QUOTE(kucci_kucci @ 2010 10 25, 16:46)
Man asmeniskai Actipur prausiklis ir tas kremas sviesiausio atspalvio llabai issausino oda - kol sunaudojau meginelius tai nieko nenutiko, o kai nusipirkau pilnas pakuotes tai kazkur per 2-3savaites is riebios odos padare misria, aplink lupas ir zandus issausejo, jauciuosi kaip po aha pylingu nors kaip temoj ir patarta pries tepdama krema su atsaplviu tose sausose vietose papildomai drekinau dr.Hauscka aliejuku, bet atsitiko kaip atsitiko.
tai jau is nezinojimo ir kuom tepti ir kuom prasuti ta veida, nusiprikau Paula's Choise priemones, siandien gavau, tai jau sedziu nusiprausus ir pasitepus Bha 2% geliu, tai zinok toks gaivumo ir lengvumo jausmas, nes dar ryte kol nebuvo siuntinys atejes drekinau veida senomis priemonemis tai dar jauciau sausuma.
labai gaila man del to tentee claire kremuko, taip graizai jis man veiduka islygindavo, tokia naturalia sveiko veido spalva padarydavo..kazin kai oda susitvarkys gal vel ji pabandyti naudoti?gal cia suveike vesesni orai, sildymas kambariuose itakojo ir pan?
tai jau is nezinojimo ir kuom tepti ir kuom prasuti ta veida, nusiprikau Paula's Choise priemones, siandien gavau, tai jau sedziu nusiprausus ir pasitepus Bha 2% geliu, tai zinok toks gaivumo ir lengvumo jausmas, nes dar ryte kol nebuvo siuntinys atejes drekinau veida senomis priemonemis tai dar jauciau sausuma.
labai gaila man del to tentee claire kremuko, taip graizai jis man veiduka islygindavo, tokia naturalia sveiko veido spalva padarydavo..kazin kai oda susitvarkys gal vel ji pabandyti naudoti?gal cia suveike vesesni orai, sildymas kambariuose itakojo ir pan?
Jei pajutai, kad oda pradejo sausinti- iskart reikia nakciai drekinanti krema naudoti, tam, kad atstatyti odos balansa.Actipur bespalvis sausina maziau, nes jame nera molio derivatu.Manau atstaciusi oda drekinanciais kremais, gali toliau naudoti maskuojanti actipur.Bet papildomai vakarais nepamirsk drekinimo