Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

tyre mane nuo galvos iki koju smile.gif rado sirdies permusimus, liga kazkaip vadinasi pagal juos, bet tiksliai pasakyti negaliu (dare kardiograma, tada sirdies echo, vieno voztuvo pralaidumas), tada epstein baro virusa (pagal kazkoki spec kraujo tyrima, net ne viena, cia infekcineje)....
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 10 11, 12:18)
zemas ir tiek  smile.gif

Su zemu spaudimu irgi ne kas,mano visuomet zemas...visa laika traukia prie zemes unsure.gif ,norisi miegot,jauciuosi apsvaigus.Kai buvau nescia buvo 160/110 tuomet teko guleti ligoninej ir gerti vaistus unsure.gif
Zodziu,nei aukstas,nei zemas kraujo spaudimas nera gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 04 10, 17:07)
Sveikos, norejau jusu paklausti ar esat pastebejusios koks jusu sirdies pulsas: retas ar tankus? as neseniai cia pasimatavau spaudima jis buvo 119/76, o pulsas 100. vaistininke sako kad pas mane sirdis turetu tabaluot, bet kad nieko as nejauciu. gal ir jum taip yra kada nutike ir ka darete?aciu 4u.gif

sveikute...nepergyvenk..tai ner blogai..pagerk gudobeles tableteliu..ir negalima energetiniu gerimu, bei mazeink kavos...sirdele gali plakt apie simta...man taip buna o esu sveika... smile.gif dar geri vitaminai kaip tik dabar su akcija kardio eis
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 15, 15:46)
sveikute...nepergyvenk..tai ner blogai..pagerk gudobeles tableteliu..ir negalima energetiniu gerimu, bei mazeink kavos...sirdele gali plakt apie simta...man taip buna o esu sveika... smile.gif dar geri vitaminai kaip tik dabar su akcija kardio eis

Papildyta:
QUOTE(Renata M. @ 2009 10 15, 15:14)
Su zemu spaudimu irgi ne kas,mano visuomet zemas...visa laika traukia prie zemes  unsure.gif ,norisi miegot,jauciuosi apsvaigus.Kai buvau nescia buvo 160/110 tuomet teko guleti ligoninej ir gerti vaistus  unsure.gif
Zodziu,nei aukstas,nei zemas kraujo spaudimas nera gerai  doh.gif

na mano irgi i zemaja puse..bet kai pakilo tai issigandau, o gydytoja pasake aukstas geroiau nei zemas..numest vaistuku spaudimui yra kaptopril rodos...o jei super nukristu ir kavute nepadetu sako tik adrenalina leidzia..na dar tonusan visokie truputi padeda pakelt ...bet kalbu jei super nukristu...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 15, 14:51)
gydytoja pasake aukstas geroiau nei zemas..

doh.gif
Atsakyti
mano , tai atvirkščiai sako, kad žemas geriau biggrin.gif nei aukštas biggrin.gif , tikimybė, kad vyresniam amžiuje nebus aukštas.
Atsakyti
Gal kas lankėtės Vilniuje Širdies namuose? Reiktų atsiliepimų, nes ieškom gero kardiologo Šiauliuose arba Vilniuje, Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau džiaugiausi,kad turiu normalų spaudimą (man jis kyla dėl nuovargio,streso ir pns.),bet šian buvau duoti kraują ir prieš tai pamatavo spaudimą doh.gif doh.gif 149/74 doh.gif Apatinis turbūt pirmą kartą gyvenime toks žemas kiek matuoju...O dar specialiai prieš einant pas gydytoją kiek įmanoma bandžiau atsipalaiduot ir giliai lėtai kvėpuot,kad viršutinis nukristų,nes jaučiau,kad aukštas...Tai įdomu koks būtų jei nebūčiau stengusi nurimti,atsipalaiduoti.. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, nutariau paklausti apie sita nemalonu dalykeli, pradesiu nuo pradziu.

Viena vakara jau ruosiausi eiti miegoti gulejau ziurejau televizoriu, staiga po sonkauliais kazkas iskilo ir nusileido ( Tikriausei buvo zarna kokia apsiverte ar pan.) as issigandes staigei pasokau pradejo plakti sirdis smarkiai, atsiguliau, o tada ir prasidejo galvos svaigimas, zvaigzdes akyse smile.gif, silpnumas. Issikvieciau greitaja atvaziavo dave tablete issiveze i ligonine ligonenei pamatavo spaudima 160/100 dave dar viena tablete ir apziurejo visa pilva apciupinejo nieko lyg nerado ir paleido namo. parvaziavau namo pasimatavau 185/115 isgeriau tablete kaptopril ir raminamu viena ir stengiausi nusiraminti po 2h nusiraminau, uzmigau. Ir nuo kitos dienos prasidejo atsikeliau jausdamasis puikiai viskas buvo gerai spaudimas normalus tik atsistojau pavaiksciojau truputi, iskarto pradejo plakti sirdis ir kilti spaudimas tad turejau gulet. Ant kitos dienos lankiausi pas kardiologa apziurejo visa pilvo sriti (echoskopia) sirdi, viskas gerai nieko nerado israse kazkokiu vaistu liepe matuotis vakare ir ryte spaudima ir uzsirasyti ant grafiko tokio.

