Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(kavenska @ 2007 05 04, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai kad ten angliskai parasyta tongue.gif
Bet jau kaina  blink.gif  bliamba, butu zlotais net nemastyciau g.gif

Nu jo, tiksliai, iš šitos nuorodos angliškai atsidaro. O kodėl man iš pradžių lenkiškai rodė? blink.gif blink.gif
O tai kaina ne zlotais? unsure.gif Aš kažkaip net nesuabejojau, kad zlotai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 05 04, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai kad ten angliskai parasyta tongue.gif
Bet jau kaina  blink.gif  bliamba, butu zlotais net nemastyciau g.gif

Ten galima pasirinkti kalba...Bet ir angliskame ir lenkiskame variante_ta pati kaina, o valiuta neivardyta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2007 05 04, 14:57)
Ten galima pasirinkti kalba...Bet ir angliskame ir lenkiskame variante_ta pati kaina, o valiuta neivardyta  g.gif  g.gif  g.gif

Nereikia ir vardint, as kai ieskojau savo katytes Lenkijoj buvau radus kaciuka, veisles broka, tai ir tai uz ji 500Eur prase, o cia toks fainulka, aisku kad eurais verysad.gif noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 05 04, 21:08)
Nereikia ir vardint, as kai ieskojau savo katytes Lenkijoj buvau radus kaciuka, veisles broka, tai ir tai uz ji 500Eur prase, o cia toks fainulka, aisku kad eurais verysad.gif  noriu doh.gif

O tu parašyk meilą, maža ką, o vdrug ten zlotai, gi puslapis tai lenkiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 05 05, 08:46)
O tu parašyk meilą, maža ką, o vdrug ten zlotai, gi puslapis tai lenkiškas mirksiukas.gif

Parasiau, tik atsakymo dar nesulaukiau, bet geriau ir neatrasytu g.gif tik ka perskaiciau temele "nekastruotas katinas. Kaip laikyti?" Susivelusi, na butum tu cia man iprudinusi doh.gif thumbup.gif , eina sau, o man durnai ir i galva nebutu ateje, as Jautis, uzsinoriu-turiu-galvoju veliau biggrin.gif gal mes geriau DRAUGES paieskosim, o pas berniukus i svecius vaziuosim thumbup.gif O gal tamsta zada mums jaunikaiti isigyt? drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 05 05, 15:25)
Parasiau, tik atsakymo dar nesulaukiau, bet geriau ir neatrasytu  g.gif  tik ka perskaiciau temele "nekastruotas katinas. Kaip laikyti?" Susivelusi, na butum tu cia man iprudinusi doh.gif  thumbup.gif , eina sau, o man durnai ir i galva nebutu ateje, as Jautis, uzsinoriu-turiu-galvoju veliau biggrin.gif gal mes geriau DRAUGES paieskosim, o pas berniukus i svecius vaziuosim thumbup.gif  O gal tamsta zada mums jaunikaiti isigyt? drinks_cheers.gif

Nea biggrin.gif Jeigu ir pavyks kada regdolą įsigyt, tai bent pakolkas planuojam tik kastruotą arba sterilizuotą katuką turėt, veisimu užsiimt nenoriu blush2.gif
Reikia ir man paskaityt, ką aš tokio gero ten bandžiau įsūdyt biggrin.gif Bet žinok, aš su gerais norais, galvojau, kad nieko baisaus nebūtų, jeigu porelė kartu gyvena, gi katinui nėr ko sienom eit, viskas šalia biggrin.gif

Gal kas buvot parodoj savaitgalį Vilniuj? Nematėt, regdolų nebuvo atvežę? ax.gif
(jeigu buvo regdolai, turbūt nagus ir ragus nusigraušiu, kad nepavyko nueit frusty.gif )
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 05 08, 09:31)
Gal kas buvot parodoj savaitgalį Vilniuj? Nematėt, regdolų nebuvo atvežę?  ax.gif
(jeigu buvo regdolai, turbūt nagus ir ragus nusigraušiu, kad nepavyko nueit frusty.gif )

Jau gali grauzt nagus, ragdoll'u buvo, du 4u.gif
Man nieko lenkai neatrase, bet ir nereikia, kadangi sestadienio parodoj nebuvo pirkt mazu ragdolliuku, tai nusipirkom Nevos Maskaradine (Sibiro) katyte wub.gif
Papildyta:
[attachmentid=97382]
Atsakyti
Kaip Dafnė priėmė kolegę? smile.gif
Atsakyti
kavenska, niu laaaabai kokia grazute wub.gif
kiek jai laiko?koki vardeli jau turi ar dar rinksit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 05 08, 11:13)
Kaip Dafnė priėmė kolegę? smile.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2007 05 08, 11:16)
kavenska, niu laaaabai kokia grazute  wub.gif
kiek jai laiko?koki vardeli jau turi ar dar rinksit? ax.gif

Varda tai vaikai ta pacia minute sugalvojo - Zara biggrin.gif 3,5 menesio.
Dafnyte tai mano auksine, lenda prie jos, vis bando palaizyt, o maliavka snypscia, urzgia, visiskai ne ragdollas biggrin.gif

P.S. Na va, lenkai atrase - euriukai doh.gif galutine kaina 1200. Eina sau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 08 gegužės 2007 - 11:25

P.S. Na va, lenkai atrase - euriukai doh.gif galutine kaina 1200. Eina sau doh.gif
[/quote]
O kiek uz Nevos Maskaradine mokejai, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 05 08, 11:32)
O kiek uz Nevos Maskaradine mokejai, jei ne paslaptis?  mirksiukas.gif

Kokia cia paslaptis -150Eur
Atsakyti