Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(rodykliuke @ 2012 10 04, 10:34)
Pas mane i svacius geriau su baltomis kelnemis lotuliukas.gif

pas mus tas pats, bet jau kazkaip nebeerzina smile.gif

QUOTE(rodykliuke @ 2012 10 04, 10:34)
Is tikro as labai norejau veisti ragdoliukus, bet neistveriau katytes morciu, kurie ir jai paciai buvo ne i sveikata. Kartais labai gailiuosi, kad taip ivyko, bet kai pamenu kaip mano numyletine po 10 dienu badaudavo ir kniaukdavo nuo ryto iki ryto, tai  doh.gif Labai pagailo jos

Rodykliuke, pilnai pritariu, tiesiog mano mintys issakytos 4u.gif thumbup.gif
Butent todel ir as savo katytems leidau gyvent ramu "pagalvini" gyvenima, nors iki siol su ilgesiu prisimenu tuos 3 menesius, kai namai buvo pilni kaciuku wub.gif , man tai buvo vienas is smagiausiu gyvenimo momentu wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

norėčiau įsigyti šios veislės katytę (namams). Gal žinote, kas Lietuvoje planuoja turėti kačiukų. Būčiau labai dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
Mes susilaukėm kačiukų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 08 gruodžio 2013 - 11:47
QUOTE(dara @ 2013 12 08, 11:43)
Mes susilaukėm kačiukų  biggrin.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Dara, kaip miela, sveikinu labai wub.gif Kaip jusu veislynas vadinasi, kiek leliuku susilauket 4(?), kas tetis? Viskas labai idomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 08 gruodžio 2013 - 16:18
QUOTE(kavenska @ 2013 12 08, 17:15)
Dara, kaip miela, sveikinu labai  wub.gif Kaip jusu veislynas vadinasi, kiek leliuku susilauket 4(?), kas tetis? Viskas labai idomu drinks_cheers.gif

Ačiū už sveikinimus, iš jūsų gauti ypatingai glosto širdį 4u.gif wub.gif
Veislyno pavadinimą Jaukuma patvirtino tik prieš porą savaičių, tai puslapiuką dar tik rengiam. Tėvelis - Grand International Champion Pearl Dolls All Star iš veislyno Second Sun. Ten jis vienintelis plaukuotas tarp plikų. Taip, gimė 4, mano supratimu 2 berniukai ir 2 mergaitės biggrin.gif . Duosim Europos upių vardus. Mergaitės jau turi- Aitra ir Alcantara, berniukams išrinkti sunkiau, yra daug variantų- Ariege(Ariež), Arno, Allier(Alje), Aidar, Averon, Avon biggrin.gif Svėrė visi daugiau nei po 110 gr, vakar buvo savaitė, tai jau tokie cepelinukai, po 220 ir daugiau sveria, vienas kaip piratas mato viena akim. Turbūt du bus juodi bicolorai, viena mergytė tortie, kaip mama, o dar vienas vaikinas kreminis arba raudonas biggrin.gif Aišku, dar anksti nustatinėti, bet kai kas man padėjo neakivaizdiniu būdu bigsmile.gif Ir pati dar pasiskaitinėjau, tai labai lauksiu klubo įvertinimo ir tikiuosi, kad spėjimus patvirtins.
Labai džiaugiuosi, kad gimdymas buvo lengvas, nes patirties visai neturiu... O ir su morčiavimu yra problemų- mūsų katė morčiavo vos porą kartų per metus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 08 gruodžio 2013 - 16:43
Galiu ir tiesioginiu būdu padėti, kai tik lankytojus priiminėt pradėsi, Daivut biggrin.gif Labai gražūs cepelinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 12 09, 01:05)
Galiu ir tiesioginiu būdu padėti, kai tik lankytojus priiminėt pradėsi, Daivut biggrin.gif Labai gražūs cepelinukai wub.gif

O aš tavo pasiūlymų dėl vardų laukiu 4u.gif Linkstam prie Angur ir Aragon g.gif Ir mergaitės visai neaitrios, mažoji paimta į rankas jau murkia, tai matyt bus Armona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 09 gruodžio 2013 - 16:00
QUOTE(dara @ 2013 12 09, 16:57)
O aš tavo pasiūlymų dėl vardų laukiu  4u.gif Linkstam prie Angur ir Aragon  g.gif Ir mergaitės visai neaitrios, mažoji paimta į rankas jau murkia, tai matyt bus Armona

Gerai tas Armona 4u.gif Ir Angur įdomiai skamba smile.gif Ir man dar Ariege labai fainas wub.gif
Atsakyti
Aragon. Pats stipriausias jau žvelgia į pasaulį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 10 gruodžio 2013 - 21:29
QUOTE(dara @ 2013 12 10, 21:53)
Aragon. Pats stipriausias jau žvelgia į pasaulį  4u.gif

user posted image

bigsmile.gif kokios akytės wub.gif wub.gif Jau kaip Jums užpavydėjau, pats nuostabiausias laikas su mažais kačiukais, stebuklingos Kalėdos wub.gif wub.gif Aukite stiprūs ir gražūs, o aš neakivaizdžiai vėžlinę mergytę į favoritus traukiu, man tortulės pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 13 gruodžio 2013 - 08:44
QUOTE(kavenska @ 2013 12 13, 09:43)
bigsmile.gif  kokios akytės wub.gif  wub.gif  Jau kaip Jums užpavydėjau, pats nuostabiausias laikas su mažais kačiukais, stebuklingos Kalėdos wub.gif  wub.gif  Aukite stiprūs ir gražūs, o aš neakivaizdžiai vėžlinę mergytę į favoritus traukiu, man tortulės pačios gražiausios wub.gif

Ačiū 4u.gif Vėžliukė pati smulkiausia, bet jau dabar matyti, kad charakteris nuostabiausias- dar tik dvi savaitės, o jau murkia rankose, nori būti glostoma ir myluojama, vos priėjus kelia akis į žmogų biggrin.gif Verta būti favorite wub.gif
Atsakyti