Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(stalazass @ 2010 09 07, 14:39)
O pavydziui kada reikia naudoti ? Nakciai, ar diena/pries miega, esant namuose ? O gal ant jo galima tepti actipur tonini krema ?

aš tepu nakčiai ir ryte
po jo tepu ką nors drėkinančio, dabar Biok serumą
ant viršaus krempudrą
jei oda nebus išsausėjus, galima tepti krempudrą, toninį kremą, ką tik norit
jei bus išsausėjus, tai ar tai būtų toninis kremas ar krempudra, negražiai "guls" ant odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 07, 18:55)
aš tepu nakčiai ir ryte
po jo tepu ką nors drėkinančio, dabar Biok serumą
ant viršaus krempudrą
jei oda nebus išsausėjus, galima tepti krempudrą, toninį kremą, ką tik norit
jei bus išsausėjus, tai ar tai būtų toninis kremas ar krempudra, negražiai "guls" ant odos  smile.gif

Bet, kad pas mane ir taip riebi oda, o dar drekint g.gif Hmm, o skirasi lp ir lp forte labai ? Nes pas mane labai problemiski zandukai, daugiau kitur gan normaliai. Vyriski zandukai storesni manyciau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 07, 21:29)
Bet, kad pas mane ir taip riebi oda, o dar drekint  g.gif  Hmm, o skirasi lp ir lp forte labai ? Nes pas mane labai problemiski zandukai, daugiau kitur gan normaliai. Vyriski zandukai storesni manyciau..  g.gif

Tai jei vyriški žandukai, tuomet bandyk LP forte. Gamintojo anotacijoje būtent taip ir rašoma, kad forte skirtas storesnei ar vyriškai odai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 07, 12:45)
Susigeria labai greitai, tepi ir gerias.
Aš netepu viso veido, tepu kaktą, barzdą prevencijai prieš spuogus ir lokaliai ant spuogo, jei reikia.
Aš turėjau mėginuką iš vaistinės, tai man 4 savaitėm užteko 5 ml, labai taupiai naudojas  ax.gif

O galit palygint su La Roche posay K kremuku....
Kažkas panašaus???
Kuris labiau?
4u.gif
Atsakyti
Nezinau, ar cia mano tokia psichologija ar cia tikrai toks geras Zeniac lp fort efektas, kad per viena nakti mano gan duobeti vyriski zandukai ryskiai pasilygino ? Ir tas demeles apibalino.. Jei jau taip, tai tepsiu diena, nakti drinks_cheers.gif
Atsakyti
ouje sveikinu biggrin.gif
bet pala, turiu pirma perspeti:
Jei jau naudoji AHA ir dieną, po Zeniac LP tepkis kokiu kremu su SPF, o dar geriau jei rasi purškiamo kokio SPF. AHA rūgštys sąveikoje su saulės spinduliais nėr gerai smile.gif
(turėk omeny, kad uvb/uva prasiskverbia ir debesuotą apniukusią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 09 11, 15:28)
ouje sveikinu biggrin.gif
bet pala, turiu pirma perspeti:
Jei jau naudoji AHA ir dieną, po Zeniac LP tepkis kokiu kremu su SPF, o dar geriau jei rasi purškiamo kokio SPF. AHA rūgštys sąveikoje su saulės spinduliais nėr gerai smile.gif
(turėk omeny, kad uvb/uva prasiskverbia ir debesuotą apniukusią dieną smile.gif

Aciu 4u.gif Na, gerai, itikinai, jokio kremo diena, nors diena buvimas lauke, tai is mokyklos ir atgal, na aisku, tas buna retai. Liks daugiau nakciai tepti smile.gif o galima padrekint oda nakti uztepus lp fort ir po to koki tai rasos krema-geli ? Ar labai numus lp fort efekta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 12, 15:09)
Aciu  4u.gif  Na, gerai, itikinai, jokio kremo diena, nors diena buvimas lauke, tai is mokyklos ir atgal, na aisku, tas buna retai. Liks daugiau nakciai tepti  smile.gif  o galima padrekint oda nakti uztepus lp fort ir po to koki tai rasos krema-geli ? Ar labai numus lp fort efekta ?  smile.gif

nenumuš, kaip tik pastiprins - kremas-gelis labai gerai veikia inkštirus, vidines odos problemas, o zeniac kaip turintis daug AHA - paviršines (spuogai randai, dėmės, etc).

būtų geriau, jei rasos kremas-gelis - ryte, (ir reiktu visgi su spf kazko :/)
o vakare - zeniac lp forte su kokiu drėkinančiu kremu, pvz rasa drėkinantis melsvoj tūbelėj, visiems odos tipams smile.gif
siaip noreva-led turi drėkinantį - Duoskin; tik neteko bandyti, tad nežinau,kaip jis tau tiktų. Rasos kremas-gelis, nors su BHA ir hialurono rūgštim, man mažokai drėkina, ypač šaltuoju metu.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 09 12, 15:46)
nenumuš, kaip tik pastiprins - kremas-gelis labai gerai veikia inkštirus, vidines odos problemas, o zeniac kaip turintis daug AHA - paviršines (spuogai randai, dėmės, etc).

būtų geriau, jei rasos kremas-gelis - ryte, (ir reiktu visgi su spf kazko :/)
o vakare - zeniac lp forte su kokiu drėkinančiu kremu, pvz rasa drėkinantis melsvoj tūbelėj, visiems odos tipams smile.gif
siaip noreva-led turi drėkinantį - Duoskin; tik neteko bandyti, tad nežinau,kaip jis tau tiktų. Rasos kremas-gelis, nors su BHA ir hialurono rūgštim, man mažokai drėkina, ypač šaltuoju metu.

Hmm, vakar uzmirsau padrekint.. turiu rezultata, atsilupo oda randeliu vietose + gal biski per daug palikau, kaip ant randeliu, o siaip esu patenkintas kremu-geliu, nes drekina pakankamai ir ne tiek besirebaluoja smile.gif
Atsakyti
ar teisingai suprantu Actipur tenee claire yra šviesaus atspalvio maskuojantis kremas, o Actipur tenee doree yra tamsesnio atspalvio maskuojantis kremas?
Atsakyti
aš to actipur kremo su spalva praktiškai nenaudoju - jis kažkiek maskuoja dėmeles bet tik tiek (bent jau man) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 23, 13:55)
aš to actipur kremo su spalva praktiškai nenaudoju - jis kažkiek maskuoja dėmeles bet tik tiek (bent jau man) mirksiukas.gif

Galima plačiau truputi? Turit omeny, kad nematot jokio gydomojo poveikio? As dabar naudoju zeniac, ir tai vienintelis kremas iš visų bandytų kuris duoda rezultatu ir yra nei perdaug riebus nei sausina odos. Tačiau naudot ji ir ryte ir vakare yra per astru odai, tai galvojau ryte pakeisiu jį actipure.
Atsakyti