QUOTE(sapokiene @ 2009 01 15, 21:40)
labutis skaitau ,ir matau savo situacija,,, man sirdis tuksejo gal sitaip tris metus,, daug ko nezinojau kaip ja nuraminti ir t,t, o dabar jau zinau ,, isgeru gudobeles super,, visada gerdavau pries nakti.,. irgi nerado nieko blogo ,viskas gerai tik pulsas,, daugiau nenoriu to patirti ,,baisu, ir viskas kartojasi tik nakti.. todel kad atsiliepia nervukai ir stresai isgyventi,kaip issigelbejau ogi ,, geriau antidepresantus,,ir vientik del sirdeles tuksejimo,,susitvarke po dvieju sav, gerimo,, jau nebejauciu metai laiko,, o baigiau gerti pries 4men,
Oi, kaip butu gerai, kad ir man taip viskas griztu i vezes.
Gal pagaliau nusiraminciau . Dziugu, kad atradote savo kelia, o as jau apie visokias tyliasias isemijas galvoju ir skaitau...
AD pradejau gerti pries tris menesius, taciau ypac maza doze, todel, matyt, visiskai ramybe dar ir neateina...
Kadangi kardiologe jau nebezino, ka su manimi daryti, tai nusprende, jog pagersiu kuri laika beta blokerius, konkreciai - Betaloc Zok.
Eina antra savaite, vis pasimatuoju pulsa - gal pamazu ir taisosi, taciau vakar atsiduriau stiprioje stresineje situacijoje - operavo mano sunu ( kakle cista ), parveze is operacines ir po kokio pusvalandzio eme is zaizdos stipriai kraujuoti, suleke visi dakatarai ir vel isveze i operacine
Isoriskai lyg tai atrodziau rami - juk negalejau pries vaika imti isterikuoti, jis ka tik pabudes is narkozes, viena gydytoja net pasake, kad tokiu mamyciu reta...
Na bet viduje, tai kojos rankos nutirpo, o jau apie pulsa tai tyliu - jei kas butu pamataves, tai ir as buciau operacineje atsidurusi...
Gerai, kad niekur kojos nekeliu be Clonazepamo - tuoj ketvirtuka prarijau...
Tai taip ir nezinau, ar tas Betaloc gali uzblokuoti tuos impulsus taip, kad ir stresineje situacijoje sirdele plaktu apynormaliai ?
O gal jis man ir padejo, juk pulso nesimatavau ir nezinau, koks jis is tiesu buvo ir koks butu buves be vaistu.
Na bet juk negali gyventi siltnamyje, visko pasitaiko gyvenime, svarbu kuo pozityviau nusiteikti, bet taip galiu pasakyti jau siandien, o vakar ta valanda laukimo uz operacines duru atrode tokia ilga kancia ir tiek kraupiu scenariju smegenineje prabego, skanavau kiekvieno praeinancio gydytoje veido israiska ir bandziau ispeti, ka ji galetu reiksti.
Viskas atlego tik tada, kai galejau apsikabinti savo mieganti berniuka