QUOTE(Loram @ 2009 02 27, 18:31)
na, 340 tai paprastai sveikam zmogui yra gerai.
del RV1 - manau, kad cia aparato aprasymas a ne? visi tie pavingiavimai EKG turi savo pavadinimus raidemis - vienas is ju vadinamas R. EKG rasoma standartiskai 12 skirtingu eiluciu, kurios irgi turi savo pavadinimus, viena is ju V1. todel RV1 ir reiskia, kad V1 derivacijoje R dantelis aukstas. siaip reiktu pamatyt EKG, bet izoliuotai jo padidejimas nieko nereiskia.
EchoKS - nezymus geometrinis persitvarkymas rodo, kad sirdis perkraunamaa - sunkiau dirba nei turetu... tachikardija ar aukstas AKS gali buti priezastimi. visa kita - gerai.
del pulso - toks blogai, reikia blokuot kad ir BetalocZok (pvz). Pastovus daznas pulsas kankina sirdi.
beje - karsciuojat del anginos? karsciuojant budinga tachikardija
cia nei magnis nei elektrokardiograma nepades...
reikia psichiatro del panikos ataku...
del RV1 - manau, kad cia aparato aprasymas a ne? visi tie pavingiavimai EKG turi savo pavadinimus raidemis - vienas is ju vadinamas R. EKG rasoma standartiskai 12 skirtingu eiluciu, kurios irgi turi savo pavadinimus, viena is ju V1. todel RV1 ir reiskia, kad V1 derivacijoje R dantelis aukstas. siaip reiktu pamatyt EKG, bet izoliuotai jo padidejimas nieko nereiskia.
EchoKS - nezymus geometrinis persitvarkymas rodo, kad sirdis perkraunamaa - sunkiau dirba nei turetu... tachikardija ar aukstas AKS gali buti priezastimi. visa kita - gerai.
del pulso - toks blogai, reikia blokuot kad ir BetalocZok (pvz). Pastovus daznas pulsas kankina sirdi.
beje - karsciuojat del anginos? karsciuojant budinga tachikardija
cia nei magnis nei elektrokardiograma nepades...
reikia psichiatro del panikos ataku...
Labas vakaras, keista , bet nekarsciuoju, taciau jauciu didely gerkles skausma, bendra silpnuma ir kazko vis krutine spaudzia.Nakty jei reikia nueit iki virtuves padaryt vaikuciui valgyt atrodo, jauciamas sirdies plote sunkumas, atrodo , kad ji sunkiai plaka (taip jau kokia savaite, nors dar anginos nebuvo).Echoskopija daryta vasara ir rasti mano auksciau nurodyti nukrypimai.O ar gali issivystiti tas persitvarkymas i sunkesne liga?man pulsas visada yra padidejas, tad pradejau gert betalozoc.(skydliaukes problemu nera).
Papildyta:
QUOTE(giedrute25 @ 2009 02 27, 17:56)
Sveikos, Uzsukau i jusu tema,noreciau patarimo man daznai lupos tirpsta, netik lupos bet kartais ir nosis ir ranka buna kad nei zodzio nebegaliu pratart akyse pasidaro tamsu atrodo kad tuoj nualpsiu, kazin kas cia man galetu but.....Magni geriu kiekviena diena..Man uzeidavo kartais tokie priepuoliai kai buvau ,o dabar jau daugiau nei 1 metai nebe nestuke bet jau pora kartyu vel buvo atsitike tai nebesuprantu kas cia su manim daros kai buvau dare kardiograma sake kad viskas gerai.gal vel reiktu pasidaryt kardiograma
Labutis, labai panasi situacija buvo ir man po gimdymo, atrode , kad as sukuosi aplink savo asi, kartais jausdavausi taip lyg zeme drebetu po kojom, buvo pradejes tirpti kairys antakis, pindavosi liezuvis, mesdavo i kaire puse, kai eidavau
atrode, kad zeme banguoja.Dariausi daug tyrimu, net gi buvo nuspresta, kad yra kraujotakos nepakankamumas smegenyse, taciau po kiek laiko praejo, tiesa geriau tranxene vaistukus.Jusu atveju manau reiktui apsilankyt pas neurologa ir jei problemu su kraujotaka nera, tai tik psichologines problemos, kurios deja gali tureti itakos jusu nusiskundimams.