Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Centime @ 2010 06 16, 10:40)
Kaune Litfarmoj dave  blush2.gif

reikia vilniuj rolleyes.gif o ta maza tubele duoda ar vienkartini toki meginuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 16 birželio 2010 - 11:27
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 16, 11:23)
reikia vilniuj  rolleyes.gif o ta maza tubele duoda ar vienkartini toki meginuka?

Maza Tubele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 06 15, 21:28)
Garantuoju, kad yra. Aš gavau iš savo kosmetologės mėginuką 5ml Noreva Actipur maskuojančio kremo su spalva "Teintee claire".

ACtipur yra meginuku. bet as kalbejau apie soladerm su atspalviu
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 16, 12:23)
reikia vilniuj  rolleyes.gif o ta maza tubele duoda ar vienkartini toki meginuka?

vaistininke nedave turbut del to, kad neturejo. kartais taip atsitinka, kad pritruksta.
prekybos centruose daznaiusiai turi megineliu
Atsakyti
QUOTE(bartuke5 @ 2010 06 16, 16:34)
ACtipur yra meginuku.
vaistininke nedave turbut del to, kad neturejo. kartais taip atsitinka, kad pritruksta.
prekybos centruose daznaiusiai turi megineliu

tai kad ne viena karta esu prasius ir visad sako kad neturim, galit tik spalva paziuret, issitraukia tubele is stalciaus parodo spalva ir tuo pasibaigia meginuko matymas o prekybos centruose nelabai prekiauja actipur, kiek zinau sia kosmetika bent vilniuj galima rasti tik vu vaistineje, gal dar litfarmoje, nors kaip tik siandien paskambinau i pora tai sake neprekiauja tokia linija.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 16, 17:59)
tai kad ne viena karta esu prasius ir visad sako kad neturim, galit tik spalva paziuret, issitraukia tubele is stalciaus parodo spalva ir tuo pasibaigia meginuko matymas o prekybos centruose nelabai prekiauja actipur, kiek zinau sia kosmetika bent vilniuj galima rasti tik vu vaistineje, gal dar litfarmoje, nors kaip tik siandien paskambinau i pora tai sake neprekiauja tokia linija.

sia gydomaja kosmetika prekiauja didesnese Seimos vaistinese: Panoramoje, Savanoriu rimi, Zirmunu rimi, Mandarine.
tikslu vaistiniu sarasa galima rasti cia
http://www.balticpha...a...ng=lt&id=18

Atsakyti
Sakykit, o gerai maskuoja tie Actipur toniniai kremai? Paslepia paraudimus ir spuogus ? Ar reikia dar papildomai tept kokiu tai Aknecolor ? Ir kaip issirinkt man labiau tinkamos spalvos, jei mano oda: nei sviesi, nei tamsoka ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 07 08, 00:53)
Sakykit, o gerai maskuoja tie Actipur toniniai kremai? Paslepia paraudimus ir spuogus ? Ar reikia dar papildomai tept kokiu tai Aknecolor ? Ir kaip issirinkt man labiau tinkamos spalvos, jei mano oda: nei sviesi, nei tamsoka ?  4u.gif

labai gero maskavimo nesitikėk, tai juk tik gydomasis kremas su spalva. Žinoma, kažkiek maskuoja, bet pūlingų spuogų, bėrimų, paraudimo nelabai ir pamaskuos... Reikės ir atskiro kokio gero maskuoklio tam atvejui.
Jei tavo oda ne per šviesi, tai tau kaip tik bus Teintee Claire (atseit šviesi) nes man pačiai ši spalva per tamsi. Spėju, tos šviesumo - tamsumo kategorijos nustatytos remiantis prancūzų oda, bet ne šiauriečių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 08, 09:51)
labai gero maskavimo nesitikėk, tai juk tik gydomasis kremas su spalva. Žinoma, kažkiek maskuoja, bet pūlingų spuogų, bėrimų, paraudimo nelabai ir pamaskuos... Reikės ir atskiro kokio gero maskuoklio tam atvejui.
Jei tavo oda ne per šviesi, tai tau kaip tik bus Teintee Claire (atseit šviesi) nes man pačiai ši spalva per tamsi. Spėju, tos šviesumo - tamsumo kategorijos nustatytos remiantis prancūzų oda, bet ne šiauriečių smile.gif

