Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(tetarima @ 2009 07 21, 21:46)
o siaip per diena karta puse BETALOC-ZOK ir puse Zofistar? Ar ryte po puse abieju ir vakare? smile.gif

Na zinok sunku man tau ka pasakyti bet mes tetei duodavom kai tik reikedavo,bet dazniausiai diena po valgio viens prie vieno.Vien Betalokso ar vien Zofistaro mes niekada neduodavom,o kartu labai jie dera vienas spaudima kitas sirdele pareguliuoja.Patarciau gerdama vaistus isgerti kapsule Livosano.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 21, 23:53)
Na zinok sunku man tau ka pasakyti bet mes tetei duodavom kai tik reikedavo,bet dazniausiai diena po valgio viens prie vieno.Vien Betalokso ar vien Zofistaro mes niekada neduodavom,o kartu labai jie dera vienas spaudima kitas sirdele pareguliuoja.Patarciau gerdama vaistus isgerti kapsule Livosano.

Na LIVOSANAS kiek teko girdeti nuo kepenu, kad palaikyti sveikus kepenis ar ne? As karts nuo karto isgeriu CARSIL, nes ir be tu vartoju kaip kuriuos AD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 21, 21:55)
Na LIVOSANAS kiek teko girdeti nuo kepenu, kad palaikyti sveikus kepenis ar ne? As karts nuo karto isgeriu CARSIL, nes ir be tu vartoju kaip kuriuos AD smile.gif

thumbup.gif butinai vartok.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
tai kas tinka Petrui, nebūtinai tinka Jonui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 21 liepos 2009 - 22:04
QUOTE(tetarima @ 2009 07 21, 09:36)
Jau daug metu sokineja man ir spaudimas ir pulsas padaznejes, tai kada jauciu vidini negeruma ir pulso padidejima isgeriu Atenololio 1/4 ar 1/2 , tai praeina.Siaip esu jautri ir zinau kad viskas nuo nervu, geriu jau nemazai metu AD plius raminamuosius reikalui esant unsure.gif O siaip profilaktiskai NON-SALT arba chemini Panangina pavartotu, taip pat gudobeles lasu. Tyriausi sirdele, bet nieko rimto nerado, taip kad viskas nuo nervu biggrin.gif

mano irgi labai panasi situacija ax.gif tik AD negeriu... o reikalui esant geriu Propranolol 40mg (na cia kazkas labai panasaus i Atenalol). Ir Non-salt taip pat pageriu, nes kraujo tyrimai kalio ar magnio trukuma pastoviai rodo. viska irgi nervams suvercia gydytojai, nors man sirdi skauda ar pulsas sokineja, arba ritmas sutrinka. na bet ir pati pastebejau, kad viskas man cia taip atsitinka kai labiau pasinervinu... doh.gif
o kaip daznai geri Atenalol?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 21 liepos 2009 - 22:20
QUOTE(zipzip @ 2009 07 22, 00:19)
mano irgi labai panasi situacija  ax.gif  tik AD negeriu... o reikalui esant geriu Propranolol 40mg (na cia kazkas labai panasaus i Atenalol). Ir Non-salt taip pat pageriu, nes kraujo tyrimai kalio ar magnio trukuma pastoviai rodo. viska irgi nervams suvercia gydytojai, nors man sirdi skauda ar pulsas sokineja, arba ritmas sutrinka. na bet ir pati pastebejau, kad viskas man cia taip atsitinka kai labiau pasinervinu...  doh.gif
o kaip daznai geri Atenalol?

