QUOTE(Amellie @ 2010 05 09, 16:30)
tepuosi zeniac LP jau kelias dienas, na tikrai gereja vaizdelis
gal konkreciau galima kas gereja?
QUOTE(Vai2lka @ 2010 05 09, 18:39)
gal konkreciau galima kas gereja?
pirmiausia oda maziau riebaluojas, be to pastebejau, kad smulkus spuogeliai greiciau nunyksta, o dideli neiskyla na toliau bus matyt, dar tik keleta dienu tepu
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 06, 19:49)
Ypac gerai susigeria. Kai tepi atrodo kad per greitai, ir dar norisi uztepti, taciau po keletos minuciu jau jauti komforta (tikrai netepk daug, labai lengva tekstura). Duoskin veido krema taip pat skiria tiems, kurie turi riebia oda, tam kad atstatyti dregme.
Nusipirkau DuoSkin, atrodo lengvas kremukas, bet sudėtyje yra parafinum lipidum kažin ar nekimš porų, nes mano oda labai greitai inkštiruojasi
QUOTE(Puk @ 2010 05 11, 12:32)
Nusipirkau DuoSkin, atrodo lengvas kremukas, bet sudėtyje yra parafinum lipidum kažin ar nekimš porų, nes mano oda labai greitai inkštiruojasi
Mažiau jūs žiūrėkit tas sudėtis,kai nesuprantat kas ir kaip,nemanau,kad turėtų kimšti,nes ši kosmetika tuo ir pasižymi,kad nekemša porų.
va čia apie tą jūsų kremą yra aprašyta: http://www.balticpha...a...ang=lt&id=7
O šeip jai inkštiruojasi tai gal reikėjo ACtipur kremuką pirkti yra ir su spalva ir be spalvos.
QUOTE(astor @ 2010 05 11, 13:45)
Mažiau jūs žiūrėkit tas sudėtis,kai nesuprantat kas ir kaip,nemanau,kad turėtų kimšti,nes ši kosmetika tuo ir pasižymi,kad nekemša porų.
O šeip jai inkštiruojasi tai gal reikėjo ACtipur kremuką pirkti yra ir su spalva ir be spalvos.
Na keik žinau iš literatūros, tai parafinum lipidum kemša o apie kremuką tai skaičiau, kad lengva emulsija, tai gal viskas bus gerai
O kremuką dienai Actipur su spalva turiu ir naudoju, taip pat naudoju Zeniac LP nakčiai, o Duoskin nusipirkau, kad drėgmę atstatyti
QUOTE(Puk @ 2010 05 11, 13:22)
Na keik žinau iš literatūros, tai parafinum lipidum kemša o apie kremuką tai skaičiau, kad lengva emulsija, tai gal viskas bus gerai
O kremuką dienai Actipur su spalva turiu ir naudoju, taip pat naudoju Zeniac LP nakčiai, o Duoskin nusipirkau, kad drėgmę atstatyti
Yra kosmetinis parafinas,tų parafinų yra įvairių,baltasis parafinas,kietasis ir t.t.kiek esu skaičius,tai jis minkština ir padeda drėkinti gilesnius odos sluoksnius,žodis lipidum,tai kiek žinau reiškia apsauginę plėvelę.Taip,kad tas pavadinimas nebutinai gali reikšti,kad kimš poras.O šį kremą kosmetologai rekomenduoja šalia visų ACtipur ir Zeniac,net labai spoguotą ir riebią odą turinčioms. Manau jis tau puikiai tiks
o gal galit kuri sulyginti juos su biodermos kremais
Papildyta:
o ka reiktu pasirinkti misriai odai, taciau issasusejusiais zandais , ir kad panaikintru raudonuma nes oda po uzdegimo,
taip kad sausa ir raudona-ka rinktis geriaus
ir butu neblogai kad su apsauga nuo saules
Papildyta:
o ka reiktu pasirinkti misriai odai, taciau issasusejusiais zandais , ir kad panaikintru raudonuma nes oda po uzdegimo,
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 13, 13:31)
o gal galit kuri sulyginti juos su biodermos kremais
Papildyta:
Papildyta:
Aš galiu Iš Biodermos man netiko niekas visi kremukai sebium toookie riebūs, nesusigerdavo, blizgėdavo ir labai kimšo poras
O šita kosmetika man labai patinka puikiai susigeria, veidas matinis. Kremų konsistencija labai lengva
Mano oda tokia pat kaip Jūsų tai šiuo metu naudoju:
dienai- DuoSkin(puikiai drėkina, labai gerai susigeria, nepalieka blizgesio, jis labai gerai po spuogų gydymo išsausėjusiai odai) ir jei reikia vietoje krempudros tonuojantį Actipur kremuką. nakčiai - Zeniac LP. ir dar turiu mėginuką Actipur dieninį - tai labai lengvas, suteikiantis matiškumą kremukas, drėkinimo mažai, bet matiškumas tai puikus dėka mikrokempinėlių
Planuoju įsigyti kremą nuo saulės, tik norėčiau taip pat išgirsti atsiliepimų apie juos, labai bijau, kad blizgėsiu
o nebandet
kur yra linija alpha km sensitive skins ten atrodo toks yra matrixyl+mieliu kremas labai domintu nes aprasymas labai graziai skamba,
o kiek kainuoja DuoSkin
ir Zeniac LP kokiai odai
kur yra linija alpha km sensitive skins ten atrodo toks yra matrixyl+mieliu kremas labai domintu nes aprasymas labai graziai skamba,
o kiek kainuoja DuoSkin
ir Zeniac LP kokiai odai
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 14, 12:15)
o nebandet
o kiek kainuoja DuoSkin
ir Zeniac LP kokiai odai
o kiek kainuoja DuoSkin
ir Zeniac LP kokiai odai
DuoSkin kainavo 68 lt. (man laaabai geras, puikiai padrėkina )
Zeniac LP - kremas su rūgštimi, spuoguotai odai ( nesudirgina odos, neparausta)
Aš manau, kad rudenio sezonui įsigysiu Alpha KM kremą riebiai odai, ten ir rūgšties yra ir dar su mikrokempinėlėmis, be to jau reikia odai kremukų ir nuo raukšlių Ir dar labai noriu kremuko paakiams. Bet čia kitam kartui pirkiniai
o del biodermos ar bandet tik sebium ar ir kitas linijas as bandziau ir sensibio ir hydrabio, galvoju pabandyt gal dar atoderm ir maitinantis drekinantis yra lengvas milk, tai va ir metausi ka bandyt , nes bioderma pigesne ant 20lt