Sveikutes, na kadangi pati turiu tokia problema su tankiu pulsu tai labai gerai jus suprantu, kaip tai yra nemalonu.As ir jau puse metu geriu betalozoc, buvo labai neblogai, vakarais pasimatuodavau pulsa 65-75, o paskutinem savaitem jis ir vel padidejo
, jau buna nuo 80-95
Nesuprantu kas cia nutiko ar karsciai taip veikia ar jau organizmas priprato prie betalozoc dozes ir jau nebereaguoja
. Pastebejau, kad ir nakty nubudos sirdele tankiai plaka , nebezinau net ka ir bedaryti
.Ir permusimai karts nuo karto vis pasikartoja.Taip noriu su baidarem plaukt, bet net bijau, kad bus per didelis kruvis sirdelei, juk reikia neblogai irklais pamaskatuoti
.
Kas del vaistu, tai Loram visiskai teisi, kas tinkam vienam, tai gali visiskai netikt kitam.Del tokiu vaistu vartojimu jau reikia konsultuotis su gyditoju.Kalbu is patirties, kai man buvo nusprende israsyt AD (nes ir esu padidinto jautrumo), vieniems jie labai tinka, o man buvo tragedija.Nepaejau visai,pykino, nezmoniskai skaudejo galva, jauciausi kaip nuo kryziaus nuimta.Atsisakiau ju gerti, gyditoja supyko, sako nenori gert tai taip ir sakyk
, o kaip as juos gersiu jei negaliu paeit visai.Tas pats buvo ir su Malgama ( b grupes vitaminai ) kai suleido tai maniau kad kojas pakratysiu