Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

Na ir grozis situ katyciu.. wub.gif kiek supratau , Lietuvoje tai reta veisle? g.gif
Atsakyti
Mano zydraakis angelas wub.gif smarkiai paaugo:

[attachmentid=93882]

[attachmentid=93884]

[attachmentid=93885]
Atsakyti
Oi, kavenska, mane pavydas jama blush2.gif Ar ir charakteris vis dar angeliškas, ne tik išvaizda?
Laukiu nesulaukiu, kada kačiukų turėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 04 12, 08:16)
Oi, kavenska, mane pavydas jama blush2.gif Ar ir charakteris vis dar angeliškas, ne tik išvaizda?
Laukiu nesulaukiu, kada kačiukų turėsit mirksiukas.gif

Velniukas-angeliukas wub.gif pats svelniausias, mieliausias ir minksciausias wub.gif gyvunas pasaulyje, bet ir dukt moka, tik be nuostoliu, galetu jau ir kokia vaza sudauzyt, na koks cia katinas lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tikrai nesvietiško grožio tavo katytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ju gagaga @ 2007 04 13, 08:51)
nu tikrai nesvietiško grožio tavo katytė  wub.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
As cia vien beziuredama i nuotraukas lydausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iš arti šitą grožį turėjau progą pamatyti parodoje Lenkijoje ir likau pakerėta 4u.gif dideli pliušinukai wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif nu koks panasus i mano Timuka tongue.gif Kas nori netikru Regdolu, tai pas mane auga cieli 4 biggrin.gif Jiems dar tik savaite. Tik nepulkit dabar, kodel veisiu neveislinius blush2.gif Tai ivyko netycia ir daugiau nepasikartos schmoll.gif Bet uztai yra proga isigyti grazu katuka, kam nereikalingi dokumentai.
Papildyta:

[/quote]
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 25 balandžio 2007 - 12:27
QUOTE(glossi @ 2007 04 25, 13:27)
bigsmile.gif nu koks panasus i mano Timuka tongue.gif Kas nori netikru Regdolu, tai pas mane auga cieli 4  biggrin.gif Jiems dar tik savaite. Tik nepulkit dabar, kodel veisiu neveislinius  blush2.gif Tai ivyko netycia ir daugiau nepasikartos  schmoll.gif Bet uztai yra proga isigyti grazu katuka, kam nereikalingi dokumentai.

Visai tu čia ne į temą, rašyk skelbimuose, kas būtų, jei kokį pliką katiną sfinksų temoje pasiūlytų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy_mammy: 27 balandžio 2007 - 10:36
QUOTE(happy_mammy @ 2007 04 27, 11:34)
Visai tu čia ne į temą, rašyk skelbimuose, kas būtų, jei kokį pliką katiną sfinksų temoje pasiūlytų?

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(happy_mammy @ 2007 04 27, 12:34)

Kodel gi ne i tema.Prie ko cia pliksiai.Ji ir pasiulis kitur,nepergyvenk.O jei kaciukai panasus i sia veisle,todel ir parase zmogus.Nieko blogo tame nematau.Idomu,kaip pati pasielgtum.Manau,cia zmoniu reikalas,kokius kaciukus sau rinktis.
Atsakyti