Man labai patinka
Jautriai, linkusiai raudonuoti odai.... Labai lengvas, gerai susigeria, o svarbiausia gera pirma pagalba po kokios nesėkmingos procedūros......
Kaina nebloga, bet jis man padėjo.....
Parašysiu ką rašo lankstinuke.... Gal kam bus įdomu...
Speciali priežiūra
Intensyvus raminantis veido serumas
. Ypatingai lengva tekstūra
. Nepalieka riebios plėvelės
. Be silikono
Didelė Neutrazen Pro koncentracija
. efektyvus ir ilgalaikis odos jautrumo mažinimas
. apsauga ir atstatymas giliuosiuose odos sluoksniuose
. suteikia lengvuma, drėkinimą ir gaivumą
Taip pat gavau mėginukų.
Išbandžiau tos pačios serijos kremuką "jautriai ir dirgliai, linkusiai į sausumą odai"
Iš pradžių maniau, kad bus riebus, bet palyginus lengvas, maloniai tepasi, jokio riebumo....
Vertas dėmesio....
Jei abu produktai turėtų apsaugą nuo saulės būtų iš viso super....
Dar bandžiau kremuką nuo saulės veidui su apsauga 30.
Nuo saulės apsaugo, lengvas, gerai tepasi, bet kadangi mano oda į sausumą-norėjosi riebesnio.....
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 04, 10:45)
Man labai patinka
cia serumas? pasakyk, kurioj butent vaistinej pirkai nes ne visos ji turi noriu tokio ir as
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 11:08)
cia serumas? pasakyk, kurioj butent vaistinej pirkai nes ne visos ji turi noriu tokio ir as
Serumas.
Pirkau Litfarmos vaistinėje....
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 04, 12:19)
O sensidiane makiazo valikli bandei? Super Net vandeniui atsparu makiaza nuvalo, labai svelnus.
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 04, 12:19)
o ar galėtum palyginti šį serumą (jei aišku, teko naudoti) su Rasos stangrinamuoju serumu brandžiai odai? Kuris labiau patiko? ar labai ryškus skirtumas, ir koks?
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 13:12)
o ar galėtum palyginti šį serumą (jei aišku, teko naudoti) su Rasos stangrinamuoju serumu brandžiai odai? Kuris labiau patiko? ar labai ryškus skirtumas, ir koks?
Rasos nebandžiau....
Siandien pabandziau megineli Actipur sviesaus toninio kremo, pirmas ispudis Wow prie odos labai greit prisitaike, nebuvo jokiu problemu pirstais ji uztepti ir islyginti,spalva labai grazi, raudonuma iskart nueme, praejo jau visas pusdienis, riebaliukai po biskeli jau lenda... jokio sausumo nepajutau, tai jokio drekinamojo kremuko netepiau - cia gerai ar blogai?gal veliau issausins riebia oda ir bus dar blogiau??? Berods Meskala minejo, kad tepasi papildomai drekinamuoju kremu - gal galima pavadinima?
Sakykit kiek pradarytas meginelis gali stoveti - diena, dvi, tris?
Labai stipriai susigundziau siomis priemonemis,reikia senas greiciau subaigti. su spuogais jau susitvarkiau, dabar reikia inkstirus ir nelygumus naikinti. mastau, jei darantis rugstinius pilingus mano odele labai jautriai reaguodavo, pati net verkdavau kaip grauzdavo, o tuo tarpu kita kliente su taip paciai % rugsties sededavo lyg niekur nieko, tai Zeniac lp man pats, nes labai noriu iskart stipresni Zeniac lp forte isbandyti, bet bijau kad bus per stipru
Sakykit kiek pradarytas meginelis gali stoveti - diena, dvi, tris?
Labai stipriai susigundziau siomis priemonemis,reikia senas greiciau subaigti. su spuogais jau susitvarkiau, dabar reikia inkstirus ir nelygumus naikinti. mastau, jei darantis rugstinius pilingus mano odele labai jautriai reaguodavo, pati net verkdavau kaip grauzdavo, o tuo tarpu kita kliente su taip paciai % rugsties sededavo lyg niekur nieko, tai Zeniac lp man pats, nes labai noriu iskart stipresni Zeniac lp forte isbandyti, bet bijau kad bus per stipru
Išbandžiau Actipur gelį ( tą naktinį) tai irgi geras dalykėlis nesausina odos visai nuramina raudonumą ir galima tiek naktį tiek dieną tepti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 07, 11:23)
Gal kas placiau galetu paaiskint apie zeniac lp kremus ? Ar jis susigeria i oda? Ar juo reikia tepti visa veida, ar tik problemines vietas? Ar ilgam uztenka vienos tubeles ? aciu
Susigeria labai greitai, tepi ir gerias.
Aš netepu viso veido, tepu kaktą, barzdą prevencijai prieš spuogus ir lokaliai ant spuogo, jei reikia.
Aš turėjau mėginuką iš vaistinės, tai man 4 savaitėm užteko 5 ml, labai taupiai naudojas