Tai va problema tame kad man visada blogai kol as judu spaudzia galva, kakla paprastai bevaikstant, gerai tik tada kai atsikeliu ryte ir guliu spaudimas buna ~125/80.

Ir labai neramu man del sito, vos uzlipant laiptais jau prasideda.

Ir dar buna toki vos ne priepoliai vakare (tik vakare) kai spaudimas buna labai aukstas pradeda kresti saltis purtyti viska pradeda dauzosi sirdis spaudzia galva labai. Sunku nusiraminti.

Seimoje turiu zmoniu serganciu hipertenzija tad manau ir man tas pats, gal dar kam tokia beda, kaip kovojate? Ka patartumete?

Iki siol bedu jokiu neturejau esu atletiskas sportuoju.
Atsakyti
QUOTE(nightandday @ 2009 12 13, 16:07)
Sveiki, nutariau paklausti apie sita nemalonu dalykeli, pradesiu nuo pradziu.

Viena vakara jau ruosiausi eiti miegoti gulejau ziurejau televizoriu, staiga po sonkauliais kazkas iskilo ir nusileido ( Tikriausei buvo zarna kokia apsiverte ar pan.) as issigandes staigei pasokau pradejo plakti sirdis smarkiai, atsiguliau, o tada ir prasidejo galvos svaigimas, zvaigzdes akyse smile.gif, silpnumas. Issikvieciau greitaja atvaziavo dave tablete issiveze i ligonine ligonenei pamatavo spaudima 160/100 dave dar viena tablete ir apziurejo visa pilva apciupinejo nieko lyg nerado ir paleido namo. parvaziavau namo pasimatavau 185/115 isgeriau tablete kaptopril ir raminamu viena ir stengiausi nusiraminti po 2h nusiraminau, uzmigau. Ir nuo kitos dienos prasidejo atsikeliau jausdamasis puikiai viskas buvo gerai spaudimas normalus tik atsistojau pavaiksciojau truputi, iskarto pradejo plakti sirdis ir kilti spaudimas tad turejau gulet. Ant kitos dienos lankiausi pas kardiologa apziurejo visa pilvo sriti (echoskopia) sirdi, viskas gerai nieko nerado israse kazkokiu vaistu liepe matuotis vakare ir ryte spaudima ir uzsirasyti ant grafiko tokio.

Tai va problema tame kad man visada blogai kol as judu spaudzia galva, kakla paprastai bevaikstant, gerai tik tada kai atsikeliu ryte ir guliu spaudimas buna ~125/80.

Ir labai neramu man del sito, vos uzlipant laiptais jau prasideda.

Ir dar buna toki vos ne priepoliai vakare (tik vakare) kai spaudimas buna labai aukstas pradeda kresti saltis purtyti viska pradeda dauzosi sirdis spaudzia galva labai. Sunku nusiraminti.

Seimoje turiu zmoniu serganciu hipertenzija tad manau ir man tas pats, gal dar kam tokia beda, kaip kovojate? Ka patartumete?

Iki siol bedu jokiu neturejau esu atletiskas sportuoju.

Tai kaip suprantu anksčiau neturėjot problemų su kraujospūdžiu. Tie priepuoliai vakare, kyla kraujospūdis, natūrali organizmo reakcija, nes jūsų organizmas dar nepripratęs prie aukšto spaudimo. Vaistus, manau gydytojas išrašė gerti pastoviai, labai svarbu laikytis jo nurodymų. Ko gero būsit paveldėjęs šią ligą. O fizinio krūvio jums neapribojo?
Atsakyti
Sveiki, man taip pat būna, kad pakyla kraujospūdis, pasirodo žvaigždutės akyse, pradeda mirguliuoti ir lietis vaizdas. Beveik visada tuo metu jaučiu kakle spaudimą.
Man yra nustatyta kaklo osteochondrozė, ir aš taip suprantu, nors nesityriau, kad man užspazmuoja kraujagyslę kakle, ir tuo pačiu pakyla kraujospūdis...gal, kad aprūpinti geriau smegenis krauju (kompensacinis mechanizmas)...
Todėl patarčiau išsitirti kaklą ir tarpslankstelines arterijas. Bet kaip gydytis tai nežinau, nes stengiuosi nesureikšminti savo negalavimų, nes dirbu ir neturiu kada tirtis doh.gif o iš tikrųjų reikėtų...gal atsirastų kas patars ką nors...
Papildyta:
Nors negalima atmesti ir to, kad tai panikos atakos arba priepuoliai, ypač jei jauti nerimą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2009 12 13, 18:15)
O fizinio krūvio jums neapribojo?

Taip fizini kruvi apribojo.

Ir nerima taip pat jauciu. verysad.gif

Siandien buva dar siek tiek tyrimu darytis, eme krauja is venos taip taip palengvejo biggrin.gif

Dar uzsirasiau pas psichoterapiauta.
Atsakyti
QUOTE(nightandday @ 2009 12 14, 11:02)
Taip fizini kruvi apribojo.

Ir nerima taip pat jauciu.  verysad.gif

Siandien buva dar siek tiek tyrimu darytis, eme krauja is venos taip taip palengvejo  biggrin.gif

Dar uzsirasiau pas psichoterapiauta.

Tai , kai bus tyrimų atsakymai pakoreguos gydymą ir tikėkimės viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti