Atėjau pasidalinti įspūdžiais apie Zeniac ir Actipur priemones.
Pirkau Zeniac prausiklį, Zeniac LP rūgštinį kremą ir Actipur toninį šviesiausią kremą.
Prausiklis: labai patiko. Toks, koks ir turi būti: nepretenzingas, nesausinantis, švariai nuvalantis, na, malonus. Nieko daugiau ir neturi daryti
Didelis jo privalumas, kad yra bemuilis (be visokių putoklių, SLS ir kt.), turi glicerino.
Bet brangus... panašus į Rasos prausiklį probleminei odai (jo dėl sieros nebegaliu vartoti
((), o ir kainų skirtumas akivaizdus... Tad dar mėginsiu paieškoti panašaus pigesnio prausiklio.
Zeniac LP: Ko gero, tai pirmas tikrai matizuojantis kremas, kokį išbandžiau. Visada laikiau savo odą siaubingai besiriebaluojančia ir dar nė vienas joks kremas nėra efektyviai stabdęs riebalinių liaukų veiklos produkciją. Matyt čia tos mikro-kempinėlės tokios nuostabios
) Puikiai sutraukia odos poras. Kiek sausina, tad po šio kremo lengvai "užtapšnoju"
Rasos drėkinamojo kremo. Po nakties atsikeliu visiskai matiniu veidu, na, gal lašeliai iš porų kaktoj ištryškę, be viskas absoliučiai puikiai. Minusai: AHA rūgščių (migdolinių-mandelic) - net 5%, kai tuo tarpu BHA tik 0,5. Per mažai man. Mano problema inkštirai ir prevencija nuo jų, o to šis kremas nedaro, arba beveik minimaliai, nes pastebiu atsirandant inkštiriukų, kurie nenyksta, bet ir negausėja. Pudros nenaudojau, tik Actipur toninį. Vadinasi, 0,5 proc BHA man per mažai
AHA per daug, BHA per mažai
Tad padariau išvadą, kad šis kremas puikus tiems, kurie turi spuogų, dėmių, išbėrimų (puikiai naikina post-aknės randus, dėmes), bet ne tiems, kuriuos vargina porų kimšimasis. Ką gi, šį kremą dar ketinu pirkti, dėl matizavimo, paviršinio odos sluoksnio nušveitimo, bet jis nebus mano pagrindinis, naudosiu kokį kartą į savaitę arba jei atsiras spuogų
Nebepirksiu, jei rasiu tinkamesnį variantą, nes matizavimo nakčiai man nereikia, o tą dienai puikiai suteikia sekantis produktas:
Actipur toninis: Matizuoja taip pat nuostabiai puikiai, kaip Zeniac LP. Clair spalva man kiek tamsoka, bet išsklaidžius teptuku, padengus balta biria pudra, viskas ok
Sausinantis gerokai, tad po juo tepu dieninį kremą su SPF ir hialuronu.
Nieko daugiau ypatingo jis pagal aprašymą nedaro, tik tiek kad nekemša porų ir yra mano pirma toninį atspalvį turinti priemonė, su kuria jau po 4h manęs neišmuša riebalais.
Žodžiu, priemonės geros
tik vatvatvat..į Zeniac LP tegu deda nors 1proc BHA :] tada būtų vsio, paieškos baigtos
D