QUOTE(Loram @ 2011 04 03, 10:08)
keistai zmones isivaizduoja - echoskopija viska parodys... echoskopijos tokios ribotos galimybes, kad didziajai daliai siam skyriuj bendraujanciuju jos visai nereikalingos. Echoskopu neimanoma pamatyti nei sirdies kraujagysliu, nei is kur ekstrasistoles....
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 03, 12:11)
Čia teisingai pasakyta.Pas mane pvz.echoskopija visad buvo IDEALI (turint omeny,kiek pas mane realiai problemų yra).Man tai naudingiausi tyrimai buvo veloergometrija (pagaliau suprato,kad pas mane vyksta esant fiziniam krūviui) ir širdies magnetinis rezonansas (echoskopijoj nieks niekada nematė,kad pas mane yra TV nesandarumas ir pns.).Tik rezonanse irgi gali būt šiokia tokia paklaida (aišku nedidelė),dėl kvėpavimo ir aritmijos.
Žinau, kad echoskopija visko neparodys. Tačiau tai parašiau tik kaip pavyzdį, kad yra ir daugiau tyrimų ne tik kardiograma, konkrečiam atvejui, tikrai netaikydama daugumai čia rašančių
jei būčiau paminėjus kokį kitą tyrimą, tą patį galima būtų pasakyti kad įsivaizduoju tik tą vieną tyrimą visiems atvejams
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne