QUOTE(kuziukas @ 2010 08 29, 00:03)
man skauda 3 diena,guli uzsimerkusi,nes akys pavargsta ne paparastai ziuret,ne tai kad skaityt ar rasyt
.160/90,pulsas 100
as labai sureguliavau savo gyvenima, keiciu mityba, bet spaudimas vis tiek liko 140 (virsutinis), sakysite, nieko baisaus, bet ne, man per didelis, didelis galvos skausmas kankina, geriu vaistus, nors minimali doze, bet negaliu ju atsisakyti, nes pulsas pakilus spaudimui perkopia 100..na, bet cia "padeda" persirgtas miokarditas pries 10 metu...kazkodel uzpuole daug ligu, spaudimas isliko aukstokas, dar nustate osteochondroze ir artroze, sake daug drsuku organizme, zodziu, nekokia padetis, dabar dar i depresija ikritau, geriu daug vitaminu, vaistu, bet nuotaika negereja. Dar skausmas keistas zandikauliuose isitaise, gydytoja vis nieko neranda...jau nuo vasario menesio, o jau man sunku issizioti valgant, nekalbant apie tai, kad svoris krenta, apetito nera, tik nuolatinis skausmas, nezinau, kaip reikes issikapstyti, noriu ilgu atostogu, bet negaliu sau ju leisti, nes reikia dirbti, o dar vaikai mazi...
atrodo lengviau pasidare po visu ligu isdestymo, siuo metu kai randu laisva minute nuolat guliu, nes daugiau nieko nesinori, tik ramybes ir tylos.