Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 14, 15:17)
o del biodermos ar bandet tik sebium ar ir kitas linijas as bandziau ir sensibio ir hydrabio, galvoju pabandyt gal dar atoderm ir maitinantis drekinantis yra lengvas milk, tai va ir metausi ka bandyt , nes bioderma pigesne ant 20lt blush2.gif

Čia tema ne apie Bioderm, tai trumpai biggrin.gif netiko ir sensibio, viskas per riebu ir per sunku. Man tinka tik lengvi kremukai, sunkesti iškart kemša poras doh.gif Jau geriau brangiau, kai tikrai tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
na tikraisiai nes va pabere ir jauciu kad nuo biodermos reikia keisti reiskias krema bet branguuuuu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 13, 13:31)
o gal galit kuri sulyginti juos su biodermos kremais g.gif
Papildyta:
o ka reiktu pasirinkti misriai odai, taciau issasusejusiais zandais , ir kad panaikintru raudonuma nes oda po uzdegimo,
taip kad sausa ir raudona-ka rinktis geriaus g.gif
ir butu neblogai kad su apsauga nuo saules blush2.gif

Rekomenduociau Tau Sensidiane odos pusiausvyra atstatancia veido prieziura-tai visu pirma nuramins Tavo oda, suteiks matini efekta reguliuojant riebalu sekrecija. Taip pat sutraukia poras ir tuo paciu gausi drekinima. Is ties sia linija verta pabandyti, tikrai nesudirgins odos ir tiks butent tokiai kaip Tavo odai.
Vakare naudok Duoskin drekinanti krema, kuris thumbup.gif drekins Tavo issausejusius zandukus thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2010 05 14, 21:02)
Čia tema ne apie Bioderm, tai trumpai biggrin.gif netiko ir sensibio, viskas per riebu ir per sunku. Man tinka tik lengvi kremukai, sunkesti iškart kemša poras doh.gif Jau geriau brangiau, kai tikrai tinka ir patinka rolleyes.gif

Taip pat pritariu, geriau brangiau taciau naudoti gera produkta. Juk kai pagalvoji veiduka turi tik viena bigsmile.gif -sumokesi 60 lt 3-4 men. argi tai brangu?
Gal bandete Kerapil turetumete zinoti si krema-jei turite problemu po depiliaciju,kai plaukuciai iaugineja.Labai gerai susitvarko si problema. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 16, 17:53)
Gal bandete Kerapil turetumete zinoti si krema-jei turite problemu po depiliaciju,kai plaukuciai iaugineja.Labai gerai susitvarko si problema. mirksiukas.gif

O Jūs gal dirbate su šia kosmetika blush2.gif taip puikiai pažįstate produktus bigsmile.gif
Zeniac LP naudoju nakčiai, dienai DuoSkin, bet pastebėjau, kad nepakanka drėkinimo unsure.gif Ar galima ant Zeniac viršaus po pusvalandžio pasitepti DuoSkin g.gif Ar nesumažins pirmojo poveikį g.gif
Atsakyti
na va isigijau sensidiana kremuka ziuresim koks bus poveikis
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 16, 17:53)
Rekomenduociau Tau Sensidiane odos pusiausvyra atstatancia veido prieziura-

Nusipirkau šitą riebiai odai, tiesiog thumbup.gif lengvai susigėrė, padrėkino ir oda matinė rolleyes.gif Ir dar prigriebiau nuo saulės su spf 30, bet dar nebandžiau. Tiesiog pasinešiau ant šios kosmetikos doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 17, 12:37)
na va isigijau sensidiana kremuka ziuresim koks bus poveikis

