Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif
patiriu daug panasiu jausmu unsure.gif ir spaudimas kyla, ir pulsas. paskutiniu metu tai ausis labai uzspaudzia, atrodo, kad sprogs tuoj. idomu kodel, ar cia del spaudimo g.gif siaip mano normalus spaudimas siek tiek zemesnis nei 120/80, tai kai buvo pakiles 160/110 jau galvojau, kad geruoju nesibaigs. geriu Propranolol 40mg esant reikalui(na taip gydytojai israse). tai paskutinemis dienomis tas reikalas buna 2 kartus per diena unsure.gif ir dar Xanax(taip pat esant reikalui)
man tokie priepuoliai uzeina dabar jau koki karta per du menesius ir tesiasi kelias dienas. pries metus ta ''malonuma'' patirdavau kasdien. verysad.gif
man buvo diagnozuotas nervu sistemos sutrikimas bei panikos atakos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 05 27, 22:53)
sveikos, jungiuosi prie jusu  smile.gif
  patiriu daug panasiu jausmu  unsure.gif  ir spaudimas kyla, ir pulsas. paskutiniu metu tai ausis labai uzspaudzia, atrodo, kad sprogs tuoj. idomu kodel, ar cia del spaudimo  g.gif siaip mano normalus spaudimas siek tiek zemesnis nei 120/80, tai kai buvo pakiles 160/110 jau galvojau, kad geruoju nesibaigs. geriu Propranolol 40mg esant reikalui(na taip gydytojai israse). tai paskutinemis dienomis tas reikalas buna 2 kartus per diena unsure.gif ir dar Xanax(taip pat esant reikalui)
  man tokie priepuoliai uzeina dabar jau koki karta per du menesius ir tesiasi kelias dienas. pries metus ta ''malonuma'' patirdavau kasdien. verysad.gif
  man buvo diagnozuotas nervu sistemos sutrikimas bei panikos atakos  verysad.gif

Prie auksto spaudimo gb ir ausu uzgulimas, tvinciojimas galvoje, budingi rytiniai galvos skausmai ypac pakausio srity, gali mirguliuoti akyse.
Atsakyti
Labutis, kur prapuole visos? Kaip laikotes? Kaip sirdeles?
O man paskutiniu metu kazko pradejo oro trukti, lyg dusina atsigulus ar staiga pajudejus is ramybes padeties ir tirpsta kaires rankos pirstai. Nebezinau, net ka ir begalvoti, bijau , kad tik nebutu nuo sirdeles sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 10:05)
Labutis, kur prapuole visos? Kaip laikotes? Kaip sirdeles?
O man paskutiniu metu kazko pradejo oro trukti, lyg dusina atsigulus ar staiga pajudejus is ramybes padeties  ir tirpsta kaires rankos pirstai. Nebezinau, net ka ir begalvoti, bijau , kad tik nebutu nuo sirdeles  sad.gif

Sveika,

Nemanau, kad nuo sirdeles, gali buti ir nuo nervuku tokis simptomai. O kas su sirdele negerai? Man budavo tirpimas kaires puses, kai pervargdavau, sirdis sveika. Pasidaryk elektrokardiograma, daro visur poliklinikose, jei privaciam kabinete, tai vietoj padaro, kelios minutes smile.gif
Isitikinsi, ar viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 12, 09:19)
Sveika,

Nemanau, kad nuo sirdeles, gali buti ir nuo nervuku tokis simptomai. O kas su sirdele negerai? Man budavo tirpimas kaires puses, kai pervargdavau, sirdis sveika. Pasidaryk elektrokardiograma, daro visur poliklinikose, jei privaciam kabinete, tai vietoj padaro, kelios minutes smile.gif
Isitikinsi, ar viskas gerai.

Labutis, mano pulsas labai tankus buvo, ir permusimai(atrodo sirds stabteli ir vel pradeda plakti doh.gif ), tad geriu betalozoc.Be to nustatytas kairiojo skilvelio pradinis hipertrofijos poz , 1 laipsnio mitralinio voztuvo TV ir AV nesandarumas, MV uzpakaline bure nezymiai prolabuoja, bet kardiologai nekreipia i tai demesio g.gif g.gif g.gif .
Tai , kad pas mus poliklinikoj tragedija pasidaryt kokius nors tyrimus, turi su visais susibarti kol priima pas gyditoja, nes pastovia eiles menesiui i prieky ir kalnas seseliu , kurios nuolat sedi registraturoj, bet kai reikia ka padaryt tai labai susirauke, kad jos labai uzsieme ir jas trukdai verysad.gif
Kazkaip issigandau siu simptomu, nes vyro svogeriui simptomai buvo panasus -tirpo pirstai, pradejo regejimas blogeti , bet visi teige sveikas, kol staiga nenukrito ir jau neatsikele.Paaiskejo, kad desnysis skilvelis visai susidevejas buvo , nors jam tik 42 metai buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 10:49)
Labutis, mano pulsas labai tankus buvo, ir permusimai(atrodo sirds stabteli ir vel pradeda plakti  doh.gif ), tad geriu betalozoc.Be to nustatytas kairiojo skilvelio pradinis hipertrofijos poz , 1 laipsnio mitralinio voztuvo TV ir AV nesandarumas, MV uzpakaline bure nezymiai prolabuoja, bet kardiologai nekreipia i tai demesio  g.gif  g.gif  g.gif .
Tai , kad pas mus poliklinikoj tragedija pasidaryt kokius nors tyrimus, turi su visais susibarti kol priima pas gyditoja, nes pastovia eiles menesiui i prieky ir kalnas seseliu , kurios nuolat sedi registraturoj, bet kai reikia ka padaryt tai labai susirauke, kad jos labai uzsieme ir jas trukdai  verysad.gif
Kazkaip issigandau siu simptomu, nes vyro svogeriui  simptomai buvo panasus -tirpo pirstai, pradejo regejimas blogeti , bet visi teige sveikas, kol staiga nenukrito ir jau neatsikele.Paaiskejo, kad desnysis skilvelis visai susidevejas buvo , nors jam tik 42 metai buvo verysad.gif

