Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

o mano toks ''grazus'' siandien spaudimas 137/99 blink.gif bet kazkaip net nejauciau kaip sukilo unsure.gif tik uzkaito veidelis...
Atsakyti
O su manim jau ketvirta diena kazkas neaisku darosi, spaudimas sokineja nuo 60/100 iki 140/90, o pulsas nuo 50 iki 90, jausmas toks kad sirdis stoja, permusimai labai smarkus doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 16:58)
O su manim jau ketvirta diena kazkas neaisku darosi, spaudimas sokineja nuo 60/100 iki 140/90, o pulsas nuo 50 iki 90, jausmas toks kad sirdis stoja, permusimai labai smarkus doh.gif  doh.gif  unsure.gif

60/100? blink.gif blink.gif ar 100/60? na man pulsas irgi uzkiles buvo iki 90 ir spaudimas dar iki 153/97 buvo pakiles... bet isgeriau vaistu ir viskas praejo. tik siandien vis dar kaip nesava, tai puse tabletes geriau. o kaip daznai tau sokineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 14 rugpjūčio 2009 - 18:15
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:13)
60/100?  blink.gif  blink.gif  ar 100/60?  na man pulsas irgi uzkiles buvo iki 90 ir spaudimas... bet isgeriau vaistu ir viskas praejo. tik siandien vis dar kaip nesava, tai puse tabletes geriau. o kaip daznai tau sokineja?

sokineja nuo 100/60 iki 140/90, bet tai dar nieko, o pulsas tai jau ne pirma karta nukrito iki 50 duziu, ir labai netolygiai, jei butu per daznas isgerciau ko nors, o dabar gudobele pliumpiu buteliukais ir Riboksina rusiska nuo aritmijos, nes koks Betaloc-Zok dar daugiau numus pulsa, arba metaprololis, toks jausmas kad prie zemes trauktu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 14 rugpjūčio 2009 - 18:17
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:16)
sokineja nuo 100/60 iki 140/90, bet tai dar nieko, o pulsas tai jau ne pirma karta nukrito iki 50 duziu, ir labai netolygiai, jei butu per daznas isgerciau ko nors, o dabar gudobele pliumpiu buteliukais ir Riboksina rusiska nuo aritmijos, nes koks Betaloc-Zok dar daugiau numus pulsa, arba metaprololis, toks jausmas kad prie zemes trauktu unsure.gif  doh.gif

na jo, dazniausiai, kas musa spaudima, musa ir pulsa arba atvirksciai unsure.gif vat man kartais taip buna, kad pulsas didelis, o spaudimo nera, tai ir nezinau ka daryti... bet vakar tai ir tas, ir tas buvo, tai vaistai tiko.
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:20)
na jo, dazniausiai, kas musa spaudima, musa ir pulsa arba atvirksciai  unsure.gif  vat man kartais taip buna, kad pulsas didelis, o spaudimo nera, tai ir nezinau ka daryti... bet vakar tai ir tas, ir tas buvo, tai vaistai tiko.

tai va, o buvo taip jau palyginus senokai, po to tyriausi sirdi, sake viskas normoj, tai ir nezinau gal cia kokie hormonai sokineja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:28)
tai va, o buvo taip jau palyginus senokai, po to tyriausi sirdi, sake viskas normoj, tai ir nezinau gal cia kokie hormonai sokineja doh.gif  doh.gif

man irgi tas pats doh.gif pries menesi pas kardiologa buvau - sake viskas normaliai. bet kai uzeina tokios nesamones su tuo spaudimu, tai nuotaika ziauriai sugenda (o nuo to turbut dar labiau kyla spaudimas). vaikstau kaip sirse doh.gif atrodo viskas gerai, nera del ko nervintis ir se tau! fear.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:32)
man irgi tas pats  doh.gif  pries menesi pas kardiologa buvau - sake viskas normaliai. bet kai uzeina tokios nesamones su tuo spaudimu, tai nuotaika ziauriai sugenda (o nuo to turbut dar labiau kyla spaudimas). vaikstau kaip sirse  doh.gif  atrodo viskas gerai, nera del ko nervintis ir se tau! fear.gif

As jau siandien Klimaktoplana nusipirkau homeopatinius, tai va laikau po liezuviu blush2.gif , gal pades lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:34)
As jau siandien Klimaktoplana nusipirkau homeopatinius, tai va laikau po liezuviu blush2.gif , gal pades lotuliukas.gif

na bandyk smile.gif as tai kartais valerijono pora tableciu isgeriu, bet sudas doh.gif reiketu visa buteliuka isgerti, kad suveiktu.
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:37)
na bandyk  smile.gif  as tai kartais valerijono pora tableciu isgeriu, bet sudas  doh.gif  reiketu visa buteliuka isgerti, kad suveiktu.

man tokiais atvejais nepadeda jokie valerijona, ikalu Relaniumo,kurio israse gydytojas, nors zinau kad reiktu vengti bet kitaip nesigauna doh.gif Nors stengiuosi kuo reciau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:32)
man irgi tas pats  doh.gif  pries menesi pas kardiologa buvau - sake viskas normaliai. bet kai uzeina tokios nesamones su tuo spaudimu, tai nuotaika ziauriai sugenda (o nuo to turbut dar labiau kyla spaudimas). vaikstau kaip sirse  doh.gif  atrodo viskas gerai, nera del ko nervintis ir se tau! fear.gif

As manau kad tau nerviniu pagrindu tas pulsas daznas smile.gif ir spaudimas sokineja taipogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 17:49)
man tokiais atvejais nepadeda jokie valerijona, ikalu Relaniumo

o tu Xanax nebandei? jis toks ir nuo nerimo, ir sirdi apramina. man tai patinka smile.gif

o kad cia viskas nerviniu pagrindu, tai sutinku drinks_cheers.gif bet kaip is to isbristi. nepatinka man tokie paslaptingi nervai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 08 14, 20:59)
o tu Xanax nebandei? jis toks ir nuo nerimo, ir sirdi apramina. man tai patinka  smile.gif

o kad cia viskas nerviniu pagrindu, tai sutinku  drinks_cheers.gif  bet kaip is to isbristi. nepatinka man tokie paslaptingi nervai  doh.gif

ko tik nesu bandziusi doh.gif Siuo metu geriu AD , plius reikalui esant israse butent ne Xanax, o Relaniumo, PRIE TO MATOMAI NE TAIP GREITAI PRIPRANTAMA KAIP PRIE XANAXO smile.gif
Atsakyti