Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 11:53)
Kas tiesa tai tiesa, toks ju darbas, bet va issiaiskinau kad pirstukai gali tirpt nuo stuburo , uzsispaudzia koks nervukas ir jau tirpsta  g.gif

sianakt buvo uztirpusi desinioji ranka biggrin.gif tai, ko gero, tirpimo priezastys visai kitos... o tau, TUKUTI, linkiu kuo lengviau susirasti gydytoja ir issitirti 4u.gif o kodel nesiregistruoji pas kardiologa?jie gi ten visus tyrimus iskart padaro. paskutini karta man dare toki slykstu kalio tyrima schmoll.gif reikejo isgerti berods gryno kalio ir tada tris kardiogramas dare kas pusvalandi. na pasijauciau didziausias ligonis, bet rezultatai buvo geri. tik va ta pacia diena kardiologas dar ir kraujyje magnio ieskojo,bet nerado...na rado, bet per mazai. plius dar kardiograma ir echoskopija. kartais dar ir dviraciu vaziuoti duoda. asmeniskai as po tokiu vizitu nusiraminu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 06 13, 11:18)
sianakt buvo uztirpusi desinioji ranka  biggrin.gif  tai, ko gero, tirpimo priezastys visai kitos... o tau, TUKUTI, linkiu kuo lengviau susirasti gydytoja ir issitirti  4u.gif o kodel nesiregistruoji pas kardiologa?jie gi ten visus tyrimus iskart padaro. paskutini karta man dare toki slykstu kalio tyrima  schmoll.gif  reikejo isgerti berods gryno kalio ir tada tris kardiogramas dare kas pusvalandi. na pasijauciau didziausias ligonis, bet rezultatai buvo geri. tik va ta pacia diena kardiologas dar ir kraujyje magnio ieskojo,bet nerado...na rado, bet per mazai. plius dar kardiograma ir echoskopija. kartais dar ir dviraciu vaziuoti duoda. asmeniskai as po tokiu vizitu nusiraminu  rolleyes.gif

Labutis, tai , kad as gruodzio menesy buvau pas kardiologa, tai nieko blogo nerado, tik ekstrasistoles , bet sirdies ligos nerado thumbup.gif , tai sake pagert betalozoc o po metu vel ateit.Na pas mus Kaune labai jau jie atsainiai ziuri visa beda suvercia skydliaukei, o kai nueini pas endokrinologa tai skydliauke visada tvarkoj buna , kalis ir magnis pas mane norma , be to dar pageriu papildimai ju blush2.gif Echoskopija daryta pries metus, su dviraciu vaziavau pries du metus-viskas sake normos ribose.o Jus Kaune gal buvot pas kardiologa? gal galit koki parekomenduot? as galeciau ir privaciai nueit, svarbu visus tyrimus issamiai atliktu.
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 13, 14:22)
Labutis(...)

laba smile.gif
ne, ne Kaune...
as tai buvau spali ax.gif o del skydliaukes man kazkaip atvirksciai - niekas nieko nesake, jau sakiau reikes paciai pasidometi g.gif
magni as irgi kartais pageriu thumbup.gif
bet ta sirdi vistiek kazkaip maudzia ar suduria. ir taip kasdien maziau ar daugiau unsure.gif o kai man sukyla spaudimas ar smarkiai pulsas padideja, tai geriu Propranolol(na cia Atenalol atmaina). man taip ir israse gerti tik tada kai sunegaluoju... bet vistiek noretusi,kad nieko neskaudetu unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos...noreciau pasitarti..man niekada nebuvo bedu su sirdele.bet paskutiniu metu kazkaip ji dazniau plakt pradejo...as suprantu kad nuo streso ,nes visaks irprasidejo po dideio isgascio...bet niekaip nesusitvarkau....kartais viskas gerai,bet kartais buna apie 0ritmas ri truputi daugiau..nejauicu blogumo tik kazkaip nepatinka kad ji taip podazniai kala.....ruosiuosi eit pas sirdies daktara,bet iki to dar savaitele,gudobeles tableteliu turiu ir tia tik ktam kartui...gal galit ka patart
Atsakyti
QUOTE(egle.cia @ 2009 06 14, 18:07)
sveikos merginos...noreciau pasitarti..man niekada nebuvo bedu su sirdele.bet paskutiniu metu kazkaip ji dazniau plakt pradejo...as suprantu kad nuo streso ,nes visaks irprasidejo po dideio isgascio...bet niekaip nesusitvarkau....kartais viskas gerai,bet kartais buna apie 0ritmas ri truputi daugiau..nejauicu blogumo tik kazkaip nepatinka kad ji taip podazniai kala.....ruosiuosi eit pas sirdies daktara,bet iki to dar savaitele,gudobeles tableteliu turiu ir tia tik ktam kartui...gal galit ka patart

