Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

Patarčiau lengvai sportuoti, kad nervų sistemos tonusas didėtų(krūvį ir kuriuo paros metu tai daryti-bandykite prisitaikyti pačios).
Atsakyti
Girdejau, kad kraujo spaudima normalizuoja smilkalai wink.gif Ale kokius pirkti g.gif Gal ka girdejot apie tai smile.gif
Atsakyti
mano mazas kraujo spaudimas. daznai jauciuos apsnudus, pavargus, nera jegu ir t.t. ax.gif
ka tik pasimatavau, tai 72/107 , o pulsas 55
kavos nemegstu, sportuoju jau pora menesiu, einu i aerobika...
gal atsiras bendraminciu 4u.gif - ka darot, kad butumet energingesnes??
Atsakyti
Mano kraujospūdis taip pat žemas 70/90. Bet čia dar palyginus gerai, būna ir žemesnis, tada tai jau vos žeme velkuosi. Be kavos išvis neištverčiau. Taip pat lankau aerobiką, kitokių būdų ir nežinau kaip jį pakelti g.gif
Atsakyti
Mano kraujo spaudimas pastoviai 100/60. Tai medikai sako - pati riba.
Be visu cia suminetu priemoniu nuo zemo kraujo spaudimo dar padeda daug daug skysciu ir surus maistas su daug druskos (zinoma jei inkstai sveiki).
Atsakyti
mano spaudimas irgi visa gyvenima zemas ,visokiais budais bandau ji pakelti,bet kad druska padeda pirma karta girdziu rolleyes.gif
as ir galvoju kodel man taip surus maistas patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2003 07 21, 09:36)
Kas cia tom moterim pasidare... Mano irgi zemas spaudimas. Toks zemas, kad kai laukiaus pirmo leliaus, pamatavusi daktare patare isgert kavos su konjaku. Kava geriau, konjako - ne. Mano mamos irgi budavo zemas spaudimas. Jai kava nepadedavo( anokia ten kava anais laikais budavo), tai ji kofeino tabletes gerdavo.

Girdėjau, kad kava su konjaku - mirtis blink.gif Kava suspaudžia kraujagysles, konjakas plaplečia... gaunasi nei šis, nei tas g.gif
Atsakyti
tokios temos neradau, tai prašau patarimų ax.gif kaip pakelt laaabai žemą kraujo spaudimą? gal žinot ir naudojot kokius nors homeopatinius ar žoliu? nes spaudimas kaip pas lavoną metų metus doh.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zdurela.com: 08 balandžio 2005 - 21:48
Man žemą kraujo spaudimą pakelia eleuterokoko ekstraktas (būna skysto ir dar kažkokios kapsulės) ir prepatarai su ženšeniu.
Atsakyti
Sveikos, norejau jusu paklausti ar esat pastebejusios koks jusu sirdies pulsas: retas ar tankus? as neseniai cia pasimatavau spaudima jis buvo 119/76, o pulsas 100. vaistininke sako kad pas mane sirdis turetu tabaluot, bet kad nieko as nejauciu. gal ir jum taip yra kada nutike ir ka darete?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 04 10, 16:07)
Sveikos, norejau jusu paklausti ar esat pastebejusios koks jusu sirdies pulsas: retas ar tankus? as neseniai cia pasimatavau spaudima jis buvo 119/76, o pulsas 100. vaistininke sako kad pas mane sirdis turetu tabaluot, bet kad nieko as nejauciu. gal ir jum taip yra kada nutike ir ka darete?aciu 4u.gif

Po didelio streso pradėjau jausti širdies plakimą - vizualiai matydavosi, nuėjau pas gydytojus - spaudimas buvo 160/100, pulsas 120, daugumai tai atsitinka po streso, pervargimo, kartais kilmė neaiški. Pulsas turėtų būti 60-90, jei didesnis - tai jau tachikardija, rekomenduojama pagerti gudobelių lašų, širdies darbą gerinančių lašų, Panangino, o geriausia - kreiptis pas kardiologą, pasidaryti kardiogramą. Dabar dar užeina kartais, bet trumpam, o šiaip gudobelių ir širdies lašus geriu kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 10, 15:18)
Po didelio streso pradėjau jausti širdies plakimą - vizualiai matydavosi, nuėjau pas gydytojus - spaudimas buvo 160/100, pulsas 120, daugumai tai atsitinka po streso, pervargimo, kartais kilmė neaiški. Pulsas turėtų būti 60-90, jei didesnis - tai jau tachikardija, rekomenduojama pagerti gudobelių lašų, širdies darbą gerinančių lašų, Panangino, o geriausia - kreiptis pas kardiologą, pasidaryti kardiogramą. Dabar dar užeina kartais, bet trumpam, o šiaip gudobelių ir širdies lašus geriu kasdien.

aciu uz patarimus, aga apturejau dideliu asmeniniu problemu gal del to ir sukilo, bet siaip nejauciu kad ji man permustu. israse tuos gudobeliu lasus, paskui tokius raminancius Lexotanil. spaudimas lyg ir susitvarke tik kad tas spaudimas biski didokas, na bet jei as jo nejauciu gal nieko.. reik gudobeliu isgert matyt ar maziau nervintis ir jaudintis : smile.gif
Atsakyti