Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(kavenska @ 2007 05 08, 11:25)
Jau gali grauzt nagus, ragdoll'u buvo, du 4u.gif

Pamiršau paklaust, o regdolai iš Lenkijos buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 05 08, 14:45)
Pamiršau paklaust, o regdolai iš Lenkijos buvo? ax.gif

Aha 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 05 08, 14:42)
Kokia cia paslaptis -150Eur

Ir su dokumentais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 05 08, 15:56)

O gal pameni, iš kurių veislynų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 05 08, 15:12)
Ir su dokumentais?  blink.gif

Na kad parodose be dokumentu neparduoda, kiek as zinau ax.gif is veislyno Imperious Glory, Baltarusija.

Papildyta:
QUOTE(susivėlusi @ 2007 05 08, 15:15)
O gal pameni, iš kurių veislynų? blush2.gif

Is Kociszarm 4u.gif
Atsakyti
Kavenska, kaip sekasi tavo regdoliukei? smile.gif Kaip sugyvena su naująja drauge? Gal turi kokią nuotrauką su abiem katytėm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 06 15, 08:19)
Kavenska, kaip sekasi tavo regdoliukei? smile.gif Kaip sugyvena su naująja drauge? Gal turi kokią nuotrauką su abiem katytėm? ax.gif

Mano mergaites gyvena labai graziai, viena be kitos negali, didzioji maliavka labai globoja, po kelis kart i diena visa isprausia, o vakarais po visa nama laksto, sanariukus mankstina lotuliukas.gif

[attachmentid=101533]
[attachmentid=101534]
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 06 15, 11:24)
Mano mergaites gyvena labai graziai, viena be kitos negali, didzioji maliavka labai globoja, po kelis kart i diena visa isprausia, o vakarais po visa nama laksto, sanariukus mankstina lotuliukas.gif

Oi. Oi. Nu koks grožis... Man reiktų užsikoduot nuo šito puslapio, bet negaliu... blush2.gif

O kaip mažoji, draugingesnė pasidarė, kai priprato? Ar daugiau draugystės Dafnė rodo? ax.gif
Tiesa, dar apie plaukus norėjau paklaust - ar sunku prižiūrėt, ar daug šeriasi?
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 06 15, 10:40)
Oi. Oi. Nu koks grožis... Man reiktų užsikoduot nuo šito puslapio, bet negaliu... blush2.gif

O kaip mažoji, draugingesnė pasidarė, kai priprato? Ar daugiau draugystės Dafnė rodo? ax.gif
Tiesa, dar apie plaukus norėjau paklaust - ar sunku prižiūrėt, ar daug šeriasi?

Plauku stygio tikrai nejauciu lotuliukas.gif sukuoju, sukuoju, ale mazai padeda, su tamsiai drabuziais ant ranku kaciu neimu, nors tikrai nera taip, kad plaukai visuose kampuose.
Mazoji irgi labai fainulka, meilumu net Dafne pralenkia, ryte tiek murkia, trinasi, man ant pilvo uzlipa ir nenuvarysi kol meiles priepuolis nepraeis ir nebus visa isglostyta wub.gif
Atsakyti
doh.gif Perskaičiau visą temą... Ir ką - ogi pati užsimaniau tokios.... wub.gif doh.gif Palyginau charakteri su savo rainiukės. blush2.gif Negerai aišku taip mąstyt, bet manoji tokia "kaimietė", kartais grubi būna, nagus naudoja visur, į lovą pamiegoti kartu neateina... verysad.gif Ir užpavydėjau ragdoll'iukės wub.gif Nooooriu cray.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[attachmentid=104610]

[attachmentid=104609]

[attachmentid=104611]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 13 liepos 2007 - 12:45