Labutis, nelabai supratau koks ritmas?, nes parasei 0 biggrin.gif (manau apie 100 galvojai?)
Na jei pulsas padazneja po streso, didelio nuovargio tai tikrai nera ko bijoti, tai normalu, bet jei jauti , kad jis nuolat pas tave didokas vertetu apsilankyti pas kardiologa arba bent jau seimos daktare.Padarys elektrokardiograma, gal sirdies echoskopija (jei kils kokiu itarimu).As Gudobeles igerus nezinau kiek litru, bet man ji nepadejo schmoll.gif , teko imtis rimtesniu vaistuku.Beje pastebek pulsa ramybes busenoje atsigulk ir po kokiu 15 min paskaiciuok jei pulsas nevirsija 80-90 tai viskas normos ribose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 06 13, 21:53)
laba  smile.gif
ne, ne Kaune...
as tai buvau spali  ax.gif  o del skydliaukes man kazkaip atvirksciai - niekas nieko nesake, jau sakiau reikes paciai pasidometi  g.gif
magni as irgi kartais pageriu  thumbup.gif
bet ta sirdi vistiek kazkaip maudzia ar suduria. ir taip kasdien maziau ar daugiau  unsure.gif  o kai man sukyla spaudimas ar smarkiai pulsas padideja, tai geriu Propranolol(na cia Atenalol atmaina). man taip ir israse gerti tik tada kai sunegaluoju... bet vistiek noretusi,kad nieko neskaudetu  unsure.gif

Pabandyk pagert sukatzoles arbatos, ji retina pulsa, ramina sirdy ir siek tiek mazina spaudima. (bet pasikonsultuok su vaistininke ar gyditoja)
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 14:53)
Kas tiesa tai tiesa, toks ju darbas, bet va issiaiskinau kad pirstukai gali tirpt nuo stuburo , uzsispaudzia koks nervukas ir jau tirpsta  g.gif

Nuo stuburo ne tik pirstai gali tirpti,bet ir koja viena atima ir tirpsta,cia kai nerva uzspaudzia taip nutinka schmoll.gif
Atsakyti
Mane paskutiniu metu irgi vis pulsas didelis ir siaip besibaladojanti sirdele vargina. O jau fizinio kruvio tai isvis nepakeliu, uztenka i antra auksta uzlipt ir jau atrodo sirdis issoks. Seimos daktare prirase tyrimu, kardiograma, skydliaukes echoskopija, kruva kraujo tyrimu. Na ir rado, kad skydliauke suaktyvejus, hormono (net nezinau kokio blush2.gif ) kiekis ant zemutines ribos. Dave siuntima pas endokrinologa, ten turetu dar kazkoki skydliaukes gaminama hormona istirt ir tada jau nuspres, ar reikia vaistu. O kol kas israse Mildronate ir magnio stiprint sirdies raumeniui. Pasirodo pulso padaznejimas susijes su skydliaukes problemom.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 06 16, 20:10)
Mane paskutiniu metu irgi vis pulsas didelis ir siaip besibaladojanti sirdele vargina. O jau fizinio kruvio tai isvis nepakeliu, uztenka i antra auksta uzlipt ir jau atrodo sirdis issoks. Seimos daktare prirase tyrimu, kardiograma, skydliaukes echoskopija, kruva kraujo tyrimu. Na ir rado, kad skydliauke suaktyvejus, hormono (net nezinau kokio blush2.gif ) kiekis ant zemutines ribos. Dave siuntima pas endokrinologa, ten turetu dar kazkoki skydliaukes gaminama hormona istirt ir tada jau nuspres, ar reikia vaistu. O kol kas israse Mildronate ir magnio stiprint sirdies raumeniui. Pasirodo pulso padaznejimas susijes su skydliaukes problemom.

