Teko ir man susimoketi viena karta, laukiausi vaikucio, nuo ryto spaude spranda nezmoniskai, galvojau gal miego truksta, tai kavos gal 3 puodukus isgeriau, pajutau , kad labai bloga, tiesiog sirdis lyg sustojo , pradejo trukti oro, perbalau visa ir toks sirdies plakimas prasidejo
Kol bendradarbiai susiprato, pati issikvieciau greitaja spaudimas buvo 160/100 , tachikardija dave vaistu kazkokiu.Nuveze i ligonine ir paliko priimamajam.Ten pralaukiau gal dvi valandas, spaudimas ir pulsas susitvarke ir kadangi buvo nuspresta, kad nereikia butinosios pagalbos susimokejau pinigelius uz apziura
kokiam mieste?
jei veža greitoji Jums reikalaujant - mokėti gali tekti, jei GMP gydytojas nusprendžia, kad reikia vežti - tai jis ir turi sumokėti iš tikrųjų, tada mokėti nereikia...
jei veža greitoji Jums reikalaujant - mokėti gali tekti, jei GMP gydytojas nusprendžia, kad reikia vežti - tai jis ir turi sumokėti iš tikrųjų, tada mokėti nereikia...
QUOTE(Loram @ 2009 01 03, 15:57)
kokiam mieste?
Mane veze Kaune, ir net neprasiau, kad veztu i ligonine, bet patys nusprende, nes vis tik laukiausi jau 4 menesi ir toks spaudimas buvo.
moketi nepriklause...
Sveikos,
o kaip nustatinejama sirdies neuroze, sirdies kraujagysliu tyrimai?
nes siaip tiriant viskas gerai,veloergometrija tiesiog puiku,echoskopuojant prolapsas.Dare rentgena plauciu,tai uzrase sirdies seselis KS saskaita.
Zinoma ,kai susinervuoju.kai pradeda spausti po kaire krutim (na sirdies plote ),net i ranka skausmas musa,tada manau ir prasideda visi prisigalvojimai.
Ar gali nuo prolapso skaudeti,ar reiktu pasidaryt tuos tyrimus auksciau minetus?
o kaip nustatinejama sirdies neuroze, sirdies kraujagysliu tyrimai?
nes siaip tiriant viskas gerai,veloergometrija tiesiog puiku,echoskopuojant prolapsas.Dare rentgena plauciu,tai uzrase sirdies seselis KS saskaita.
Zinoma ,kai susinervuoju.kai pradeda spausti po kaire krutim (na sirdies plote ),net i ranka skausmas musa,tada manau ir prasideda visi prisigalvojimai.
Ar gali nuo prolapso skaudeti,ar reiktu pasidaryt tuos tyrimus auksciau minetus?
Sveikutės . Kokiais jūs čia terminais šnekate , kai kurių nelabai ir suprantu . Čia daugumai arba per didelis spaudimas, arba per greitas pulsas, o man atvirkščiai . Normaliai jaučiuosi, kai pulsas būna 95-98 (100 retai pasiekia)/60, bet dažnai būna spaudimas 90-92/52-54, o pulsas apie 50. Tada jau nekaip jaučiuosi, lyg kas namą ant mano pečių uždėjęs ir tas namas mane prie žemės spaustų. Net akis atmerkti sunku, jau nekalbant apie visa kita . O gyventi, mokytis ir t.t., tai kažkaip reikia. Negali gi visą dieną lovoje pragulėti . Ką tokiu atveju daryti ? Kai gydytojai apžiūros metu matuoja spaudimą, tai tik pasitikslina, ar pas mane pažemėjęs spaudimas ir tiek. Sakau - taip. Ir tuo viskas baigiasi . O ar toks spaudimas ir pulsas man niekuo nepavojingas ? Ta prasme, jeigu tik dėl savijautos, tai galima išgerti kavos (nors man nuo jos skrandį skauda , tai dažnai stengiuosi negerti). Tik kažkaip visi tik kalba apie padidėjusį kraujo spaudimą, kad jeigu tokį turi, tai reikia tą ar aną pasitikrinti, nes gali būti tas ar kitkas, o ką daryti tokioms, kaip aš ? Ar kažkaip galima nustatyti dėl ko jisai pas mane toks ir gal kažkaip jį bandyti paaukštinti ?
