Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

mano oda yra misri sausa tai ir pirkau sausai odai, tai ne ta sakot nusipirkau g.gif tao kaip kartas jei sausai odai tai turi buti didesnis drekinimas nei riebiai ojauciau visa laik toki tempima kad va vel pasitepiau eksipialiu blink.gif o siais kremais galima teptis daugiau nei du kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 14:18)
mano oda yra misri sausa tai ir pirkau sausai odai, tai ne ta sakot nusipirkau g.gif tao kaip kartas jei sausai odai tai turi buti didesnis drekinimas nei riebiai ojauciau visa laik toki tempima kad va vel pasitepiau eksipialiu blink.gif o siais kremais galima teptis daugiau nei du kartus smile.gif

O oda spuoguojasi, turi inkštirų g.gif
Atsakyti
nes nera oda mano tarsi riebalais aptekus ji gana matiska,o man reikalavimai kremuj kad drekintu maitintu, nekistu poru nesijaustu tempimo jausmo ir nuimtu raudoni g.gif bet jei turi buti is pradziu diskomfortas tai reiks kuri laika patepti smile.gif
Papildyta:
oda spuogavosi nes poros uzsikimso nuo biodermos, o pries tai as gydziausi alergini veido uzdegima kuri gavau nuo eko kremo
Papildyta:
IR TOKS VEIDAS VISAS degantis galvoju nuo saules dar nes kiekviena diena su mazium einam i lauka o nepasitepu nieko nuo saules
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 14:55)
nes nera oda mano tarsi riebalais aptekus ji gana matiska,o man reikalavimai kremuj kad drekintu maitintu, nekistu poru nesijaustu tempimo jausmo ir nuimtu raudoni g.gif bet jei turi buti is pradziu diskomfortas tai reiks kuri laika patepti smile.gif
Papildyta:
oda spuogavosi nes poros uzsikimso nuo biodermos, o pries tai as gydziausi alergini veido uzdegima kuri gavau nuo eko kremo
Papildyta:
IR TOKS VEIDAS VISAS degantis galvoju nuo saules dar nes kiekviena diena su mazium einam i lauka o nepasitepu nieko nuo saules

Na tai Tau turi tikti šitas kremukas. O tai sensidiane Tau nenuėmė raudonumo unsure.gif man jau po pirmo patepimo dingo sudirginimas. rolleyes.gif esu juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
net specialiai dabar paziurejau i veitrodi na lyk nueme ta raudoni, net nezinau ir vakare uztepiau truputi daugiau nei ryte tai jaucias toks tempimas bet maziau nei ryte na dar kelias dienas reik pavartiti ir ziuresim nes ant mano odos labai greit viskas pasimato jei netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 20:16)
net specialiai dabar paziurejau i veitrodi na lyk nueme ta raudoni, net nezinau ir vakare uztepiau truputi daugiau nei ryte tai jaucias toks tempimas bet maziau nei ryte  na dar kelias dienas reik pavartiti ir ziuresim nes ant mano odos labai greit viskas pasimato jei netinka smile.gif

Turbūt tas tempimas todėl, kad oda sudirgusi, bet ilgiau panaudojus manau, kad viskas atsistatys mirksiukas.gif Naudok toliau, jei jauti pagerėjimą, o ne pablogėjimą ir nekaitaliok dažnai kosmetikos priemonių, nes tai tik skatina sudirginimą.
Atsakyti
na ka po nakties veidas toks lygus, tik apie nosies sparnelius tokie paraudimai matosi ir ltg biski paniezti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 05 18, 13:59)
Aš taip pat jau apsikrovus tais kremukais biggrin.gif
Turiu Actipur su atspalviu ir be jo, Zeniac LP, Sensidiane riebiai, DuoSkin ir Soladerm doh.gif Pritaikė nuolaidą tai tiek ir užsitavarinau doh.gif bet kokiems metams užteks rolleyes.gif Žiemos sezonui planuoju įsigyti kremą prieš raukšlių riebiai odai ir dar reikėtų paakių kremuko, kažin kokia jo kainą g.gif
O kokių Jūs dar mėginukų gavote, įdomu išgirsti atsiliepimų 4u.gif

