QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 12:11)
as pirkau litfarmos vaistinej nes mano sitam kaime tik viena vaistine. juos siulo. na mano tolesni pastebejimai man jis arba pasausino arba nesudrekino nes jauciu tempima matyt istikruju reikia kombinuotai su duo skin
Sensidiane man geriau drėkina nei DuoSkin ir paraudimus nuima
kantrybės, tavo oda labai išsausėjusi, tai nuo vieno patepimo viskas nesusitvarkys. Patepk jei tempia tas vietas dar kartą. Aš tepu jau antra diena, tai man
ir kas svarbiausia, puikiai susigeria, jokio blizgesio.
Pamėginau ir Soladerm 30, taip pat puikiai susigeria, nepalieka lipnumo ir blizgesio.
Tik va Zeniac LP negaliu kiekvienai nakčiai tepti, labai jau sausina, tai gal pakaks poveikio kas antrą dieną tepant
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 08:42)
na va psitepiau sensidiania jautriai odai
sausai tai keistas jausmas aplink nosi lyg jauciasi toks tempimo jausmas
ar turi buti koks jausmas pas mane issauseja zandai tai galt toks poveikis
Tu turi sausai odai
Aš tai pirkau riebiai, maniau, kad ir Tavo oda riebi tik išsausėjusi
Mano tai toks: Sensidiane raminanti odos balansą atstatanti priemonė dirgliai ir riebiai veido odai. Skirta labai jautrios ir dirglios veido odos linkusios į riebalavimąsi nuraminimui. Suteikia matinį atspalvį, siaurina poras ir mažina riebalų gamybą.
Na kiek žinau, jei oda riebi ar mišri, tai ir reikia tokiai odai skirtas priemones rinktis, nes kitaip prasideda įvairūs bėrimai, nes odos struktūra nepasikeičia, pasikeičia tik jos būsena