif Gal taip turi buti? savaitgali tiesa doliva drekinancia kauke naudojau, bet turbut to buvo maza. taip dziaugiausi naujomis priemonemis, dabar siek tiek esu nusivylusi unsure.gif

Pritariu Vitulkai. paskaityk mano posta virsuje, ten rasiau kad diena naudojau drekinamaji DuoSkin krema, nes kitaip oda issausintu. bet dabar kai saltesni orai reiki amaitinancio
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 11 26, 13:17)
Pritariu Vitulkai. paskaityk mano posta virsuje, ten rasiau kad diena naudojau drekinamaji DuoSkin krema, nes kitaip oda issausintu. bet dabar kai saltesni orai reiki amaitinancio

sveiki,

man dermatologe taip pat pasiule Duo Skin naudoti, gal kas galit jo sudeti parasyt, busiu labai labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Gal kas siunčiatės šias priemones pigiau iš užsienio? g.gif
Atsakyti