QUOTE(egle.cia @ 2009 06 14, 18:07)
sveikos merginos...noreciau pasitarti..man niekada nebuvo bedu su sirdele.bet paskutiniu metu kazkaip ji dazniau plakt pradejo...as suprantu kad nuo streso ,nes visaks irprasidejo po dideio isgascio...bet niekaip nesusitvarkau....kartais viskas gerai,bet kartais buna apie 0ritmas ri truputi daugiau..nejauicu blogumo tik kazkaip nepatinka kad ji taip podazniai kala.....ruosiuosi eit pas sirdies daktara,bet iki to dar savaitele,gudobeles tableteliu turiu ir tia tik ktam kartui...gal galit ka patart
Labutis, nelabai supratau koks ritmas?, nes parasei 0
(manau apie 100 galvojai?)
Na jei pulsas padazneja po streso, didelio nuovargio tai tikrai nera ko bijoti, tai normalu, bet jei jauti , kad jis nuolat pas tave didokas vertetu apsilankyti pas kardiologa arba bent jau seimos daktare.Padarys elektrokardiograma, gal sirdies echoskopija (jei kils kokiu itarimu).As Gudobeles igerus nezinau kiek litru, bet man ji nepadejo
, teko imtis rimtesniu vaistuku.Beje pastebek pulsa ramybes busenoje atsigulk ir po kokiu 15 min paskaiciuok jei pulsas nevirsija 80-90 tai viskas normos ribose
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 06 13, 21:53)
laba
ne, ne Kaune...
as tai buvau spali
o del skydliaukes man kazkaip atvirksciai - niekas nieko nesake, jau sakiau reikes paciai pasidometi
magni as irgi kartais pageriu
bet ta sirdi vistiek kazkaip maudzia ar suduria. ir taip kasdien maziau ar daugiau
o kai man sukyla spaudimas ar smarkiai pulsas padideja, tai geriu Propranolol(na cia Atenalol atmaina). man taip ir israse gerti tik tada kai sunegaluoju... bet vistiek noretusi,kad nieko neskaudetu
Pabandyk pagert sukatzoles arbatos, ji retina pulsa, ramina sirdy ir siek tiek mazina spaudima. (bet pasikonsultuok su vaistininke ar gyditoja)