QUOTE(Amellie @ 2010 05 03, 19:55)
man riebaliukai islenda gerokai greiciau, na bet uztepus kokia krempudra, veidas ima blizget beveik is karto
as taip pat turiu problemu su inkstirais, taip pat spuogai, sudomino Zeniac kremukas, reikes isigyt
kiek laiko naudojate sias priemones?
naudoju neilgai, pusantros savaitės, tačiau poveikis tikrai yra, ir tikrai turiu su kuo palyginti
praktikos su spuogais turiu daug, kone 13 metų
rekomenduoju išmėginti ZeniacLP ir Actipur toninį Claire, jei tikrai riebi ir spuoguota odytė. Tik nepamiršk naudoti ir drėkinamąjį kremą (pasitepus Zeniac LP leisk susigerti, tada tepk drėkinantį), nes dehidratuoti riebią odą negerai, dar labiau riebaluosis
Beje perspėju, Zeniac turi daug rūgščių, negerai teptis vasaros dienomis, kai saulėta. Naudok kremą su SPF.
QUOTE(irmulia @ 2010 05 03, 20:51)
O aš dabar labai džiaugiuosi: šiuo metu oda lygut lygutėlė, jokių spuogelių
malonumas tokią odą turėti
tiesą vakare vėl pradėjau tepti zeniac ir labai super
mjooo.. Gražiaodės nuo prigimimo, neįsivaizduoja, kas tai yra
D šiais metais man pirmą kartą jokio spuogo...gal todėl, kad išsivaliau odą nuo inkštirų su BHA turinčiomis priemonėmis ir Duac (Naudojau RASA probleminei odai, bet man po 5 mėn. oda pradėjo alergizuotis nuo sieros
tegaliu naudot tik gelį spuogams, ten sieros beveik nėr.) Ir mano odos priežiūros režimas - kaip kokiame kalėjime, ir sudėtingas
Už grožį tenka daug paaukot
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 05 03, 22:29)
Rasos drėkinamasis nuostabus kaip drėkiklis, bet .....
inkštirų man nuo jo daugėjo, visdėlto tų aliejų labai daug
Jei BHA permažai, rinkis kremuką LP forte kremas (storai odai), ten jos 1 proc.
jazau, išgąsdinai - apie rausvą ar mėlyną Rasos drėkinamąjį kalbam? aš - apie rausvą - ir kažkaip nepastebėjau (rožiniame nebent persikų kauliukų, vynuogių kauliukų aliejai, bet jie tikrai nekenksmingi aknės pažeistai odai). O apie Zeniac LP Forte, tai žiūrėjau žiūrėjau..ten AHA rūgščių dar daugiau - 9%, to man tikrai nereikia, ir bus tikrai per daug
)