Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(zipzip @ 2009 07 23, 00:34)
as ne Lietuvoje ir perku. Anglijoje.

Na tai aiskumelis, sakau kad Lietuvoje juo nebeprekiaujama unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 07 22, 21:11)
As tik nesenai issityriau skydliauke viskas tvarkoj, visi kraujo tyrimai normos ribose, tik skydliauke pati kiek mazesnio echogeniskumo, bet tam itakos neturi .Cholesterolis biski virs normos , bent jau buvo o dabar net nezinau  sad.gif , bet va as antsvori turiu po nestumo ir niekaip negaliu jo atsikratyti  mad.gif  mad.gif  mad.gif

Na zinokit taip atrodo kad endokrenine sistema nieko deta bet buna visko,na as pati po vaiko esu priaugus nemazai svorio bandau atsikratyti.Na pas mane cholesterolis geras ir niekads nebuvo aukstas nes musu seimoje zuvie taukai kaip pagrindinis maistas kiekviena diena.Na man sirdele pasibaladoja ar toks vidinis drebuliukas uzeina kai su vyru pasipykstu bet ikalu konjakelio ar gudubeles ir viskas thumbup.gif Seip mes seimoje labai mazai valgom mesos,o kiauliena tik saslykams ar kai labai labai uzsinorim.O seip galiu pasakyti kad mesa kraujo spaudimui turi nemaza reiksme.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 23, 12:25)
Na zinokit taip atrodo kad endokrenine sistema nieko deta bet buna visko,na as pati po vaiko esu priaugus nemazai svorio bandau atsikratyti.Na pas mane cholesterolis geras ir niekads nebuvo aukstas nes musu seimoje zuvie taukai kaip pagrindinis maistas kiekviena diena.Na man sirdele pasibaladoja ar toks vidinis drebuliukas uzeina kai su vyru pasipykstu bet ikalu konjakelio ar gudubeles ir viskas thumbup.gif Seip mes seimoje labai mazai valgom mesos,o kiauliena tik saslykams ar kai labai labai uzsinorim.O seip galiu pasakyti kad mesa kraujo spaudimui turi nemaza reiksme.

Na jei kardiologai nieko neranda ir skydliauke tvarkoj, tai sirdies dazno plakimo ir spaudimo sokinejimas grynai nervinio pagrindo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes zuikiasirdes, siandien lankiausi klinikoje, kur man atliko nveloerggometrini tyrima.Gyditojas iskart atkreipe demesy , kad pulsas tankokas nes tik iejau i kabineta o jis jau 90 .Spaudimas 120/80 (kakzaip jauciu baltu chalatu panika, kai reik eit kokius tyrimus darytis is kart pradedu visa drebet biggrin.gif)
Bet va po tyrimo tai jau drebu visa diena, patyriau soka, nesitikejau tokiu rezultatu cry.gif , nors toks pats tyrimas buvo darytas pries du metus, bet situacia zymiai pasikeitus. Kruvio metu Pakilo spaudimas 180/100 , pulsas buvo net 162 :verkiu
gal kas supranta ka reiskia Koronarinis rezervas ? nes pas mane jis labai blogas (koronarinio sirdies nepakankamumo pozymiai neisryskejo)bijau:

Atsakyti
Vakar pasimatavau: 93/75, pulsas 65.

Kažin, ką reiškia, kai spaudimo matmenų skirtumas toks mažas? Ar tai nieko blogo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 27, 20:19)

Kažin, ką reiškia, kai spaudimo matmenų skirtumas toks mažas? Ar tai nieko blogo?  g.gif

Paprastai apatinis rodo sirdies, o virsutinis labiau galvos smegenu veiklos, tai virsutinis zemokas, o apatinis normalus. Gali buti kad pervargai moraliskai ar psichiskai g.gif
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 07 23, 00:34)
as ne Lietuvoje ir perku. Anglijoje.

O as nusipirkau rusisko propranololio reikalui esant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 27, 19:19)

Kažin, ką reiškia, kai spaudimo matmenų skirtumas toks mažas? Ar tai nieko blogo?  g.gif

Čia dar nieko tas skirtumas...Esu turėjus 135/130 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ogo kokiu cia skaiciuku blink.gif mano brolio spaudimas irgi nenormalus kazkoks - 139/56 g.gif man tai net silpna pasidaro, kai pamatau tokius skaiciukus swoon.gif

QUOTE(tetarima @ 2009 07 27, 17:41)
O as nusipirkau rusisko propranololio reikalui esant biggrin.gif

tai saunu smile.gif o kur cia radai?
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 07 28, 00:20)
ogo kokiu cia skaiciuku  blink.gif  mano brolio spaudimas irgi nenormalus kazkoks - 139/56  g.gif  man tai net silpna pasidaro, kai pamatau tokius skaiciukus  swoon.gif 
tai saunu  smile.gif  o kur cia radai?

Ogi turguje kur prekiauja senutes rusiskais papildais biggrin.gif Galiojimas paziurejau iki 2012 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 27, 20:41)
Paprastai apatinis rodo sirdies, o virsutinis labiau galvos smegenu veiklos, tai virsutinis zemokas, o apatinis normalus. Gali buti kad pervargai  moraliskai ar psichiskai g.gif

Lyg ir ne, jau visą mėnesį atostogauju, turėčiau būt pailsėjus vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 28, 12:07)
Lyg ir ne, jau visą mėnesį atostogauju, turėčiau būt pailsėjus  vacation4.gif

Na jei pati jautiesi prie tokio spaudimo gerai tai ir nieko, o jei mieguistumas, nuovargis tai visu zinoma pagalba-KAVA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 28, 11:16)
Na jei pati jautiesi prie tokio spaudimo gerai tai ir nieko, o jei mieguistumas, nuovargis tai visu zinoma pagalba-KAVA biggrin.gif

Visą gyvenimą turėjau 110/65 ir pakankamai gerai jaučiuosi ax.gif Tik kartais būna, kad staiga pakeitus padėtį apsvaigsta galva, o daugiau nieko. Kavos nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti