Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

kavenska wub.gif
dabar dar labiau gailiuosi, kad mb tada kaciuko neuzsimane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2012 07 27, 10:14)
Amanda wub.gif
Spalvos labai grazios.

aciu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2012 07 27, 15:24)
kavenska  wub.gif
dabar dar labiau gailiuosi, kad mb tada kaciuko neuzsimane biggrin.gif

aha, sam vinovat mirksiukas.gif kaip laikotes, ar turit koki katuka, ar tik "dvikojais" 2.gif dziaugiates? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 28 liepos 2012 - 07:55
QUOTE(kavenska @ 2012 07 25, 12:21)
Truputi prikeliu mirusia temuke ax.gif

Dafne

Dukryte Amanda

Kartu
Dafnes vaikis Adonis

Labai simpatiškos katytės, o aš jau maniau, kad jūs jas kažkam pardavėte ar atidavėte... Labai jau seniai jokių žinių nėra ir parodose matyt neteko. Man Amanda be proto graži smile.gif Ir Adonis smile.gif
O čia mano džiaugsmas- katytė Nokia Ragbur, namuose tiesiog Nokutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2012 08 09, 11:48)
Labai simpatiškos katytės, o aš jau maniau, kad jūs jas kažkam pardavėte ar atidavėte... Labai jau seniai jokių žinių nėra ir parodose matyt neteko. Man Amanda be proto graži smile.gif Ir Adonis smile.gif
O čia mano džiaugsmas- katytė Nokia Ragbur, namuose tiesiog Nokutė
user posted image

O jau koks grozis. Gal kuri nors is jusu turi katineliu lietuvoje pardavimui? Labai noreciau. Ar gal kur netoli nuo lietuvos ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
kavenska, dara - jusu kaciukai nuostabus wub.gif manoji kazkaip nera tokia didele ir gauruota blush2.gif sveria tik 4.2 nors ir sterilizuota,bet matyt tikra moteris - nestoreja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit prašau, ar Ragdoll katės stipriai šeriasi? Visus metus ar sezoniškai? Ar būtina kasdieną jas iššukuoti, taip sumažinant plaukų krentančių kiekį? Ir visgi, ar yra Lietuvoje, kas veisia šias kates? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 spalio 2012 - 23:14
QUOTE(Aist @ 2012 10 02, 00:13)
Sakykit prašau, ar Ragdoll katės stipriai šeriasi? Visus metus ar sezoniškai? Ar būtina kasdieną jas iššukuoti, taip sumažinant plaukų krentančių kiekį? Ir visgi, ar yra Lietuvoje, kas veisia šias kates?  4u.gif

Kaip ir visos katės biggrin.gif Bent jau maniškė labai menkai šeriasi, kailiukas minkštutis, primena triušio ir beveik nėra poplaukio, todėl nesivelia ir šukuot beveik nereikia mirksiukas.gif Todėl mes gražinamės tik prieš parodą blush2.gif Kavenska turi galimybes veisti, jau turėjo vadą, o mes neskubam blush2.gif Dar nesijaučiu pribrendusi patapti veisėja lotuliukas.gif Gal pavasariop...
Atsakyti
nee, kavenska turejo galimybę veisti, nebeturi mirksiukas.gif
Atsakyti
jugaga, dara, ačiū už atsakymus 4u.gif perskaičiau visą temą, susigėdau, nes prieš kelis puslapius jau buvo panašių klausimų į mano ax.gif
Gal žinote, ar šį savaitgalį Vilniuje Gedimino 9 bus ragdoll'iukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2012 10 02, 18:40)
Kaip ir visos katės  biggrin.gif  Bent jau maniškė labai menkai šeriasi, kailiukas minkštutis, primena triušio ir beveik nėra poplaukio, todėl nesivelia ir šukuot beveik nereikia  mirksiukas.gif  Todėl mes gražinamės tik prieš parodą  blush2.gif

Serumasis priklauso nuo pacios kates. Pas mane irgi ragdolliuke, su dokumentais, is geru tevu (norvegijoje ne karta tapo cempionai), bet plaukas ilgas ir labai seriasi. Kol buvo maza tai irgi primine triusiuko kaili, o dabar paliko minkstas, bet ne toks kaip pas tavo katyte. Todel mes sukuojames kiekviena diena ir vistiek namie plauku tikrai nemazai doh.gif Pas mane i svacius geriau su baltomis kelnemis lotuliukas.gif

Is tikro as labai norejau veisti ragdoliukus, bet neistveriau katytes morciu, kurie ir jai paciai buvo ne i sveikata. Kartais labai gailiuosi, kad taip ivyko, bet kai pamenu kaip mano numyletine po 10 dienu badaudavo ir kniaukdavo nuo ryto iki ryto, tai doh.gif Labai pagailo jos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodykliuke: 04 spalio 2012 - 09:37
QUOTE(rodykliuke @ 2012 10 04, 09:34)
Todel mes sukuojames kiekviena diena ir vistiek namie plauku tikrai nemazai doh.gif 

Ačiū už atsakymą. smile.gif Charakteris šių kačių man labai imponuoja, o šėrimosi prisibijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2012 10 04, 18:39)
Ačiū už atsakymą.  smile.gif  Charakteris šių kačių man labai imponuoja, o šėrimosi prisibijau  blush2.gif

As irgi bijojau kol kates neturejau, o dabar tai nebera labai didele beda,nes kate tai mylima ir nebera taip nesmagu.
Atsakyti