o mano toks ''grazus'' siandien spaudimas 137/99 bet kazkaip net nejauciau kaip sukilo tik uzkaito veidelis...
O su manim jau ketvirta diena kazkas neaisku darosi, spaudimas sokineja nuo 60/100 iki 140/90, o pulsas nuo 50 iki 90, jausmas toks kad sirdis stoja, permusimai labai smarkus
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 16:58)
O su manim jau ketvirta diena kazkas neaisku darosi, spaudimas sokineja nuo 60/100 iki 140/90, o pulsas nuo 50 iki 90, jausmas toks kad sirdis stoja, permusimai labai smarkus
60/100? ar 100/60? na man pulsas irgi uzkiles buvo iki 90 ir spaudimas dar iki 153/97 buvo pakiles... bet isgeriau vaistu ir viskas praejo. tik siandien vis dar kaip nesava, tai puse tabletes geriau. o kaip daznai tau sokineja?
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:13)
60/100? ar 100/60? na man pulsas irgi uzkiles buvo iki 90 ir spaudimas... bet isgeriau vaistu ir viskas praejo. tik siandien vis dar kaip nesava, tai puse tabletes geriau. o kaip daznai tau sokineja?
sokineja nuo 100/60 iki 140/90, bet tai dar nieko, o pulsas tai jau ne pirma karta nukrito iki 50 duziu, ir labai netolygiai, jei butu per daznas isgerciau ko nors, o dabar gudobele pliumpiu buteliukais ir Riboksina rusiska nuo aritmijos, nes koks Betaloc-Zok dar daugiau numus pulsa, arba metaprololis, toks jausmas kad prie zemes trauktu
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:16)
sokineja nuo 100/60 iki 140/90, bet tai dar nieko, o pulsas tai jau ne pirma karta nukrito iki 50 duziu, ir labai netolygiai, jei butu per daznas isgerciau ko nors, o dabar gudobele pliumpiu buteliukais ir Riboksina rusiska nuo aritmijos, nes koks Betaloc-Zok dar daugiau numus pulsa, arba metaprololis, toks jausmas kad prie zemes trauktu
na jo, dazniausiai, kas musa spaudima, musa ir pulsa arba atvirksciai vat man kartais taip buna, kad pulsas didelis, o spaudimo nera, tai ir nezinau ka daryti... bet vakar tai ir tas, ir tas buvo, tai vaistai tiko.
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:20)
na jo, dazniausiai, kas musa spaudima, musa ir pulsa arba atvirksciai vat man kartais taip buna, kad pulsas didelis, o spaudimo nera, tai ir nezinau ka daryti... bet vakar tai ir tas, ir tas buvo, tai vaistai tiko.
tai va, o buvo taip jau palyginus senokai, po to tyriausi sirdi, sake viskas normoj, tai ir nezinau gal cia kokie hormonai sokineja
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:28)
tai va, o buvo taip jau palyginus senokai, po to tyriausi sirdi, sake viskas normoj, tai ir nezinau gal cia kokie hormonai sokineja
man irgi tas pats pries menesi pas kardiologa buvau - sake viskas normaliai. bet kai uzeina tokios nesamones su tuo spaudimu, tai nuotaika ziauriai sugenda (o nuo to turbut dar labiau kyla spaudimas). vaikstau kaip sirse atrodo viskas gerai, nera del ko nervintis ir se tau!
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:32)
man irgi tas pats pries menesi pas kardiologa buvau - sake viskas normaliai. bet kai uzeina tokios nesamones su tuo spaudimu, tai nuotaika ziauriai sugenda (o nuo to turbut dar labiau kyla spaudimas). vaikstau kaip sirse atrodo viskas gerai, nera del ko nervintis ir se tau!
As jau siandien Klimaktoplana nusipirkau homeopatinius, tai va laikau po liezuviu , gal pades
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:34)
As jau siandien Klimaktoplana nusipirkau homeopatinius, tai va laikau po liezuviu , gal pades
na bandyk as tai kartais valerijono pora tableciu isgeriu, bet sudas reiketu visa buteliuka isgerti, kad suveiktu.
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:37)
na bandyk as tai kartais valerijono pora tableciu isgeriu, bet sudas reiketu visa buteliuka isgerti, kad suveiktu.
man tokiais atvejais nepadeda jokie valerijona, ikalu Relaniumo,kurio israse gydytojas, nors zinau kad reiktu vengti bet kitaip nesigauna Nors stengiuosi kuo reciau
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:32)
As manau kad tau nerviniu pagrindu tas pulsas daznas ir spaudimas sokineja taipogi
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:49)
man tokiais atvejais nepadeda jokie valerijona, ikalu Relaniumo
o tu Xanax nebandei? jis toks ir nuo nerimo, ir sirdi apramina. man tai patinka
o kad cia viskas nerviniu pagrindu, tai sutinku bet kaip is to isbristi. nepatinka man tokie paslaptingi nervai
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:59)
o tu Xanax nebandei? jis toks ir nuo nerimo, ir sirdi apramina. man tai patinka
o kad cia viskas nerviniu pagrindu, tai sutinku bet kaip is to isbristi. nepatinka man tokie paslaptingi nervai
ko tik nesu bandziusi Siuo metu geriu AD , plius reikalui esant israse butent ne Xanax, o Relaniumo, PRIE TO MATOMAI NE TAIP GREITAI PRIPRANTAMA KAIP PRIE XANAXO