Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(sausė @ 2009 12 14, 11:18)
Tai , kai bus tyrimų atsakymai pakoreguos gydymą ir tikėkimės viskas bus gerai 4u.gif

Tai pasirodo cia buvo visai ne kraujospudzio sutrikimai o tiesiog nerimas, psichosomatiniai simptomai israse lexotonil ir lasiuku tokiu jau visai geriau man nakti ramei miegu smile.gif 4u.gif

Teko is vidaus save itikinti kad nieko cia nera ir viskas gerai netikejau kad pades bet padejo smile.gif
Atsakyti
Man kažkas panašaus: išgyvenau ir PA, ir kraujospūdžio padidėjimą, ir galvos svaigimą, pykinimą...Musytės akyse paplaukioja.O būna, kai jaučiuosi visai gerai, ypač kai nesureikšminu ir nusiraminu.
Vis dėlto nepakenktų ir neurologo konsultacija, gal dėl kraujagysles plečiančių vaistukų.
Sėkmės 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

va susiduriau ir as su sia negerove. Niekad neturejau problemu del spaudimo. Nestumo metu 7 menesi staiga pakilus nei is sio nei is to spaudimui apturejau komplikuota gimdyma del preklampsijos (viskas baigesi laimingai), po to daugiau nei metus vel spaudimas kaip iprasta buvo normalus ir gydytojai suvede viska i tai, kad tiesiog taip organizmas reagavo i nestuma. Na o va paskutinemis savaitemis pajutau nuolatini galvos skausma. Is pradziu dar galvojau, kad tai nuo neissimiegojimo (mat dukryte nuo pat gimimo naktimis sokineja kas valanda, tad be miego lieku ir as ir taip jau metai ir 3 menesiai ir niekaip negalim to sustabdyt, jau kreipemes i visokius gydytojus). Pagerdavau saridono, bet kuo toliau, tuo blogyn. Nuvaziavau pas tevus pasisveciuot, pas juos aparatas spaudimo matavimo, galvoju siaip pasimatuosiu idomumo delei... is se tau - spaudimas 148/88. jau matuojuosi 3 dienas ir situacija nesikeicia. Ryte spaudimas 130/85, po pietu pradeda kilti, vakare jau 150/95. Ar gali buti, kad spaudimas kyla nuo pervargimo? Ar reikia cia ieskoto kitu bedu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2009 12 19, 12:46)

gali, bet jei nepavyksta susitvarkyti su spaudimu naturaliais budais - vistiek reikia musti vaistais
Atsakyti
Noriu jums kai ka papasakoti biggrin.gif

Taigi turejome mes katyte , bet buvo sena ir nebetapo jos .

Kai nebetapo katytes motinai prasidejo vargai su spaudimu ziauriai padidejo , teko gerti tabletes .

Praejo keli metai motina pasieme nauja kaciuka ir ka jus manote po puses metu aukstas spaudimas dingo dabar visalaik 120/80 thumbup.gif , daktarai liepe nebegerti tableciu ir nesupranta del ko pagerejo spaudimas lotuliukas.gif

o katyte kiekviena vakara ateina ir guli su motina , gydo thumbup.gif

tai va tokia istorija blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2010 01 25, 13:09)
Noriu jums kai ka papasakoti  biggrin.gif

Taigi turejome mes katyte , bet buvo sena ir nebetapo jos .
Kai nebetapo katytes motinai prasidejo vargai su spaudimu ziauriai padidejo , teko gerti tabletes .
Praejo keli metai motina pasieme nauja kaciuka ir ka jus manote po puses metu aukstas spaudimas dingo dabar visalaik 120/80  thumbup.gif , daktarai liepe nebegerti tableciu ir nesupranta del ko pagerejo spaudimas  lotuliukas.gif
o katyte kiekviena vakara ateina ir guli su motina , gydo  thumbup.gif

tai va tokia istorija  blush2.gif

thumbup.gif sako, kad gyvūnai, ypač katės, geriausi gydytojai drinks_cheers.gif
Atsakyti
esu ir aš girdėjusi apie šiuos "stebūklus" su katėm. Bet tai negelbsti tų kurie jom alergiški blush2.gif
Atsakyti
http://www.carnosine.ru/medicine.html
Atsakyti
o man buvo pakiles 145/97 doh.gif
Atsakyti
Aš jau į hipertenzininkus įrašyta doh.gif Geriu Prestarium'ą.
Spaudimas keistas.Sistolė nelabai krito,o diastolė gerokai nukrito g.gif Sistolė vis tiek apie 140 laikosi.Diastolė vos 70.Pulsas svyruoja tarp 63 ir 99.Dažniausiai pulsas virš 80-90. doh.gif Matuoju 2 kart per dieną,ryte ir vakare.Žiūrėsim kaip bus toliau..geriu po 5mg.Pas kardiologę 25d. keliausiu.
Atsakyti
prisijungiu verysad.gif neturiu nė 30-ies metų, bet esu ligų maišas verysad.gif šiandien pasimatuoju spaudimą 160/92, negaliu patikėti, kad taip yra...
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2010 03 03, 22:17)
prisijungiu verysad.gif neturiu nė 30-ies metų, bet esu ligų maišas verysad.gif šiandien pasimatuoju spaudimą 160/92, negaliu patikėti, kad taip yra...

Aš 18 neturiu,o esu ligų maišas doh.gif
Pas mane diastolė dar labiau krito Dabar dažniausiai apie 53-65 laikosi doh.gif O sistolė 135-140 doh.gif
Atsakyti