QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 23, 19:54)
Galima plačiau truputi? Turit omeny, kad nematot jokio gydomojo poveikio? As dabar naudoju zeniac, ir tai vienintelis kremas iš visų bandytų kuris duoda rezultatu ir yra nei perdaug riebus nei sausina odos. Tačiau naudot ji ir ryte ir vakare yra per astru odai, tai galvojau ryte pakeisiu jį actipure.
As naudoju actipur krema su spalva, man jokio gydancio poveikio jis neduoda. Naudoju virs metu.
QUOTE(stalazass @ 2010 09 25, 09:36)
Tas tonuotas actipur kremas su spalva, tai ne gydantis, o maskuojantis, aisku kazkiek padziovina oda ir neleidzia greit susiriebaluoti, o jei nori ir gydancio ir maskuojancio, tai turi visur pirma tept arba zeniac lp krema kuri, arba actipur dienini krema..
na man sake vaistinej, kad actipur dieninis ir actipur su spalva yra tas pats, tik actipur dar ir maskuoja.
Aš kaip suprantu actipur be spalvos ir su spalva skiriasi tik tuo, kad pastarasis yra maskuojantis. Gal mes skirtingai suprantam žodį gydantis. Sakydamas gydantis aš neturiu omeny, kad tai yra preparatas su stipriom aktyviosiom medžiagom, tiesiog turintis gerųjų savybių tokių kaip dezinfekavimas, mažinimas riebalų išsiskyrimą ir pan.
Naudojant zeniac, kas man patinka tai, kad mažiau riebaluojasi veidas ir jaučiuos komfortiškai su juo, tai kažko tokio tikiuos ir iš actipur, o jai dar ir maskuoja kažkiek tai išvis nuostabu. Beja su actipur tepat visa veidą ar tik problemines vietas?
Naudojant zeniac, kas man patinka tai, kad mažiau riebaluojasi veidas ir jaučiuos komfortiškai su juo, tai kažko tokio tikiuos ir iš actipur, o jai dar ir maskuoja kažkiek tai išvis nuostabu. Beja su actipur tepat visa veidą ar tik problemines vietas?
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 25, 12:47)
Aš kaip suprantu actipur be spalvos ir su spalva skiriasi tik tuo, kad pastarasis yra maskuojantis. Gal mes skirtingai suprantam žodį gydantis. Sakydamas gydantis aš neturiu omeny, kad tai yra preparatas su stipriom aktyviosiom medžiagom, tiesiog turintis gerųjų savybių tokių kaip dezinfekavimas, mažinimas riebalų išsiskyrimą ir pan.
man actipur tik maskuoja ir siek tiek ilgiau islaiko matiskuma nei kitos pudros. Spuogu jis man negydo, nuo inkstiru neapsaugo. tiesiog maskuoja. gal ir kemsa, nes per tiek laiko naudojimo inkstiru nesumazejo, o nuaji spuogai auga toliau.
sveikos kaip jum zeniac valomasis gelis?
gerai valo ar ir inkstirus pravalo bent kiek?
naudojau zeniac lp forte kremuka, odos daktare man ji parekomendavo del demeliu raudonu, greit neisnyko bet povaleis dingo jos. o kaip tas gelis?
naudojau zeniac lp forte kremuka, odos daktare man ji parekomendavo del demeliu raudonu, greit neisnyko bet povaleis dingo jos. o kaip tas gelis?
QUOTE(smeli @ 2010 10 10, 12:25)
sveikos kaip jum zeniac valomasis gelis?
Bent jau man, tai nieko ispudingo kolkas, mazai putoja, bet siaip nuplauna gerai, bet gal geriau actipur putos, ne pats nezinau
Merginos, o ką rekomenduotumėt mišriai į riebumą problematiškai odai drėkinti? šiuo metu naudoju Biodermos Hydra kremuką, bet jaučiu, kad man jis pradėjo netikti - lyg ir poras kemša Gal kas esate bandę Sensidiane rebalancing and soothing cream? ar ką kitą patartumėte? nes kolkas atsiliepimų apie šią seriją labai mažai..
man rekomendavo Noreva Duoskin
http://www.balticpha...a...ang=lt&id=7
aš pati nebandžiau, nieko negaliu pasakyt
http://www.balticpha...a...ang=lt&id=7
aš pati nebandžiau, nieko negaliu pasakyt