Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 01 16, 19:28)
Labutis, tik nepanikuojam tuo metu daroma kardiograma nieko blogo neparode smile.gif
Taigi as manau , kad musu sirdies plaikimo priezastis yra perdetas jautrumas.
Va ruosiuos dabar i vyro baliu , o sirdis jau nebe krutinej bet gerklej plaka doh.gif
Papildyta:
oi pradzia pameciau biggrin.gif , as kai myniau dviratuka pulsas buvo 182

Na, tai laikomes visos drauge, zuikio sirdeliu savininkes rolleyes.gif
Zinau, TUKUTI, kad beviltiska dabar tave raminti ir sakyti, kad nesijaudink, juk eini tik i baliuka, taciau jauciu, kad viskas gludi giliai musu pasamoneje ir sirdele bus rami tik tada, kai jau baliuko gulsiesi i savo lova namuciuose... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Skorpix @ 2009 01 17, 13:09)
Zinau, TUKUTI, kad beviltiska dabar tave raminti ir sakyti, kad nesijaudink, juk eini tik i baliuka, taciau jauciu, kad viskas gludi giliai musu pasamoneje ir sirdele bus rami tik tada, kai jau baliuko gulsiesi i savo lova namuciuose... smile.gif

sorry, isivele klaidele - norejau parasyti ... kai jau PO BALIUKO gulsiesi i savo lova namuciuose...
Atsakyti
O man dar ne tik širdis daužosi, bet ir krūpčioju be priežasties doh.gif Girdėjau taip būna, kai trūksta magnio, bet padarė tyrimą - viskas ok.
Kartais tai pasvajoju, kad būtų gerai jei paguldytų į ligoninę ir padarytų visus įmanomus tyrimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpix @ 2009 01 17, 12:11)

Papildyta:
sorry, isivele klaidele - norejau parasyti ... kai jau PO BALIUKO gulsiesi i savo lova namuciuose...

Labutis zuikiasirdes smile.gif , nu va zinok nuejau i baliu ir baigesi visi stuksenimai, neatsimenu, kada gyvenime taip sokau ir sirdele nespurdejo thumbup.gif , tiesiog atsipalaidavau, pamirsau viska ir linksminausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 01 17, 20:59)
O man dar ne tik širdis daužosi, bet ir krūpčioju be priežasties  doh.gif Girdėjau taip būna, kai trūksta magnio, bet padarė tyrimą - viskas ok.
Kartais tai pasvajoju, kad būtų gerai jei paguldytų į ligoninę ir padarytų visus įmanomus tyrimus  doh.gif

Labutis, dar kalio tyrimus pasidaryk, nes as kai geriu kali su magniu , tai sirdele nepermusineja, kai negeriu tai ir vartaliojas g.gif
O i ligonine tai nenorek, nes kai pamatai tikruosius ligonius dar labiau nervuojies.
Galima ir taip pasidaryt pagrindinius tyrimus:
Kalio , magnio kiekis krayjyje, elektrokardiograma, velergometrinis tyrimas (na dviratuka mynti), echoskopija ir paros monitoringas.
Atsakyti
sveikos oi kaip as jus visas suprantu g.gif kiek as buvau privargusi su sitom bedom sirdis sokinejo tik naktimis ,kiek as laksciau i priimama nes niekaip neaprimsdavo man ,, suleisdavo raminamu,, tai is kart praeidavo,, bet bedu pradejau ieskoti daug veliau , kaip pastojau tai irgi buvo visko ,galvojau neisnesiosiu bet teko gerti daznai gudobele,, nurimdavo o tiesa sakant galite gerti kiek norite, tuos magnius kalius,, man nepadedavo ,as manau problema slypi kazkur viduje,, pirmas klausimas ar jauciate tik sirdele,ar ir viduje nerima,, pavargusios ,,jei tai jauciate nors i savaite karta,, tikrai neuzteks net magniu ,,,ir t,t manau merginos turesit,, susidraugauti kuriam laikui su antidepresantais,, man ir sunku buvo pripazinti,, tokia jauna,, ir sitoki dalykai,uz ka kodel,, matyt kazka ne taip dariau gyvenime ,,susidejo viskas ir va atsiliepe, bijau kad viskas negrystu,, labai bijau
ir pradejus mano sirdeliai tuksenti ,, atsirado ir nerimas, ir baime kad kazkas rimtesnio,, nes nieko nerado,, dabar stengiuosi kuo maziau mintis sukti bloga linkme,, nes labai atsiliepia, sveikata jug negelezine ,sekmes ,mergaites, 4u.gif
Atsakyti
[quote=TUKUTIS 1978 07 31,2009 01 17, 22:08]
Labutis zuikiasirdes smile.gif , nu va zinok nuejau i baliu ir baigesi visi stuksenimai, neatsimenu, kada gyvenime taip sokau ir sirdele nespurdejo thumbup.gif , tiesiog atsipalaidavau, pamirsau viska ir linksminausi biggrin.gif
Papildyta:

