Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

O kaip ji šiaip likus namie viena elgiasi? Neliūdi, nedepresuoja? Šunybių, sorry, katinybių, nekrečia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 02 22, 00:03)
O kaip ji šiaip likus namie viena elgiasi? Neliūdi, nedepresuoja? Šunybių, sorry, katinybių, nekrečia? smile.gif

Viena niekada nebuna, su suniu pasilieka smile.gif , o kadangi suo senas, "miegantis", tai ir katyte vis randam prie jo prigulusia ir miegancia.
Apie "katinybes" negaliu nieko papasakoti, matyt tokia veisle "angeliska", na nieko-nieko-nieko blogo nepridare, nei ka numete, nei ka sudauze, na gal tik jukos lapus biski papleso, bet apie tai net rasyt juokinga, dzin man ta juka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šita veisle aš irgi jau seniai domėjausi.
kavenska, kiek jums kainavo šitas "gyvas žaisliukas"? mirksiukas.gif . Kiek skaičiau apie Ragdoll veislę, tai mane stebino jų nepaprastas ramumas, iš jūsų atsiliepimų supratau, kad tai iš tikrųjų ramybės įsikūnijimas, bet gal nėra tokios tinginikės kaip persų katės, kurios snaudžia ir snaudžia?
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 02 23, 19:17)
Šita veisle aš irgi jau seniai domėjausi.
kavenska, kiek jums kainavo šitas "gyvas žaisliukas"? mirksiukas.gif . Kiek skaičiau apie Ragdoll veislę, tai mane stebino jų nepaprastas ramumas, iš jūsų atsiliepimų supratau, kad tai iš tikrųjų ramybės įsikūnijimas, bet gal nėra tokios tinginikės kaip persų katės, kurios snaudžia ir snaudžia?

Visiska tinginuke smile.gif tai tikrai nera, nors snaudzia irgi nemazai, bet uzeina ir tokie "siautuliukai", tuomet laksto po namus su mazu minkstu kamuoliuku, visai kaip suniukas, isikanda, atsinesa, vel paleidzia ir bega is paskos, o jei dar kas kamuoliuka meto - visai smagu buna biggrin.gif O jei nemiega ir neduksta, tuomet visur dalyvauja: tu i vonia - ir jai ten reikia, sukies virtuveje - sedi ant kedes, stebi, dirbi prie kompo - uzlipa ant stalo, atsigula, uodega ant klaviaturos lotuliukas.gif Dar labai miegsta suns uodega "medziot" smile.gif
O kainavo 1 eura, su nuliukais zinoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 02 24, 08:54)
Visiska tinginuke  smile.gif tai tikrai nera, nors snaudzia irgi nemazai, bet uzeina ir tokie "siautuliukai", tuomet laksto po namus su mazu minkstu kamuoliuku, visai kaip suniukas, isikanda, atsinesa, vel paleidzia ir bega is paskos, o jei dar kas kamuoliuka meto - visai smagu buna  biggrin.gif O jei nemiega ir neduksta, tuomet visur dalyvauja:  tu i vonia - ir jai ten reikia, sukies virtuveje - sedi ant kedes, stebi, dirbi prie kompo - uzlipa ant stalo, atsigula, uodega ant klaviaturos lotuliukas.gif  Dar labai miegsta suns uodega "medziot"  smile.gif
O kainavo 1 eura, su nuliukais zinoma rolleyes.gif

Aš taip pat skaičiau, kad skudurinukės labai meilios ir draugiškos. Pati šiek tiek užsiiminėjau rusų melsvųjų veisimu, tai nemažai nuostolių man jie pridarydavo, todėl jei kada ir laikysime katinėlį (ne katę), tai tik ramesnio būdo, o persai ir egzotai man neįdomūs schmoll.gif . Tai va, kartais ir pasvajoju apie skudurinukę ax.gif .
O kainytė tai ko gero pridėjus tris nuliukus, ar taip?
Atsakyti
Kavenska, ne iš šito veislyno vežėtės katytę? ax.gif
Beje, o koks jos vardas tai ir neparašei, ar aš pražiopsojau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 02 25, 17:47)
Kavenska, ne iš šito veislyno vežėtės katytę? ax.gif
Beje, o koks jos vardas tai ir neparašei, ar aš pražiopsojau? unsure.gif

Prazioplinai biggrin.gif Ne, maniske is kito veislyno. Rasiau 2 psl. :

QUOTE(kavenska @ 2006 11 10, 21:44)

Kam idomu -

Ragdoll

mano maziukes vardas Daphne Danceheart (is D vados)

Papildyta:
QUOTE(vene @ 2007 02 24, 12:19)

O kainytė tai ko gero pridėjus tris nuliukus, ar taip?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 25 vasario 2007 - 20:27
QUOTE(kavenska @ 2007 02 25, 21:28)
Prazioplinai  biggrin.gif

blush2.gif
Tai vardo nekeitėt, šaukiat tuo dokumentiniu vardu?
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 02 26, 13:28)
blush2.gif
Tai vardo nekeitėt, šaukiat tuo dokumentiniu vardu?

Ne, nekeitem, Dafnyte wub.gif Sunims tai visiems keitem, netiko biggrin.gif , o katei labai prilipo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 26 vasario 2007 - 13:51
Kavenska, nu dar pamūčinsiu biggrin.gif - gal pas tave yra likusios kokios nuorodos į regdolų veislynus? Minėjai, kad ir Lenkijoj buvai kažką susiradus... Pasidalink info, a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 02 26, 16:55)
Kavenska, nu dar pamūčinsiu biggrin.gif - gal pas tave yra likusios kokios nuorodos į regdolų veislynus? Minėjai, kad ir Lenkijoj buvai kažką susiradus... Pasidalink info, a? blush2.gif

Lenkijoj:

http://www_kociszarm_com/

http://www.goldpartner.pl

http://www.ragbri.republika.pl/

Slovakijoj:

http://www.ragdoll.sk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 26 vasario 2007 - 17:31
Labai ačiū smile.gif
Atsakyti