Beje, man 30 metų, jeigu tai kaip nors, ką nors įtakoja . O vaikų dar neturiu (ta prasme dėl streso, nuovargio ir t.t.).
Vai, kiek prirašiau . Atsiprašau, jeigu buvo nuobodu skaityti .
Beje, man 30 metų, jeigu tai kaip nors, ką nors įtakoja . O vaikų dar neturiu (ta prasme dėl streso, nuovargio ir t.t.).
Vai, kiek prirašiau . Atsiprašau, jeigu buvo nuobodu skaityti .
Labutis tavo spaudimas ir pulsas manau tikrai nepavojingi, jei blogai jautiesi vaistinej yra tokie lasiukai, kurie biski pakelia spaudima ir sirdies plakima (mano bendradarbes buvo zemas spaudimas , ji vos nealpdavo, bet gere tuos lasiukus ir jai labai padejo)
Mano spaudimas ir prie zemesniu, viena kart nukrito iki 90/50 tai reikejo greitosios, nes visai nepaejau, kadangi buvo labai silpna , svaigo galva:(, o kita kart nukritus spaudimui isgeriau brendzio 50 ir greitai susitvarke
Mano spaudimas ir prie zemesniu, viena kart nukrito iki 90/50 tai reikejo greitosios, nes visai nepaejau, kadangi buvo labai silpna , svaigo galva:(, o kita kart nukritus spaudimui isgeriau brendzio 50 ir greitai susitvarke
juk galvą gali skaudėti ir ne dėl spaudimo...
kai būna aukštas spaudimas - galvą skauda pakaušyje, toks spaudžiantis-pulsuojantis skausmas... tikrai nemanau, kad Jums toks skausmas...
Išgerkit 2 tabletes paracetamolio ir džiaukitės kad galvos skaumas praėjo...
kai būna aukštas spaudimas - galvą skauda pakaušyje, toks spaudžiantis-pulsuojantis skausmas... tikrai nemanau, kad Jums toks skausmas...
Išgerkit 2 tabletes paracetamolio ir džiaukitės kad galvos skaumas praėjo...
Aciu uz patarimus.Gal ir keistai skamba ,kad kai toks spaudimas gali skudet pakausi ,bet yra kaip yra .Juk isgerus paracetamolio spaudimas nenukris.Negeriu vaistu spaudimui mazinti,arbatos kokios melisu ,tai nukrenta spaudimas, atleidzia ir galva.
O beje, kodel paracetamolis,seniai jau ji primirsus.O gal jis geriau nei koks ibuprofenas,tarkim?
O beje, kodel paracetamolis,seniai jau ji primirsus.O gal jis geriau nei koks ibuprofenas,tarkim?
na, skrandžiui tai tikrai geriau paracetamolis.. piniginei irgi.
man asmeniškai, ir daug kam iš mano pažistamų, ibuprofenas visai neveikia.
Šiaip negaliu pasakyti kas geriau - kiekvienas turi rasti savo vaistą, svarbu rinktis turinti mažiau turintį pašalinių reiškinių.
Paracetamolis vis dėl to yra vaistas ne tik nuo temperatūros, bet ir nuo skausmo.
man asmeniškai, ir daug kam iš mano pažistamų, ibuprofenas visai neveikia.
Šiaip negaliu pasakyti kas geriau - kiekvienas turi rasti savo vaistą, svarbu rinktis turinti mažiau turintį pašalinių reiškinių.
Paracetamolis vis dėl to yra vaistas ne tik nuo temperatūros, bet ir nuo skausmo.
O as turiu labai bloga patirty su paracetamoliu, juo "pasigydziusi " savaite- susirgau toksiniu hepatitu ir ligonineje gavau yspejima,kad tai vaistas labai kenkiantis kepenims...va..kaip buna