Na va, saunu biggrin.gif
Tai eilini syki irodymas to, kiek stipriai musu emocijos itakoja kuno darba ir pojucius mirksiukas.gif
Smagu, kai pavyksta taip atsipalaiduoti, lai si nuotaika ir patirti ispudziai "isiraso" galvoje prie dziugiu akimirku saraso, kad atejus sunkiai minutei butu galima kuri nors is dziugiu prisiminimu "issitraukti" ir pabandyti sugrizti i gera busena mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
perskaiciau sia tema,nes man ji aktuali.. as nezinau kas darosi su mano pulsu.. spaudimas mano visada yra neaukstas, bet va pulsas daznai pakyla iki 100-120. is daznaiusiai tai atsitinka paryciais, miegant - pabundu nuo nezmonisko galvos skausmo. atrodo jauciu kaip tvinksi kazkas galvoje.. negaliu net pajudeti.. gal kas esat susidurusios su tokia pat situacija. buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 01 17, 21:59)
O man dar ne tik širdis daužosi, bet ir krūpčioju be priežasties  doh.gif Girdėjau taip būna, kai trūksta magnio, bet padarė tyrimą - viskas ok.
Kartais tai pasvajoju, kad būtų gerai jei paguldytų į ligoninę ir padarytų visus įmanomus tyrimus  doh.gif

bereikalo tik pinigelius ir laika gaisi...besityrdama, nors gal ir ramiau bus.... g.gif , manau...kad irgi tai pirmi depresijos pozymiai
ax.gif magnis gerai, dar vit. B strong galima pagerti....
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 01 18, 18:13)
bereikalo tik pinigelius ir laika gaisi...besityrdama, nors gal ir ramiau bus.... g.gif , manau...kad irgi tai pirmi depresijos pozymiai
ax.gif magnis gerai, dar vit. B strong galima pagerti....

tu teisi...
antidepresantus vartoju jau mėnuo.. širdį tikrinaus dėl visa ko, kad būtų ramiau... nes visokios bamės dėl nežinios irgi prisideda prie nerimo. apskritai esu linkus į depresijas nuo vaikystės. bet vis būdavo kitaip, o su keistais fiziniais pojūčiais dar nebuvo tekę susidurti.. va dabar irgi sėdžiu, atrodo ramu viskas, o širdis net gerklėj plaka doh.gif
Atsakyti
jus ziuriu beveik visos su tokiais pozymiais kaip mano geriat antidepresantus,o kaip jus daejot iki ju?juk ejot tirtis del pulso,sirdies,nerimo,kas pasiule antidepresantus?seimos daktare nusiunte del siu pozymiu pas psichatra?nes pas mane visi tokie pozymiai kaip jusu,bet nieks manes nesiunte pas psichatra,neisrase ad nors gal noreciau kad taip butu,nes manau nieks daugiau nepades,nes kiek tyre irgi sake tik nervai,viskas gerai,o jauciuos tragiskai
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 18, 21:27)
jus ziuriu beveik visos su tokiais pozymiais kaip mano geriat antidepresantus,o kaip jus daejot iki ju?juk ejot tirtis del pulso,sirdies,nerimo,kas pasiule antidepresantus?seimos daktare nusiunte del siu pozymiu pas psichatra?nes pas mane visi tokie pozymiai kaip jusu,bet nieks manes nesiunte pas psichatra,neisrase ad nors gal noreciau kad taip butu,nes manau nieks daugiau nepades,nes kiek tyre irgi sake tik nervai,viskas gerai,o jauciuos tragiskai

Man be širdies plakimo buvo ir kitų požymių, dėl kurių įtariau depresiją. Viskas pasidarė neįdomu, pradėjau vengti bendrauti su žmonėm, norėjau tik sėdėti namuose, tiesiog fiziškai nebuvo jėgų kažkur eiti ar ką nors daryti. Viskas atrodo neturėjo prasmės. Psichiatras sakė, kad esant depresijai gali būti ir įvairūs fiziniai pojūčiai, kai kam atsiranda problemų su skrandžiu, kai kam su širdim..

Dabar mėnuo kai vartoju antidepresantus, nuotaika susitvarkė, bet širdis vis dar daužosi, ryte dreba rankos ir beveik nuolat jaučiuosi įsitempusi.. tikiuosi greitai ir tai susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2009 01 18, 17:05)
sveikutes,
perskaiciau sia tema,nes man ji aktuali.. as nezinau kas darosi su mano pulsu.. spaudimas mano visada yra neaukstas, bet va pulsas daznai pakyla iki 100-120. is daznaiusiai tai atsitinka paryciais, miegant - pabundu nuo nezmonisko galvos skausmo. atrodo jauciu kaip tvinksi kazkas galvoje.. negaliu net pajudeti.. gal kas esat susidurusios su tokia pat situacija. buciau dekinga uz info  4u.gif

Man pulsas labai daznai buna didelis,spaudimas zemas.O,tokiu pojuciu rytais ir turiu,tik jie pasitaiko i dvi savaites karta rytais is lovos neislipus, o dienomis labai daznai,akyse kraujagysles sutrukineja,po to viskas ok.O,seip antidepresantu nevartoju,profilaktiskai jonazoles pavartoju.
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 18, 21:31)
Man pulsas labai daznai buna didelis,spaudimas zemas.O,tokiu pojuciu rytais ir turiu,tik jie pasitaiko i dvi savaites karta rytais is lovos neislipus, o dienomis labai daznai,akyse kraujagysles sutrukineja,po to viskas ok.O,seip antidepresantu nevartoju,profilaktiskai jonazoles pavartoju.

Labas rytas, del kraujagysliu trukinejimo siulyciau kreiptis pas akiu gyditoja, gali but akyspudis padidejas.
Atsakyti