Na anksciau visada gerdavau Propranololi, bet siuo metu jis dingo, nebeparduodamas vaistinese, o kur tu perki? smile.gif O Atenonolio paimu kartais, buna kad kelias dienas nereikia, o kada jauciu kad labaiu susijaudinu tai paimu 1/4, jei padeda tai uztenka ir to, o jei labiau tai tada 1/2 smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na kadangi pati turiu tokia problema su tankiu pulsu tai labai gerai jus suprantu, kaip tai yra nemalonu.As ir jau puse metu geriu betalozoc, buvo labai neblogai, vakarais pasimatuodavau pulsa 65-75, o paskutinem savaitem jis ir vel padidejo g.gif , jau buna nuo 80-95 sad.gif Nesuprantu kas cia nutiko ar karsciai taip veikia ar jau organizmas priprato prie betalozoc dozes ir jau nebereaguoja blink.gif . Pastebejau, kad ir nakty nubudos sirdele tankiai plaka , nebezinau net ka ir bedaryti g.gif .Ir permusimai karts nuo karto vis pasikartoja.Taip noriu su baidarem plaukt, bet net bijau, kad bus per didelis kruvis sirdelei, juk reikia neblogai irklais pamaskatuoti doh.gif .
Kas del vaistu, tai Loram visiskai teisi, kas tinkam vienam, tai gali visiskai netikt kitam.Del tokiu vaistu vartojimu jau reikia konsultuotis su gyditoju.Kalbu is patirties, kai man buvo nusprende israsyt AD (nes ir esu padidinto jautrumo), vieniems jie labai tinka, o man buvo tragedija.Nepaejau visai,pykino, nezmoniskai skaudejo galva, jauciausi kaip nuo kryziaus nuimta.Atsisakiau ju gerti, gyditoja supyko, sako nenori gert tai taip ir sakyk mad.gif , o kaip as juos gersiu jei negaliu paeit visai.Tas pats buvo ir su Malgama ( b grupes vitaminai ) kai suleido tai maniau kad kojas pakratysiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sutinku del to kad kas tinka Jonui, tas nebutinai reikalinga Petrui thumbup.gif Va ka tik gryzau buvau mamytei ispirkti vaistuku, tai kaip tik pirkau Zofistar, kaip suprantu tai labai stiprus vaistai, kadangi skirti po infarkto sunkaus.Kai tyriausi sirdele tai gydytojas patare kiek pamenu pagerti prailginto veikimo Kalio preparata ir milteliais Diasporal, tai yra magnio preparatas. Siandien vel nusipirkau kalio prailginto veikimo, tai pavartosiu menesiuka profilaktiskai, reiktu dar kokio MAGNE-B6 pagert nes jie gerai nuima stresa. Butinai jei ka pirkite to prancuzu gamybos nes jis man pats geriausias, o gudobeles namie turiu pastoviai.Jei nepadeda ji ikalu Atenololio 4u.gif
O betaloc-Zok man visgi per stiprus, nes bandziau gerti po pusele, bet visvien kazkodel dienos metu plakdavo sirdele per daznai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 22, 11:52)
Sutinku del to kad kas tinka Jonui, tas nebutinai reikalinga Petrui thumbup.gif Va ka tik gryzau buvau mamytei ispirkti vaistuku, tai kaip tik pirkau Zofistar, kaip suprantu tai labai stiprus vaistai, kadangi skirti po infarkto sunkaus.Kai tyriausi sirdele tai gydytojas patare kiek pamenu pagerti prailginto veikimo Kalio preparata ir milteliais Diasporal, tai yra magnio preparatas. Siandien vel nusipirkau kalio prailginto veikimo, tai pavartosiu menesiuka profilaktiskai, reiktu dar kokio MAGNE-B6 pagert nes jie gerai nuima stresa. Butinai jei ka pirkite to prancuzu gamybos nes jis man pats geriausias, o gudobeles namie turiu pastoviai.Jei nepadeda ji ikalu Atenololio 4u.gif
O betaloc-Zok man visgi per stiprus, nes bandziau gerti po pusele, bet visvien kazkodel dienos metu plakdavo sirdele per daznai doh.gif

Na seip labai puiku pagerti papildus.O klausik kaip pas jus cholesterolis?O gal sunkiai dirbi,ar turi stresus.Na seip su sirdele labaiu daug daliku susija,labai svarbu kuo tiksliau issitirti,nes sirdele gali ir pastreikuoti del endokrenines sistemos sutrikimu.
Atsakyti
As tik nesenai issityriau skydliauke viskas tvarkoj, visi kraujo tyrimai normos ribose, tik skydliauke pati kiek mazesnio echogeniskumo, bet tam itakos neturi .Cholesterolis biski virs normos , bent jau buvo o dabar net nezinau sad.gif , bet va as antsvori turiu po nestumo ir niekaip negaliu jo atsikratyti mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Cholestrolio keikis visad buvo normos ribose, bet pastaruoju metu nesitikrinau tai nezinau schmoll.gif Manau kad nera pakites.O skydliaukeje turiu mazuciu mazgeliu, bet pati skydliauke nepakitusi, tai sako kad tam jautrumui reiksmes neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 22, 05:44)
Na anksciau visada gerdavau Propranololi, bet siuo metu jis dingo, nebeparduodamas vaistinese, o kur tu perki? smile.gif

as ne Lietuvoje ir perku. Anglijoje.
Atsakyti