Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

DARA clap.gif Nuosirdziausi sveikinimai sulaukus mazyliu. O jau ju grozis wub.gif nepakartojami mazyliai wub.gif
Dziaugiuosi kad atsiranda vis nauju veislynu, nes ragdoliukai verti, kad ju butu kuo daugiau Lietuvoj ir ne tik. As irgi svajoju, kad kai pastatysim nama, tai butinai bus bent du ragdoliukai. jau net projektuojant nama su vyru snekam, kaip ilga kolidoriaus siena pritaikyti kaciuku dziaugsmui: sleptuvem, landynem, karstyklem ir t.t rolleyes.gif Nors kaip kavenska sake, svarbiausia didele lova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodykliuke @ 2014 03 07, 14:55)
DARA clap.gif Nuosirdziausi sveikinimai sulaukus mazyliu. O jau ju grozis wub.gif  nepakartojami mazyliai wub.gif 
Dziaugiuosi kad atsiranda vis nauju veislynu, nes ragdoliukai verti, kad ju butu kuo daugiau Lietuvoj ir ne tik. As irgi svajoju, kad kai pastatysim nama, tai butinai bus bent du ragdoliukai. jau net projektuojant nama su vyru snekam, kaip ilga kolidoriaus siena pritaikyti kaciuku dziaugsmui: sleptuvem, landynem, karstyklem ir t.t rolleyes.gif  Nors kaip kavenska sake, svarbiausia didele lova thumbup.gif

Ačiū už gražius žodžius. Kaip tik šį savaitgalį liūdnasis momentas- mažyliai, sulaukę 3 mėn ir 1 savaitės iškeliauja pas šeimininkus. Jų laukia nuostabūs žmonės, bet mums liūdna... Na, vienas bus labai netoli- mūsų draugų šeimoje, aš net į parodas jį vežiosiu, bet trys kiti... Kiekvienas su savitu charakteriu, visi skirtingi... Tikiuosi, kad ir kitiems jie atneš tiek laimės, kiek mums kasdien dovanoja mūsų katytė wub.gif
https://scontent-b-f...403862378_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2014 03 07, 16:29)
Tikiuosi, kad ir kitiems jie atneš tiek laimės, kiek mums kasdien dovanoja mūsų katytė wub.gif
https://scontent-b-f...403862378_n.jpg

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif net susigraudinau koks grožis, nuostabūs kleckai wub.gif Sėkmės mažyliams naujuose namuose, gaila, kad sau nepasilikot bent vieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 03 13, 13:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif net susigraudinau koks grožis, nuostabūs kleckai wub.gif Sėkmės mažyliams naujuose namuose, gaila, kad sau nepasilikot bent vieno ax.gif

Ačiū, jaučiu, jūs tą patį išgyvenot... Kaip gaila, kad savo gražuolio Adonio nepasilikot, kaip suprantu, "vyriškumus" prikirpot, o man taip reikia jaunuolio kitam kartui... Na, yra dar laiko, gal atsiras...
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2014 03 13, 21:20)
Ačiū, jaučiu, jūs tą patį išgyvenot... Kaip gaila, kad savo gražuolio Adonio nepasilikot, kaip suprantu, "vyriškumus" prikirpot, o man taip reikia jaunuolio kitam kartui... Na, yra dar laiko, gal atsiras...

Mes pasilikom katytę, o Adonis pas labai gerus draugus, tad liūdna nebuvo. Gaila, bet vaikučių jis neturės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 03 14, 10:35)
Mes pasilikom katytę, o Adonis pas labai gerus draugus, tad liūdna nebuvo. Gaila, bet vaikučių jis neturės ax.gif

Mes irgi geriems draugams savo kreminį Arno atidavėm, į parodą planuojam kartu su mamyte vežtis biggrin.gif Taigi irgi matom wub.gif O vadą dar planuojat? Rašausi į eilę katinukui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai niekaip neišsideru su viena veisėja, kad parduotų man kačiuką ar katytę veisimui, labai sunkiai bendraujantis žmogus, turi visko traukti ir klausinėti po 100 kart, kol sugeba, ką atrašyti... Jau pradedu galvoti, kad arba nelemta man turėti ragdoliuką, arba reikės kreiptis į kitus veislynus, nors apie šitą svajojau jau ne pirmi metai, bet, matyt, turi tiek susidomėjusių ir tiek daug laukiančių eilėje, kad aš neįdomi.
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2014 03 14, 12:22)
O vadą dar planuojat? Rašausi į eilę katinukui  mirksiukas.gif

Dara, labai gaila, bet mano abi katytės jau niekada nebus mamytėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 03 17, 07:50)
Dara, labai gaila, bet mano abi katytės jau niekada nebus mamytėmis  ax.gif

Tikrai labai gaila verysad.gif galvoju apie antrą katytę, norėčiau mitted , su baltom kojinaitėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2014 03 25, 21:00)
Tikrai labai gaila  verysad.gif  galvoju apie antrą katytę, norėčiau mitted , su baltom kojinaitėm biggrin.gif

Man mitted irgi labai gražu, anksčiau bikolorai kažkaip labiausiai patiko, bet dabar geras mitted atrodo pasaka wub.gif Gaila, kad tik finansiškai neįperkami tie skandinavijos ragdolai lotuliukas.gif Gal kada nors, kai laimėsiu milijoną prisijungsiu prie tavo gretų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 03 26, 15:47)
Man mitted irgi labai gražu, anksčiau bikolorai kažkaip labiausiai patiko, bet dabar geras mitted atrodo pasaka wub.gif Gaila, kad tik finansiškai neįperkami tie skandinavijos ragdolai lotuliukas.gif Gal kada nors, kai laimėsiu milijoną prisijungsiu prie tavo gretų thumbup.gif

Kai laimėsiu milijoną, statysiu namą savo penkioms katėms ir kaimynai laikys mane lengvai nuprotėjusia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2014 03 26, 20:19)
Kai laimėsiu milijoną, statysiu namą savo penkioms katėms ir kaimynai laikys mane lengvai nuprotėjusia biggrin.gif lotuliukas.gif

Pamiršau pridurti manęs nepažįstantiems- dabar turiu tik vieną katę, norėčiau dar keturių blush2.gif

O vakar skambino vienos katytės, šiandien- katinuko savininkė. Tokių gražių žodžių prisakė apie katinukus, kad net širdis apsalo wub.gif Ir ant rankų guli, ir rytais kalbasi, ir laukia grįžtant, ir švelnūs be galo, ir vaikams net įdrėskę nebuvo... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 26 kovo 2014 - 20:18