Hmm, o tai gal tada kazka pasiulytum, kas tikrai gerai maskuotu(isskyrus Aknecolor.. smile.gif) ? Is pradziu su vaistininke kalbejau apie losjona zeniaco, o po to paklausus ar turit sebamed maskuojamaji krema, ji pasake, kad ateik kita diena, actipuro toninis kremas yra daug geresnis. Hmm, tai nezinau, ka rinktis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 07 08, 11:50)
Hmm, o tai gal tada kazka pasiulytum, kas tikrai gerai maskuotu(isskyrus Aknecolor.. smile.gif) ? Is pradziu su vaistininke kalbejau apie losjona zeniaco, o po to paklausus ar turit sebamed maskuojamaji krema, ji pasake, kad ateik kita diena, actipuro toninis kremas yra daug geresnis. Hmm, tai nezinau, ka rinktis ? g.gif

geriausias savo klasėje Lietuvoje tai Actipur smile.gif spalva tau tiks, jei nesi itin šviesi smile.gif turėtų vaistinėje leisti parodyti, kokia tai spalva iš tikrųjų, kaip atrodo ant tavosios.

o dėl maskavimo, tai pamaskuoja šiek tiek, sulygina odos spalvą, bet nesitikėk atrodyti kaip su idealia oda wink.gif tam reikia sunkesnės krempudros, kuri visai negydo (Vichy Dermablend pvz).
O čia gydomasis kremas ir spalva - du zuikiai vienu šūviu, plius gerai "matina" odą, neblizga riebaliukais iškart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 08, 17:01)
geriausias savo klasėje Lietuvoje tai Actipur smile.gif spalva tau tiks, jei nesi itin šviesi smile.gif turėtų vaistinėje leisti parodyti, kokia tai spalva iš tikrųjų, kaip atrodo ant tavosios.

o dėl maskavimo, tai pamaskuoja šiek tiek, sulygina odos spalvą, bet nesitikėk atrodyti kaip su idealia oda wink.gif tam reikia sunkesnės krempudros, kuri visai negydo (Vichy Dermablend pvz).
O čia gydomasis kremas ir spalva - du zuikiai vienu šūviu, plius gerai "matina" odą, neblizga riebaliukais iškart smile.gif

Ir svarbiausia spuogelius naikina thumbup.gif thumbup.gif , o taip pat ir drekina.Tikrai issilaiko visa diena. thumbup.gif
Atsakyti
na man actipur maskavimo pilnai pakanka, kur reikia storiau uztepu ir viskas smile.gif jau naudoju pusantru metu vien actipur. visgi itakos spuogams nelabai pastebejau. blizgesys man vis viena islenda, bet siaip kol kas cia man geriausias atradimas smile.gif

atejau parasyt atsliepimu apie zeniac LP - sunaudojau visa tubele, spuogu tikrai pamazejo (plius pati maziau kisu nagus prie veiduko blush2.gif ), bet inkstirai vis dar savo vietose tupi.
taip pat naudoju actipur geli nuo spogu, bet nepatinka kad greitai ima blizget oda nuo jo, pasitepu retkarciais nakciai.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 03, 11:41)
atejau parasyt atsliepimu apie zeniac LP - sunaudojau visa tubele, spuogu tikrai pamazejo (plius pati maziau kisu nagus prie veiduko blush2.gif ), bet inkstirai vis dar savo vietose tupi.

Zeniac LP yra su AHA rūgštim, o su inkštirais kovoja BHA rūgštis, todėl inkštirai ir nenyksta smile.gif

aš Zeniac LP gavau mėginuką. Kol kas nieko negaliu pasakyt, tik tiek, kad odos nesausina thumbup.gif gal pirmas dienas po tepimo oda lupinėjos, kur tepdavau, bet dabar išvis nieko thumbup.gif tik spuogeliai greičiau atsinaujina, na oda ant jų ax.gif
Atsakyti