Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(Meskala @ 2010 05 03, 14:31)
Kiek sausina, tad po šio kremo lengvai "užtapšnoju"  lotuliukas.gif  Rasos drėkinamojo kremo. Po nakties atsikeliu visiskai matiniu veidu, na, gal lašeliai iš porų kaktoj ištryškę, be viskas absoliučiai puikiai. Minusai: AHA rūgščių (migdolinių-mandelic) - net 5%, kai tuo tarpu BHA tik 0,5. Per mažai man.

Rasos drėkinamasis nuostabus kaip drėkiklis, bet ..... g.gif inkštirų man nuo jo daugėjo, visdėlto tų aliejų labai daug rolleyes.gif
Jei BHA permažai, rinkis kremuką LP forte kremas (storai odai), ten jos 1 proc. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 05 03, 19:55)
man riebaliukai islenda gerokai greiciau, na bet uztepus kokia krempudra, veidas ima blizget beveik is karto  doh.gif as taip pat turiu problemu su inkstirais, taip pat spuogai, sudomino Zeniac kremukas, reikes isigyt smile.gif kiek laiko naudojate sias priemones?

naudoju neilgai, pusantros savaitės, tačiau poveikis tikrai yra, ir tikrai turiu su kuo palyginti smile.gif praktikos su spuogais turiu daug, kone 13 metų biggrin.gif rekomenduoju išmėginti ZeniacLP ir Actipur toninį Claire, jei tikrai riebi ir spuoguota odytė. Tik nepamiršk naudoti ir drėkinamąjį kremą (pasitepus Zeniac LP leisk susigerti, tada tepk drėkinantį), nes dehidratuoti riebią odą negerai, dar labiau riebaluosis smile.gif Beje perspėju, Zeniac turi daug rūgščių, negerai teptis vasaros dienomis, kai saulėta. Naudok kremą su SPF.
QUOTE(irmulia @ 2010 05 03, 20:51)
O aš dabar labai džiaugiuosi: šiuo metu oda lygut lygutėlė, jokių spuogelių  thumbup.gif  malonumas tokią odą turėti  wub.gif  tiesą vakare vėl pradėjau tepti zeniac ir labai super  thumbup.gif

mjooo.. Gražiaodės nuo prigimimo, neįsivaizduoja, kas tai yra biggrin.gifD šiais metais man pirmą kartą jokio spuogo...gal todėl, kad išsivaliau odą nuo inkštirų su BHA turinčiomis priemonėmis ir Duac (Naudojau RASA probleminei odai, bet man po 5 mėn. oda pradėjo alergizuotis nuo sieros sad.gif tegaliu naudot tik gelį spuogams, ten sieros beveik nėr.) Ir mano odos priežiūros režimas - kaip kokiame kalėjime, ir sudėtingas biggrin.gif Už grožį tenka daug paaukot biggrin.gif

QUOTE(Pulsatilla @ 2010 05 03, 22:29)
Rasos drėkinamasis nuostabus kaip drėkiklis, bet ..... g.gif inkštirų man nuo jo daugėjo, visdėlto tų aliejų labai daug rolleyes.gif
Jei BHA permažai, rinkis kremuką LP forte kremas (storai odai), ten jos 1 proc. mirksiukas.gif

jazau, išgąsdinai - apie rausvą ar mėlyną Rasos drėkinamąjį kalbam? aš - apie rausvą - ir kažkaip nepastebėjau (rožiniame nebent persikų kauliukų, vynuogių kauliukų aliejai, bet jie tikrai nekenksmingi aknės pažeistai odai). O apie Zeniac LP Forte, tai žiūrėjau žiūrėjau..ten AHA rūgščių dar daugiau - 9%, to man tikrai nereikia, ir bus tikrai per daug smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 04 gegužės 2010 - 10:12
QUOTE(Meskala @ 2010 05 04, 10:04)
naudoju neilgai, pusantros savaitės, tačiau poveikis tikrai yra, ir tikrai turiu su kuo palyginti smile.gif praktikos su spuogais turiu daug, kone 13 metų biggrin.gif rekomenduoju išmėginti ZeniacLP ir Actipur toninį Claire, jei tikrai riebi ir spuoguota odytė. Tik nepamiršk naudoti ir drėkinamąjį kremą (pasitepus Zeniac LP leisk susigerti, tada tepk drėkinantį), nes dehidratuoti riebią odą negerai, dar labiau riebaluosis smile.gif Beje perspėju, Zeniac turi daug rūgščių, negerai teptis vasaros dienomis, kai saulėta. Naudok kremą su SPF.