As esu girdejusi,kad nuo skydliaukes viskas labai suaktyveja uz tai ir sirdele streikuoja unsure.gif
Atsakyti
mano kartais spaudimas buna zemas,nors dazniausiai yra toks,koks turi but. jau atsibodo tas ziovulys,galvos svaigimas,silpnumas. mad.gif anksciau i menesi gal pora kart nukrisdavo spaudimas,o ji atstatyt prireikdavo net keletos dienu. jau gal 2 metus mano spaudimas nebesokineja,bet dabar vel pradejo kristi. geriau spaudima keliancius vaistus,tai padejo. bet jauciu kartais uzeina tokios silpnumo akimirkos,tai net nzn kas galetu padet. geriu kava,valgau sokolada,bet spaudimas tik vos vos pakyla. dar davbar pradejau jausti visam kune tvinkciojima,kartais ent kai normalus spaudimas,atrodo jauciu pulsa ivairiausiose kuno vietose. o dazniausia tai toki kratima ir jis tesiasi buna net pora savaiciu,paskui net nzn kaip,bet praeina. gal ir jums taip buna? kaip panaikinti ta 'vidini drebuli,kratyma'?
Atsakyti
oj merginos mes likimo drauges smile.gif man irgi jau pries pora metu parsidejo greitas sirdies plakimas aisq pradejau vaiskcioti per gydytojus ir net klinikuose pas zabiela buvau bet pasake kad nuo nervuku;) aisq tada buavu trumpam apsiraminusi geraiu raminamuosius bet...nestumo metu kai man buvo 6 menesiukai atsirado sirdies permusimas kuris mane labai isgazdino neraliai tiesiog gydytojai sake irgi nuo pervargimo ir gali buti nuo kalio trukumo ns man daznai truksta jo sake pagimdysi praeis ir va po gimdymo kai preajo emnsiukas vel asirado permsuiams aki kada nesuprantu apti nuo ko...ir baime kokai taiziauru smile.gif neikaip egaliu priprasti prie tu permsuimu o amn sake kad net demesio i jso nekreipcaiu ens jei reti kai kada visai nebuna bet vsiteik kai pajauciu baisu pasidaro atrodo akd sirdis sutoja ir vis netikiu gydytojais:) nors man 3 kardiologai ziurejo eksokspu ir vsii sake nuo enrvu ar [ervargimo bet ensuprantu kodel man tie permusimai vel prasidejo sad.gif???gal pavargau ? bet ar gali byuti nuo nuovargio db geriu grandaxino po 2 tabletes du kartus dienoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimulele: 22 birželio 2009 - 18:36
QUOTE(raimulele @ 2009 06 22, 18:35)
oj merginos mes  likimo drauges smile.gif man irgi jau pries pora metu parsidejo greitas sirdies plakimas aisq pradejau vaiskcioti per gydytojus ir net klinikuose pas zabiela buvau bet pasake kad nuo nervuku;) aisq tada buavu trumpam apsiraminusi geraiu raminamuosius bet...nestumo metu kai man buvo 6 menesiukai atsirado sirdies permusimas kuris mane labai isgazdino neraliai tiesiog gydytojai sake irgi nuo pervargimo ir gali buti nuo kalio trukumo ns man daznai truksta jo sake pagimdysi praeis ir va po gimdymo kai preajo emnsiukas vel asirado permsuiams aki kada nesuprantu apti nuo ko...ir baime kokai taiziauru smile.gif neikaip egaliu priprasti prie tu permsuimu o amn sake kad net demesio i jso nekreipcaiu ens jei reti kai kada visai nebuna bet vsiteik kai pajauciu baisu pasidaro atrodo akd sirdis sutoja ir vis netikiu gydytojais:) nors man 3 kardiologai ziurejo eksokspu ir vsii sake nuo enrvu ar [ervargimo bet ensuprantu kodel man tie permusimai vel prasidejo sad.gif???gal pavargau ? bet ar gali byuti nuo nuovargio db geriu grandaxino po 2 tabletes du kartus dienoje

Labutis, zinai kaip sakoma visos ligos nuo nervu bigsmile.gif Skaitau tavo laiska ir matau save, man ir lygiai taip pat kaip tau buvo, nestumo pabaigoj prasidejo permusimai, po gimdymo praejus kokiem 3 men jie vel atsinaujino, bet vis daznesni , vel kelione per gyditojus, pasidariau paros monitoringa , nieko blogo tik ekstrasistoliu daugoka, geriu betalozoc jau gal 4 menuo, siuo metu permusimai liovesi .Beje irgi geriau kaly ir magny.jeI kardiologai nieko nerado, nebeieskok daugiau ligu, ramiai augink vaikely ir stenkis daugiau pailseti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau antri metai kamuojuosi su žemu spaudimu. Neišlaikiusi šiandien ėmiau ir susiradau šią temą, reikia palaikymo, patarimų verysad.gif
tiek darbų ant nosies, o vaikštau kaip zombis, reaktyvinė sraigė doh.gif schmoll.gif
kava, arbata nepadeda schmoll.gif
matau, čia mamos irgi nelabai randa būdų kovoti unsure.gif
Atsakyti