dara, sveikinu, o tėvelis tas pats kaip ir praeitos vados?
kokios smagios zinios !
Sveikinimai busimai mamytei
Baisiai baisulingai noreciau antro ragdollo ir labiausiai meilybes berniuko
Mano mergytei siandien kaip tik 7 menesiukai sukako, jau isgijo po operacijos bei charakteris visiskai antiragdoliskas Meilumo nulis, kandziojasi ir visiska kate karaliene namuose, kuriai mes tik aptarnaujantis personalas
Mano mergytei siandien kaip tik 7 menesiukai sukako, jau isgijo po operacijos bei charakteris visiskai antiragdoliskas Meilumo nulis, kandziojasi ir visiska kate karaliene namuose, kuriai mes tik aptarnaujantis personalas
QUOTE(Toumei @ 2015 01 20, 12:21)
dara, sveikinu, o tėvelis tas pats kaip ir praeitos vados?
Ačiū
taip, tas pats tėvelis, labai jau sunku mums prisitaikyti prie tų retų morčiavimų...Kai vietoj kavalierius, o dar tarpusavio toks sutarimas nusprendėm niekur nevežioti...
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2015 01 20, 15:55)
kokios smagios zinios !
Ačiū
Keista Gal paaugusi aprims
Aš jau bijau pagalvoti, kas bus, kai aš mergą parsivešiu ir nebus su kuo kergti Greičiausiai skraidinsiu atgal iš kur pirkau, kad ten ir sukergtų Nes auginti nekastruotą katiną - reikia sąlygų...
QUOTE(Toumei @ 2015 01 21, 13:06)
Aš jau bijau pagalvoti, kas bus, kai aš mergą parsivešiu ir nebus su kuo kergti Greičiausiai skraidinsiu atgal iš kur pirkau, kad ten ir sukergtų Nes auginti nekastruotą katiną - reikia sąlygų...
Čia galvosūkis... Na, bet gal tu dar neskubėsi? Gal iki to laiko čia atsiras geras katinukas?
QUOTE(dara @ 2015 01 21, 18:05)
Čia galvosūkis... Na, bet gal tu dar neskubėsi? Gal iki to laiko čia atsiras geras katinukas?
o kas negerai su Lt gyvenanciu katinuku?
QUOTE(dara @ 2015 01 21, 19:05)
Nemanau, kad dar kas atsiveš tokį, kuris patenkintų mano skonį ir lūkesčius, nes noriu tik geriausio iš geriausio Todėl ir taupau dabar kaip pašėlus, kad išeitų pradžioje merga, o paskui pirmam kergimui irgi taupysiu
Turim 3 mažylius
Papildyta:
Viskas su juo gerai ir puiku, tik parodoms kai kas nori pačios aukščiausios kokybės, ir katino, ir katės super duper .
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2015 01 22, 09:42)
o kas negerai su Lt gyvenanciu katinuku?
Viskas su juo gerai ir puiku, tik parodoms kai kas nori pačios aukščiausios kokybės, ir katino, ir katės super duper .
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 10:49)
Turim 3 mažylius
Papildyta:
Papildyta:
sveikinimai dideliausi
dar nesimato kokia lytis mazyliu?
QUOTE(B'ena @ 2015 02 08, 11:57)
Ačiū Du berniukai, viena mergytė. Nors mano patirtis menka, tai vienas berniukas mergyte gali pavirsti
Tikiuosi, kaip ir pernai, man Toumei padės lytį nustatyti...
B'ena O kaip jūsų džiaugsmelis?
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 12:30)
Ačiū Du berniukai, viena mergytė. Nors mano patirtis menka, tai vienas berniukas mergyte gali pavirsti
Kaip Jusu cepelinukai auga? Idomu kokiu spalvu bus O kada jau pasimato?
Maniske gerai, auga kaip ant mieliu, jei taip ir toliau, tai bus liutas Bet cia tikriausiai tik man taip atrodo, dabar 7 su puse menesio ir sveria link 4,5 kg. Nors as ir beveik visuomet namuose, bet manau mano draugijos nebepakanka ir pradedu galvoti apie antra kate
QUOTE(dara @ 2015 02 08, 13:30)
Atsiųsk man pauodegių foto, pasižiūrėsim Nes paskui kaip užaugs kailis, bus dar sunkiau supratsi ir surasti ...
Aš su veisėja susirašiau, kad ant vasaros galbūt jau gims mano išsvajota vėžliukė...