o jeigu tepciau tik vakarais ar vis tiek butu negerai? cia kazkas rase, kad galiojas 12 val tas kremas g.gif
Atsakyti
tą ir mes darom smile.gif vakarais nakčiai smile.gif Žiemą jau galima būtų ir dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 05 04, 11:52)
tą ir mes darom smile.gif vakarais nakčiai smile.gif Žiemą jau galima būtų ir dieną smile.gif

o jei tik nakti tepciau, diena degintis vis tiek nebegaleciau? g.gif
Atsakyti
galetum smile.gif AHA yra tirpios vandeny, tad nusiprausus tu esi saugi smile.gif

BHA atvirksciai, tirpios tik aliejuose, riebaluose (dėl to ši rūgštis efektyviai naikina komedonus, inkštirus). Bet kokiu atveju po nakties ir nusipraususi gali degintis smile.gif bet jei sumąstytum teptis AHA/BHA turintį kremą dienai, kai saulė - tepkis ant viršaus apsauginį kremą su SPF 20
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 05 04, 12:04)
jazau, išgąsdinai - apie rausvą ar mėlyną Rasos drėkinamąjį kalbam? aš - apie rausvą - ir kažkaip nepastebėjau (rožiniame nebent persikų kauliukų, vynuogių kauliukų aliejai, bet jie tikrai nekenksmingi aknės pažeistai odai).

Negąsdinu, gal tau tinka mirksiukas.gif kalbu apie rožinį, bet man netiko, nors visą buteliuką sunaudojau, nes gerai drėkino, be to man netinka jokie aliejai, kaupiasi porose ir po oda schmoll.gif spuogų tai neaugo, tik nelygumų atsirado unsure.gif Beje čia ne temelė apie Rasą blush2.gif tai daugiau nekalbu biggrin.gif
Gal kas bandėte DuoSkin g.gif
http://www.balticpha...a...ang=lt&id=7
Rašo, kad sausai odai, o kaip tokiai, kur po spuogų gydymo, mišriai dehidratuotai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 05 04, 13:24)
Ačiū už patarimus, šiandien lekiu nusipirksiu tą kremuką  thumbup.gif

primenu, inkštirų gal ir nelabai valys, per mažai BHA, bet spuogus apgydys, dėmes naikins, pabalins odą gražiai, sutrauks poras smile.gif
nepamiršk ir gerai drėkinti odą (koks nors drėkinamasis serumas idealu būtų) bei saugoti ją nuo saulės smile.gif

QUOTE(Pulsatilla @ 2010 05 04, 13:39)
Negąsdinu, gal tau tinka mirksiukas.gif kalbu apie rožinį, bet man netiko, nors visą buteliuką sunaudojau, nes gerai drėkino, be to man netinka jokie aliejai, kaupiasi porose ir po oda schmoll.gif spuogų tai neaugo, tik nelygumų atsirado
Gal kas bandėte DuoSkin
Rašo, kad sausai odai, o kaip tokiai, kur po spuogų gydymo, mišriai dehidratuotai g.gif

mane irgi sudomino: DuoSkin Naujoviška molekulė... Duo Tex sistema (patentuota LED) odą apsaugo ir neužkemša porų ("išorinio sluoksnio efektas").
Jei nekemša porų - gerai... bet kas per abra kadabra - "naujoviška molekulė"..jei molekulės savo struktūra nuo pat pasaulio sutvėrimo nesikeitė biggrin.gif Įtariu, paprastas kremas ir tiek. Tie patys amonio laktatai ir biokeramidai, kaip ir Zeniac LP, tik be rūgščių ir varnalėšų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 05 04, 13:52)
Turiu serumą,naudoju dėl kapiliarų,tai sakyčiau visai nieko. smile.gif

Taip ir man siule seruma, bet as pradejau nuo kasdienio kremo Sensidiane Hydro-drekinantis, tuo paciu raminantis, mazina kapiliarus.Labai geras efektas thumbup.gif .Anksciau naudojau Duoskin drekinanti, bet Sensidiane mano odai tinka labiau, kadangi slopina raudoni. mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau Sensidiane seruma raustanciai odai - labai gerai nueme paraudima wub.gif planuoju isigyt netolimoje ateityje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu Noreva su SPF linija? g.gif Domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 04, 22:12)
Anksciau naudojau Duoskin drekinanti, bet Sensidiane mano odai tinka labiau, kadangi slopina raudoni. mirksiukas.gif

Ar DuoSkin tinka mišriai odai, ar tik sausai g.gif ar gerai susigeria, nepalieka riebumo jausmo ir blizgesio g.gif
Atsakyti