Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

dara, sveikinu, o tėvelis tas pats kaip ir praeitos vados?
Atsakyti
thumbup.gif kokios smagios zinios !
Sveikinimai busimai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baisiai baisulingai noreciau antro ragdollo ax.gif ir labiausiai meilybes berniuko wub.gif
Mano mergytei siandien kaip tik 7 menesiukai sukako, jau isgijo po operacijos bei charakteris visiskai antiragdoliskas doh.gif Meilumo nulis, kandziojasi ir visiska kate karaliene namuose, kuriai mes tik aptarnaujantis personalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 01 20, 12:21)
dara, sveikinu, o tėvelis tas pats kaip ir praeitos vados?

Ačiū 4u.gif
taip, tas pats tėvelis, labai jau sunku mums prisitaikyti prie tų retų morčiavimų...Kai vietoj kavalierius, o dar tarpusavio toks sutarimas wub.gif nusprendėm niekur nevežioti...
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2015 01 20, 15:55)
thumbup.gif  kokios smagios zinios !
Sveikinimai busimai mamytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Baisiai baisulingai noreciau antro ragdollo  ax.gif  ir labiausiai meilybes berniuko  wub.gif
Mano mergytei siandien kaip tik 7 menesiukai sukako, jau isgijo po operacijos bei charakteris visiskai antiragdoliskas  doh.gif  Meilumo nulis, kandziojasi ir visiska kate karaliene namuose, kuriai mes tik aptarnaujantis personalas  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Keista g.gif Gal paaugusi aprims g.gif
Atsakyti
Aš jau bijau pagalvoti, kas bus, kai aš mergą parsivešiu ir nebus su kuo kergti biggrin.gif Greičiausiai skraidinsiu atgal iš kur pirkau, kad ten ir sukergtų biggrin.gif Nes auginti nekastruotą katiną - reikia sąlygų...
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 01 21, 13:06)
Aš jau bijau pagalvoti, kas bus, kai aš mergą parsivešiu ir nebus su kuo kergti biggrin.gif Greičiausiai skraidinsiu atgal iš kur pirkau, kad ten ir sukergtų biggrin.gif Nes auginti nekastruotą katiną - reikia sąlygų...

Čia galvosūkis... Na, bet gal tu dar neskubėsi? Gal iki to laiko čia atsiras geras katinukas?
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2015 01 21, 18:05)
Čia galvosūkis... Na, bet gal tu dar neskubėsi? Gal iki to laiko čia atsiras geras katinukas?

o kas negerai su Lt gyvenanciu katinuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2015 01 21, 19:05)

Nemanau, kad dar kas atsiveš tokį, kuris patenkintų mano skonį ir lūkesčius, nes noriu tik geriausio iš geriausio biggrin.gif Todėl ir taupau dabar kaip pašėlus, kad išeitų pradžioje merga, o paskui pirmam kergimui irgi taupysiu biggrin.gif
Atsakyti
Turim 3 mažylius 4u.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2015 01 22, 09:42)
o kas negerai su Lt gyvenanciu katinuku?  ax.gif

Viskas su juo gerai ir puiku, tik parodoms kai kas bigsmile.gif nori pačios aukščiausios kokybės, ir katino, ir katės super duper biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 10:49)
Turim 3 mažylius  4u.gif  wub.gif

Papildyta:
Viskas su juo gerai ir puiku, tik parodoms kai kas  bigsmile.gif  nori pačios aukščiausios kokybės, ir katino, ir katės super duper  biggrin.gif .

wub.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dar nesimato kokia lytis mazyliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 02 08, 11:57)
wub.gif  sveikinimai dideliausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
dar nesimato kokia lytis mazyliu?  ax.gif

Ačiū wub.gif Du berniukai, viena mergytė. Nors mano patirtis menka, tai vienas berniukas mergyte gali pavirsti lotuliukas.gif

Tikiuosi, kaip ir pernai, man Toumei padės lytį nustatyti... smile.gif

B'ena O kaip jūsų džiaugsmelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 08 vasario 2015 - 12:37
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 12:30)
Ačiū  wub.gif  Du berniukai, viena mergytė. Nors mano patirtis menka, tai vienas berniukas mergyte gali pavirsti  lotuliukas.gif

Kaip Jusu cepelinukai auga? Idomu kokiu spalvu bus smile.gif O kada jau pasimato?
Maniske gerai, auga kaip ant mieliu, jei taip ir toliau, tai bus liutas biggrin.gif Bet cia tikriausiai tik man taip atrodo, dabar 7 su puse menesio ir sveria link 4,5 kg. Nors as ir beveik visuomet namuose, bet manau mano draugijos nebepakanka ir pradedu galvoti apie antra kate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 13:30)
Ačiū  wub.gif  Du berniukai, viena mergytė. Nors mano patirtis menka, tai vienas berniukas mergyte gali pavirsti  lotuliukas.gif

Atsiųsk man pauodegių foto, pasižiūrėsim biggrin.gif Nes paskui kaip užaugs kailis, bus dar sunkiau supratsi ir surasti ... lotuliukas.gif blush2.gif

Aš su veisėja susirašiau, kad ant vasaros galbūt jau gims mano išsvajota vėžliukė... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti