Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

man vien tik actipur irgi nepadeda, naudoju dar zeniac lp krema. sitas tai padeda thumbup.gif

QUOTE(gundule @ 2010 04 19, 14:55)
na stai ir as prisiskaiciau apie ivairius kremus riebiai odai ir nusipirkau cia taip isgirta Actipur.
deja, nepateisino jis mano vilciu ir nebesuprantu ko cia visi ji taip giria.  blink.gif
mano oda riebi, buna spuogeliu  giluminiu. taigi galvojau sis actipur kremas su spalva pades atrodyti geriau (oda taps matine bent jau dienos metu)
deja nieko panasaus. pasitepus ant svarios odos jau po valandos blizgejo nosis o veliau ir visa T zona...
lyginant su kreminemis pudromis jis geresnis ,nes bent jau neatrodo kaip kauke ant veido, taciau visa kita apie tai, kad "mažina riebalų sekreciją, greitas ir stiprus antibakterinis veikimas. Dėka mikrokempinėlių oda atrodo matinė. Efektyviai šalina spuogus ir inkštyrus bei drėkina odą"  yra kliedesiai...
gaila sumoketu pinigu...  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 04 19, 14:55)
na stai ir as prisiskaiciau apie ivairius kremus riebiai odai ir nusipirkau cia taip isgirta Actipur.
deja, nepateisino jis mano vilciu ir nebesuprantu ko cia visi ji taip giria.  blink.gif
mano oda riebi, buna spuogeliu  giluminiu. taigi galvojau sis actipur kremas su spalva pades atrodyti geriau (oda taps matine bent jau dienos metu)
deja nieko panasaus. pasitepus ant svarios odos jau po valandos blizgejo nosis o veliau ir visa T zona...
lyginant su kreminemis pudromis jis geresnis ,nes bent jau neatrodo kaip kauke ant veido, taciau visa kita apie tai, kad "mažina riebalų sekreciją, greitas ir stiprus antibakterinis veikimas. Dėka mikrokempinėlių oda atrodo matinė. Efektyviai šalina spuogus ir inkštyrus bei drėkina odą"  yra kliedesiai...
gaila sumoketu pinigu...  verysad.gif

Rasai, kad nepadeda Actipur tonuotas, o kiek laiko naudoji?Ir zinoma jei tavo labai riebi, nejautri oda, pirmiausiai, kad pajusti greitesni efekta taip pat rekomenduociau Zeniac LP (vakare).Jei turi ir giluminiu spuogu-tai manau supranti, kad vieno kremo pradziai neuzteks-reikia tureti ir gera prausikli, vakare taip pat gydymo reikia, o diena jei atspalvis tiko naudok Actipur . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 04 20, 21:52)
Rasai, kad nepadeda Actipur tonuotas, o kiek laiko naudoji?Ir zinoma jei tavo labai riebi, nejautri oda, pirmiausiai, kad pajusti greitesni efekta taip pat rekomenduociau Zeniac LP (vakare).Jei turi ir giluminiu spuogu-tai manau supranti, kad vieno kremo pradziai neuzteks-reikia tureti ir gera prausikli, vakare taip pat gydymo reikia, o diena jei atspalvis tiko naudok Actipur . biggrin.gif

na as ir nesitikejau kad jis pagydys spuogus, tiesiog tikejausi matines odos..
o vakare naudoju suplaktine ir garnier krema.
dabar ir toliau naudoju Actipur tonini krema diena, nes juk nemesiu lauk, kai tiek sumokejau.. bet laikas nuo laiko turiu pasausint veida servetele
Atsakyti
Tikrai nebus taip kad visiems (be išimties) padės vienos ar kitos kosmetikos priemonės mirksiukas.gif (pvz. man netiko Uriage'o hyesac linija , nors kainos tai labai panašios kaip actipur ir zenac mirksiukas.gif )

aš pvz. labai džiaugiuosi thumbup.gif vėl pradėjau naudoti zeniac prausiklį - tai super, bet štai vakare nebetepu jokio kremo mirksiukas.gif tik prausikliu veidą nuvalau mirksiukas.gif o rytais actipur kremukas bigsmile.gif Jei koks spuogelis ir išlenda tada tik jį patepu zeniac ir labai gerai bigsmile.gif Bėda ta, kad baigėsi mano actipur kremukai ( štai zeniac dar du turiu) doh.gif teks sukti galvą dėl jų pirkimo ( niu sąžinė neleidžia Lt tiek permokėti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 21, 08:48)
Tikrai nebus taip kad visiems (be išimties) padės vienos ar kitos kosmetikos priemonės  mirksiukas.gif  (pvz. man netiko Uriage'o hyesac linija , nors kainos tai labai panašios kaip actipur ir zenac  mirksiukas.gif )

aš pvz. labai džiaugiuosi  thumbup.gif  vėl pradėjau naudoti zeniac prausiklį - tai super, bet štai vakare nebetepu jokio kremo  mirksiukas.gif  tik prausikliu veidą nuvalau  mirksiukas.gif  o rytais actipur kremukas  bigsmile.gif Jei koks spuogelis ir išlenda tada tik jį patepu zeniac  ir labai gerai  bigsmile.gif  Bėda ta, kad baigėsi mano actipur kremukai ( štai zeniac dar du turiu)  doh.gif  teks sukti galvą dėl jų pirkimo ( niu sąžinė neleidžia Lt tiek permokėti  doh.gif )

Ir as girdejau kad merginos is kitu saliu pigiau parsiveza nei Lietuvoje. Bet pas mus Klaipedoje si men akcija 20 proc., vaistininke sake kad pirma karta nuolaida kompanija dave.Irmulia tikriausiai zinai, kad zeniac dabar tik vakarais galima tepti. 4u.gif Ir kaip tu vakarais nusipraususi su Zeniac prausikliu jokio kremo netepi? Juk reikia atstatyti odos balansa-bent drekinanti koki tai reiketu. mirksiukas.gif
Atsakyti
patarkit merginos...mano oda mišri, į riebumą.
naudojau rasos probleminei odai liniją, bet nuo sieros po 5 mėn. sualergizavo :|
žiūriu žiūriu, zeniac ar actipur....norisi, kad būtų rūgščių (salicilo rūgšties bei AHA), nes mano oda siaubingai linkusi į inkštirus.
šiuo metu stebuklingai nesispuoguoja oda, gal bus per stipru zeniac? g.gif
kuris iš LED prausiklių švelniausias? aš čia pasimetus tarp dviejų linijų. reiktų švelnaus prausiklio, toniko, kremo matizuojančio dienai, kremo su rūgštimis nakčiai (salicilo ir aha, kad ėstų inkštirus ir apsaugotų nuo jų).
padėkit man žabalam daiktui, surašykit, kas ką atitinka biggrin.gif 4u.gif
radau www.okeanija.lt, kad prekiauja ir dirba su šia kosmetika. Gal kas žinot, ar verta ten taip toli trenktis?biggrin.gif gal pigiau nei pvz Universitetinėj vaistinėj?
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 21, 13:23)
naudojau rasos probleminei odai liniją, bet nuo sieros po 5 mėn. sualergizavo :|
žiūriu žiūriu, zeniac ar actipur....norisi, kad būtų rūgščių (salicilo rūgšties bei AHA), nes mano oda siaubingai linkusi į inkštirus.
šiuo metu stebuklingai nesispuoguoja oda, gal bus per stipru zeniac?  g.gif
kuris iš LED prausiklių švelniausias? aš čia pasimetus tarp dviejų linijų. reiktų švelnaus prausiklio, toniko, kremo matizuojančio dienai, kremo su rūgštimis nakčiai (salicilo ir aha, kad ėstų inkštirus ir apsaugotų nuo jų).
padėkit man žabalam daiktui, surašykit, kas ką atitinka biggrin.gif  4u.gif
radau www.okeanija.lt, kad prekiauja ir dirba su šia kosmetika. Gal kas žinot, ar verta ten taip toli trenktis?biggrin.gif gal pigiau nei pvz Universitetinėj vaistinėj?

Mano oda tokia pat. Ir Rasos probl. serijos priemonės su siera taip pat netiko.
O Zeniac LP kremukas (plonai odai skirtas) labai tiko thumbup.gif Tikrai neturėtų būti per stiprus. O va prausiklis Zeniac tai įspūdžio nepaliko, nei labai geras, nei blogas, vidutinis man pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 04 21, 12:06)
Ir as girdejau kad merginos is kitu saliu pigiau parsiveza nei Lietuvoje. Bet pas mus Klaipedoje si men akcija 20 proc., vaistininke sake kad pirma karta nuolaida kompanija dave.Irmulia tikriausiai zinai, kad zeniac dabar tik vakarais galima tepti. 4u.gif Ir kaip tu vakarais nusipraususi su Zeniac prausikliu jokio kremo netepi? Juk reikia atstatyti odos balansa-bent drekinanti koki tai reiketu. mirksiukas.gif

Jap, žinau mirksiukas.gif

Taigi, kad pastebėjau, jos mano veido oda žymiai geriau jaučiasi po nakties, kai prieš miegą nupraususi veidą prausikliu, netepu jokio kremuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 21, 14:23)
šiuo metu stebuklingai nesispuoguoja oda, gal bus per stipru zeniac?  g.gif
padėkit man žabalam daiktui, surašykit, kas ką atitinka biggrin.gif  4u.gif

Skirtumas tarp Zeniac ir Actipur ir yra, kad Zeniac linija su Aha rugstimis, o Actipur be rugsciu(galima naudoti vasara).Prausikli gali pirkti Actipur (geli-su juo ir akiu zona galima prausti). Actipur turi ir putas (bet jos brangiausios, nors taupiau naudojasi, ir tekstura svelnesne). thumbup.gif Vakare naudok Zeniac LP(yra ir aha ir saliciline rugst.- ir kaip tu rasai inkstirus ės, lotuliukas.gif bet tuo paciu ir drekins), o diena Actipur maskuojanti (tuo paciu ir spuogus ir inkstirus naikins, ir drekinimas labai geras).Del nuolaidu pasidomek turetu ir Vilniuje buti vaistinese si men.Gal Litfarmose kur jie turi.Vaistiniu sarasa rasi ju tinklapyje www.balticpharma.lt
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 04 21, 08:34)
na as ir nesitikejau kad jis pagydys spuogus, tiesiog tikejausi matines odos..
o vakare naudoju suplaktine ir garnier krema.
dabar ir toliau naudoju Actipur tonini krema diena, nes juk nemesiu lauk, kai tiek sumokejau.. bet laikas nuo laiko turiu pasausint veida servetele

Tai jei oda yra labai riebi, tai joks kremas ar pudra neissilaikys visa diena. Pirmiausiai reikia sutvarkyti riebuma ir mesti lauk garnier kremus.
Atsakyti
gundule, reikia drėkinti veidą. Valyti neužtenka, oda nuo išsausėjimo ginasi riebalais. Drėkink, naudok drėkinančias kaukes (po zeniac LP, po benzoilo peroksido). Aš tam reikalui buvau susikūrus tokią sistemą: švelnus nedirginantis valiklis, bet geras, valantis ir nesausinantis, rasos tonikas ir kremas-gelis probleminei odai, tada BP ant probleminių vietų bei inkštirų; ir viską užtepti drėkinamuoju neriebiu (maitinamasis nelygu drėkinantis) kremu. Naudojau Rasos jautriai odai drėkinantį, labai patinka (svarbu, kad oda būtų tarsi atsigėrusi vandens, jei per maža drėkinimo, keisk kremą į labiau drėkinantį). Ir kantrybės... mažiausiai 3 mėnesius naudoti viską, nes juk ir vaikai į pasaulį ateina per 9 mėn, ne per 9 dienas smile.gif) juokauju.
Kadangi siera Rasos probleminės odos linijoje man visgi netiko, tai dairausi jau į Zeniac, Actipur bei Iwostin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 04 22, 08:19)
Tai jei oda yra labai riebi, tai joks kremas ar pudra neissilaikys visa diena. Pirmiausiai reikia sutvarkyti riebuma ir mesti lauk garnier kremus.

Beje Zeniac LP man buvo idealiai sureguliavęs riebumą. Įpatingai man patiko, kad jo sudėtyje yra mikrokempinėlių, kas mažina prakaito išsikyrimą ant veido odos. Vienintelė bėda, kad vasarą dienai jo kaip ir negalima (o jei teptis dar kokią apsaugą ant viršaus, tai, bijau, kad galiu nesulaukti norimo efekto).
Atsakyti