A, matai, pas tave yra priezasciu nerimauti... Taigi nueik i kokia nors privacia klinikele, yra daug tu seimos medicinos centru (aisku, nereikia eiti i V. Grybos gatvej ir pan, kur brangu), paprasysi, kad padarytu, sumokesi siek tiek pinigeliu ir viskas. Taigi greita ir paprasta procedura, ja seseles atlieka, visi seimos kabinetai turi ta aparata smile.gif kokiam rajone gyveni?
Atsakyti
man irgi tirpsta kaires rankos pirstai... bet tik nakti. o tau, TUKUTIS, kada?kaip daznai?
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 12, 10:53)
A, matai, pas tave yra priezasciu nerimauti... Taigi nueik i kokia nors privacia klinikele, yra daug tu seimos medicinos centru (aisku, nereikia eiti i V. Grybos gatvej ir pan, kur brangu), paprasysi, kad padarytu, sumokesi siek tiek pinigeliu ir viskas. Taigi greita ir paprasta procedura, ja seseles atlieka, visi seimos kabinetai turi ta aparata smile.gif kokiam rajone gyveni?

As kaune gyvenu, bet beda ta , kad seseles nemoka ju skaityti, reikia gyditojo.
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2009 06 12, 10:56)
man irgi tirpsta kaires rankos pirstai... bet tik nakti. o tau, TUKUTIS, kada?kaip daznai?

Man tirpdavo tiktai naktim , rytais budavo aptirpe abieju raku pirstai , o jau kelios dienos kai net diena jauciu aptirpima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 09:07)
Man tirpdavo tiktai naktim , rytais budavo aptirpe abieju raku pirstai , o jau kelios dienos kai net diena jauciu aptirpima  verysad.gif

o neee... galejau geriau neskaityti. dabar ir as jau prisigalvoju visokiu blogybiu unsure.gif gal ir nekreipciau i sirdi tiek daug demesio, bet man daryta sirdies ydos operacija, todel dabar jei jauciuosi nekaip, tai vis issigastu. nors buvau net pas kelis kardiologus ir visi diagnozavo ta pati-nervu sistemos sutrikima unsure.gif na bet as vistiek negaliu susitaikyti.man neatrodo normalu, kai skauda sirdi ar spaudimas, pulsas sokineja.
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 06 12, 11:18)
o neee... galejau geriau neskaityti. dabar ir as jau prisigalvoju visokiu blogybiu  unsure.gif  gal ir nekreipciau i sirdi tiek daug demesio, bet man daryta sirdies ydos operacija, todel dabar jei jauciuosi nekaip, tai vis issigastu. nors buvau net pas kelis kardiologus ir visi diagnozavo ta pati-nervu sistemos sutrikima  unsure.gif na bet as vistiek negaliu susitaikyti.man neatrodo normalu, kai skauda sirdi ar spaudimas, pulsas sokineja.

Labutis, nebijok, gal cia tikrai nervukai kalti biggrin.gif o kas buvo, kad operacija daryta?
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 12, 10:59)
Labutis, nebijok, gal cia tikrai nervukai kalti  biggrin.gif o kas buvo, kad operacija daryta?

tikiuosi, kad nervukai, bet kad jie labai jau apkrauna sirdi unsure.gif eisiu liepos pradzioje pas kardiologa vel biggrin.gif tegul tikrina, toks ju darbas, o man nuo to mielesnis ramesnis gyvenimas tongue.gif o vaikysteje man buvo igimta sirdies yda. ja ir isoperavo.
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 06 12, 13:42)
tikiuosi, kad nervukai, bet kad jie labai jau apkrauna sirdi  unsure.gif eisiu liepos pradzioje pas kardiologa vel  biggrin.gif  tegul tikrina, toks ju  darbas, o man nuo to mielesnis ramesnis gyvenimas tongue.gif  o vaikysteje man buvo igimta sirdies yda. ja ir isoperavo.

Kas tiesa tai tiesa, toks ju darbas, bet va issiaiskinau kad pirstukai gali tirpt nuo stuburo , uzsispaudzia koks nervukas ir jau tirpsta g.gif
Atsakyti