Tai mėginam abi ir dalinamės patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as sios linijos kremukus: sensidiane ir actipur, dar liko nusipirkti zeniac piestuka.Bandysim but grazia
lotuliukas.gif 4u.gif ir dar labai pasiseke nuejau i vaistine nusipirkau kremukus ir gavau meginuku thumbup.gif bet esmeta, kad meginuku gavau daug viso 12 lotuliukas.gif thumbup.gif na leido imt tiek kiek norejau, bet labai didelio pasirinkimo neturejo tai pasiemiau daug vienodu mirksiukas.gif galesiu veliau bandyt 4u.gif
Atsakyti
na va psitepiau sensidiania jautriai odai sausai tai keistas jausmas aplink nosi lyg jauciasi toks tempimo jausmas g.gif ar turi buti koks jausmas pas mane issauseja zandai tai galt toks poveikis
Atsakyti
o kur tuos kremus jūs perkate?
Atsakyti
as pirkau litfarmos vaistinej nes mano sitam kaime tik viena vaistine. juos siulo. na mano tolesni pastebejimai man jis arba pasausino arba nesudrekino nes jauciu tempima matyt istikruju reikia kombinuotai su duo skin
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 12:11)
as pirkau litfarmos vaistinej nes mano sitam kaime tik viena vaistine. juos siulo. na mano tolesni pastebejimai man jis arba pasausino arba nesudrekino nes jauciu tempima matyt istikruju reikia kombinuotai su duo skin

Sensidiane man geriau drėkina nei DuoSkin ir paraudimus nuima mirksiukas.gif kantrybės, tavo oda labai išsausėjusi, tai nuo vieno patepimo viskas nesusitvarkys. Patepk jei tempia tas vietas dar kartą. Aš tepu jau antra diena, tai man thumbup.gif ir kas svarbiausia, puikiai susigeria, jokio blizgesio.
Pamėginau ir Soladerm 30, taip pat puikiai susigeria, nepalieka lipnumo ir blizgesio.
Tik va Zeniac LP negaliu kiekvienai nakčiai tepti, labai jau sausina, tai gal pakaks poveikio kas antrą dieną tepant g.gif
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 18, 08:42)
na va psitepiau sensidiania jautriai odai sausai tai keistas jausmas aplink nosi lyg jauciasi toks tempimo jausmas g.gif ar turi buti koks jausmas pas mane issauseja zandai tai galt toks poveikis

Tu turi sausai odai g.gif Aš tai pirkau riebiai, maniau, kad ir Tavo oda riebi tik išsausėjusi g.gif
Mano tai toks: Sensidiane raminanti odos balansą atstatanti priemonė dirgliai ir riebiai veido odai. Skirta labai jautrios ir dirglios veido odos linkusios į riebalavimąsi nuraminimui. Suteikia matinį atspalvį, siaurina poras ir mažina riebalų gamybą.
Na kiek žinau, jei oda riebi ar mišri, tai ir reikia tokiai odai skirtas priemones rinktis, nes kitaip prasideda įvairūs bėrimai, nes odos struktūra nepasikeičia, pasikeičia tik jos būsena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 05 18, 00:36)
nusipirkau ir as sios linijos kremukus: sensidiane ir actipur, dar liko nusipirkti zeniac piestuka.Bandysim but grazia
lotuliukas.gif  4u.gif  ir dar labai pasiseke nuejau i vaistine nusipirkau kremukus ir gavau meginuku thumbup.gif  bet esmeta, kad meginuku gavau daug viso 12 lotuliukas.gif  thumbup.gif  na leido imt tiek kiek norejau, bet labai didelio pasirinkimo neturejo tai pasiemiau daug vienodu mirksiukas.gif  galesiu veliau bandyt 4u.gif

Aš taip pat jau apsikrovus tais kremukais biggrin.gif
Turiu Actipur su atspalviu ir be jo, Zeniac LP, Sensidiane riebiai, DuoSkin ir Soladerm doh.gif Pritaikė nuolaidą tai tiek ir užsitavarinau doh.gif bet kokiems metams užteks rolleyes.gif Žiemos sezonui planuoju įsigyti kremą prieš raukšlių riebiai odai ir dar reikėtų paakių kremuko, kažin kokia jo kainą g.gif
O kokių Jūs dar mėginukų gavote, įdomu išgirsti atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti