Na ir grozis situ katyciu.. kiek supratau , Lietuvoje tai reta veisle?
Mano zydraakis angelas smarkiai paaugo:
[attachmentid=93882]
[attachmentid=93884]
[attachmentid=93885]
[attachmentid=93882]
[attachmentid=93884]
[attachmentid=93885]
Oi, kavenska, mane pavydas jama Ar ir charakteris vis dar angeliškas, ne tik išvaizda?
Laukiu nesulaukiu, kada kačiukų turėsit
QUOTE(susivėlusi @ 2007 04 12, 08:16)
Oi, kavenska, mane pavydas jama Ar ir charakteris vis dar angeliškas, ne tik išvaizda?
Velniukas-angeliukas pats svelniausias, mieliausias ir minksciausias gyvunas pasaulyje, bet ir dukt moka, tik be nuostoliu, galetu jau ir kokia vaza sudauzyt, na koks cia katinas
nu tikrai nesvietiško grožio tavo katytė
QUOTE(ju gagaga @ 2007 04 13, 08:51)
nu tikrai nesvietiško grožio tavo katytė
labai aciu
As cia vien beziuredama i nuotraukas lydausi
Iš arti šitą grožį turėjau progą pamatyti parodoje Lenkijoje ir likau pakerėta dideli pliušinukai
nu koks panasus i mano Timuka Kas nori netikru Regdolu, tai pas mane auga cieli 4 Jiems dar tik savaite. Tik nepulkit dabar, kodel veisiu neveislinius Tai ivyko netycia ir daugiau nepasikartos Bet uztai yra proga isigyti grazu katuka, kam nereikalingi dokumentai.
Papildyta:
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
QUOTE(glossi @ 2007 04 25, 13:27)
nu koks panasus i mano Timuka Kas nori netikru Regdolu, tai pas mane auga cieli 4 Jiems dar tik savaite. Tik nepulkit dabar, kodel veisiu neveislinius Tai ivyko netycia ir daugiau nepasikartos Bet uztai yra proga isigyti grazu katuka, kam nereikalingi dokumentai.
Visai tu čia ne į temą, rašyk skelbimuose, kas būtų, jei kokį pliką katiną sfinksų temoje pasiūlytų?
QUOTE(happy_mammy @ 2007 04 27, 11:34)
Visai tu čia ne į temą, rašyk skelbimuose, kas būtų, jei kokį pliką katiną sfinksų temoje pasiūlytų?
QUOTE(happy_mammy @ 2007 04 27, 12:34)
Kodel gi ne i tema.Prie ko cia pliksiai.Ji ir pasiulis kitur,nepergyvenk.O jei kaciukai panasus i sia veisle,todel ir parase zmogus.Nieko blogo tame nematau.Idomu,kaip pati pasielgtum.Manau,cia zmoniu reikalas,kokius kaciukus sau rinktis.