Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(zoomzoom @ 2010 10 14, 09:32)
kaip manot, kaip būtų efektyviau, naudot zeniac lp forte vakare ir duot diena odai pailset, ar  naudot zeniac lp ir ryte ir vakare?

Aš naudočiau jį tik vieną kartą dienoje. Juk gali labai išsausinti odą. Ir apskritai nė vieno kremo aš netepu dukart į parą, arba tik ryte, arba tik vakare.
Atsakyti
O kokia geriausia/efektyviausia priemone praustis is LED Noreva ? Kaip manot ?
Atsakyti

i 
Priemonių ieškom Skelbimų lentoj. Čia dalinamės atsiliepimais.
Atsakyti
Tai as ir klausiu jusu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 16, 17:35)
O kokia geriausia/efektyviausia priemone praustis is LED Noreva ? Kaip manot ?

tiesą pasakius, man pvz. nėra didelio skirtumo ( bent jau šiuo metu) tiek Actipur - gerai , tiek Zeniac prausiklis- gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 17, 18:55)
Tai as ir klausiu jusu atsiliepimu  smile.gif

čia ne jums smile.gif
Atsakyti
Baiges Zeniac valomaji geli, atsiminiau biggrin.gif , kad Vokietijoj pirkau Actipur putas prausimosi, o ka apie putas galvojat, kas naudojo ir ta ir ta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 11:31)
na man sake vaistinej, kad actipur dieninis ir actipur su spalva yra tas pats, tik actipur dar ir maskuoja.

Visiskai teisingai sakai, man ta pati sake ir mano dermatologe, kad tas pats gydantis kremas, bet su spalva maskavumui.

Turiu gal ir kvailoka klausima - Actipur tenee claire krema naudoju visam veidui (maskavimui ir tuo paciu gydymui). Bet ar galima juo tepti sriti aplink akis, t.y. paakius ir vokus? Klausiu del to, kad paprastai kr. pudra dengdavau visa veida, kad tolygiai susib=vienodintu spalva, bet kaip su siuo kremu? Ar galima juo tepti ir paakius/vokus? g.gif Iki siol tepdavau ir blogumo nejauciau, bet kazkaip neramu, kad aplink akis odele jautri ir plona, gal jai sio kremo negalima???
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 10 18, 15:13)
Visiskai teisingai sakai, man ta pati sake ir mano dermatologe, kad tas pats gydantis kremas, bet su spalva maskavumui.

Turiu gal ir kvailoka klausima - Actipur tenee claire krema naudoju visam veidui (maskavimui ir tuo paciu gydymui). Bet ar galima juo tepti sriti aplink akis, t.y. paakius ir vokus? Klausiu del to, kad paprastai kr. pudra dengdavau visa veida, kad tolygiai susib=vienodintu spalva, bet kaip su siuo kremu? Ar galima juo tepti ir paakius/vokus?  g.gif Iki siol tepdavau ir blogumo nejauciau, bet kazkaip neramu, kad aplink akis odele jautri ir plona, gal jai sio kremo negalima???

man tas pats klausimas buvo kiles, as asmeniskai vengiu tept akiu sriti, tam naudoju krema maskuokli. bet cia forume skaiciau, kad kitos tepa ir paakius, tik papildomai naudoja drekinancia priemone toms vietoms.

Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 18, 16:32)
man tas pats klausimas buvo kiles, as asmeniskai vengiu tept akiu sriti, tam naudoju krema maskuokli. bet cia forume skaiciau, kad kitos tepa ir paakius, tik papildomai naudoja drekinancia priemone toms vietoms.

As siaip ant nuplautos odos visada tepu paakiu krema, kuri paskirstau per visa sriti palei akis (istepu placiai). Na ir po to Actipur su spalva. bet va mastau, ar nekenkiu paakiu odai sitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 10 18, 18:36)
As siaip ant nuplautos odos visada tepu paakiu krema, kuri paskirstau per visa sriti palei akis (istepu placiai). Na ir po to Actipur su spalva. bet va mastau, ar nekenkiu paakiu odai sitaip?  g.gif

Yra tema apie kosmetikos sudetis, jeigu turit dezute su sudetim, nurasykit, ten pakomentuos ar esantys ingridientai nera zalingi plonai paakiu odai.
Atsakyti
Man asmeniskai Actipur prausiklis ir tas kremas sviesiausio atspalvio llabai issausino oda - kol sunaudojau meginelius tai nieko nenutiko, o kai nusipirkau pilnas pakuotes tai kazkur per 2-3savaites is riebios odos padare misria, aplink lupas ir zandus issausejo, jauciuosi kaip po aha pylingu smile.gif nors kaip temoj ir patarta pries tepdama krema su atsaplviu tose sausose vietose papildomai drekinau dr.Hauscka aliejuku, bet atsitiko kaip atsitiko.
tai jau is nezinojimo ir kuom tepti ir kuom prasuti ta veida, nusiprikau Paula's Choise priemones, siandien gavau, tai jau sedziu nusiprausus ir pasitepus Bha 2% geliu, tai zinok toks gaivumo ir lengvumo jausmas, nes dar ryte kol nebuvo siuntinys atejes drekinau veida senomis priemonemis tai dar jauciau sausuma.
labai gaila man del to tentee claire kremuko, taip graizai jis man veiduka islygindavo, tokia naturalia sveiko veido spalva padarydavo..kazin kai oda susitvarkys gal vel ji pabandyti naudoti?gal cia suveike vesesni orai, sildymas kambariuose itakojo ir pan?
Atsakyti