As taip pat naudoju sia kosmetika, ir jau gana ilgai :mirksiukas:Tikrai senai nebesilankau Kristianoje ar Sarmoje...Perku tik medicinine kosmetika, nesivaikau garsiu firmu vardu, dar labiau skeptiskai ziuriu i reklama (tikrai zinau, kad reklamuota preke nebutinai kokybiska). schmoll.gif Matau susipirkusi esi viska kas tinka tavo odai rolleyes.gif Bet nera tikslo visus kremus naudoti iskarto. ax.gif Dabar vasara naudok diena Actipur (turesi matini veiduka), o vakare Sensidiane riebiai (ir drekins ir reguliuos riebalu isskyrima, tuo paciu ir poras sutraukia) arba Duoskin (jei nepakanka dregmes). Zeniac LP pasilik rudeniui, ziemai (zinoma gali ir vasara vakare naudoti, bet jei turi daug komedonu) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 19, 22:30)
As taip pat naudoju sia kosmetika, ir jau gana ilgai  :mirksiukas:Tikrai senai nebesilankau Kristianoje ar Sarmoje...Perku tik medicinine kosmetika, nesivaikau garsiu firmu vardu, dar labiau skeptiskai ziuriu i reklama (tikrai zinau, kad reklamuota preke nebutinai kokybiska).  schmoll.gif Matau susipirkusi esi viska kas tinka tavo odai rolleyes.gif Bet nera tikslo visus kremus naudoti iskarto. ax.gif Dabar vasara naudok diena Actipur (turesi matini veiduka), o vakare Sensidiane riebiai (ir drekins ir reguliuos riebalu isskyrima, tuo paciu ir poras sutraukia) arba Duoskin (jei nepakanka dregmes). Zeniac LP pasilik rudeniui, ziemai (zinoma gali ir vasara vakare naudoti, bet jei turi daug komedonu) bigsmile.gif

Tai ir noriu pradžioje išvalyti odą nuo komedonų, tai nakčiai tepu Zeniac, bet labai sausina doh.gif o dienai Sensidiane
Kaip suprantu Actipur apsaugo nuo komedonų, bet esamų neišvalo, ar taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 05 19, 22:49)
Tai ir noriu pradžioje išvalyti odą nuo komedonų, tai nakčiai tepu Zeniac, bet labai sausina doh.gif o dienai Sensidiane
Kaip suprantu Actipur apsaugo nuo komedonų, bet esamų neišvalo, ar taip g.gif

Jei turi komedonu tuomet tepk Zeniac LP. Taip pasausins-taciau tai normalu,(bet laikina) kadangi rugstys atlieka savo darba-nusluoksniuoja negyvasias lasteles, oda valosi. Tepti Duoskin krema ant Zeniac kremo-nemanau kad yra tikslinga.Pamatysi tikrai rezultata, o kai baigsi Zeniac, bandyk naktini Actipur geli (jis ne taip sausins, taciau labai gerai valo oda, stipriai veikia acnes bakterijas-tepti galesi pagal poreiki-arba visa veida arba tik ant naujai iskilusiu spuogeliu).Sekmes ir laukiu geru ziniu, kad oda grazeja. mirksiukas.gif
Atsakyti
o pas mane atsirado paraudusiu spuogiuku mazuciu, be virsuneliu ar gali buti nuo kremo sensidiane ar taip oda valosi
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 20, 07:33)
o pas mane atsirado paraudusiu spuogiuku mazuciu, be virsuneliu ar gali buti nuo kremo sensidiane ar taip oda valosi

Kaip tie spuogeliai atrodo g.gif , mikroskopinio dydžio, ar šiaip nedideli, pavieniai, ar grupelėmis g.gif aplinks nosį, burną ar kitur. Matai, labai svarbu koks tai bėrimas.
Pati dabar gydausi uždegiminius spuogelius aplinks burną, nosį, atsirado nuo natūralaus aliejaus, tai spuogeliai grupėmis, vietomis kaip pūslelinė, aplink nosį didesni, nesispaudžia ten niekas, riebalinių liaukų uždegimas nuo per riebios, maitinančios kosmetikos. ( ps. gydo dermatologė hormoniniu tepalu, bet man tai visai nepatinka, bet kai visai blogai buvo tai jau tepiau unsure.gif )
Papildyta:
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 19, 23:05)
Jei turi komedonu tuomet tepk Zeniac LP. Taip pasausins-taciau tai normalu,(bet laikina) kadangi rugstys atlieka savo darba-nusluoksniuoja negyvasias lasteles, oda valosi. Tepti Duoskin krema ant Zeniac kremo-nemanau kad yra tikslinga.Pamatysi tikrai rezultata, o kai baigsi Zeniac, bandyk naktini Actipur geli (jis ne taip sausins, taciau labai gerai valo oda, stipriai veikia acnes bakterijas-tepti galesi pagal poreiki-arba visa veida arba tik ant naujai iskilusiu spuogeliu).Sekmes ir laukiu geru ziniu, kad oda grazeja. mirksiukas.gif

Laikysiuosi Jūsų patarimų ir stengsiuosi susidraugauti su savo oda rolleyes.gif
Jei nakčiai tepu kremą su rūgštimi, ar dienai būtinai reikia su SPF, ar jau nesureaguos su saule g.gif
Gal žinote, ar išlieka spf apsauga, jei ant viršaus T zoną patepčiau Actipur, kad matiškumas išliktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 20 gegužės 2010 - 12:30